Rcmak píše:Rcmak píše:Kluci dik za rady a nazory.Jeste k tem nahonum.Tam je vse OK,jak chod tahla,tak chod smykatka na hridelce.U obou heli je to vyladeny co nejlip,kabely jakbysmet.Jeste ke komponentum se kteryma pracujem.Ja- GY401,S9254,FX20.Kolega (ted uz GY401),ale stalo se to na klonu 401B,S9254,Aurora9.Nastaveni gy na digital servo samozrejmosti,vychylky,smysly na gy a v radiu taky.Trimy,subtrimy,expa atd. zadny.Kdyz jsem psal,ze musim ze zamrzu servu pomoct,nebylo to zadnou silou.Stacilo fakt lehonce.Jak kdyby to chtelo jen popostrcit ze spatnyho mista na potenciometru.Dneska jsem ladil motor (cca hodku) a celou dobu v pohode.Jak pri pohybu heli,tak pri zamernym packovani.Jestli se to stane jeste jednou,tak mi asi jebne
Cago,jak jsem psal vyse,ze mi jebne,tak uz mi malem jeblo.Vcera se mi pri odletu rozkmitala vrtulka,ani jsem se neotacel a okamzite zcouval.Zhruba metr nad zemi mi to servo zamrzlo ve vychylce a bylo.Nastesti jsem v tom fofru neminul vypinac autorotace,takze to odnesli jen listy a jedno ocko.Jinak na cely heli ani naznak kontaktu s asfaltem.Dneska jsem zkousel servo na jinym GY a je v pytli.Vypada to na ten potak.Muj dotaz ale je,jestli bude makat Savox http://www.mscomposit.cz/mscomposit/esh ... tion#anch1 s tim mym GY401.Mate nekdo zkusenots? Diky
Kolik jsi do toho serva poustel V? Tohlr servo mesnese vice jak 4,8V mozna to byl duvod proc odeslo.