Prosba o plán na Dingo plus.

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Odpovědět
Zpráva
Autor
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Prosba o plán na Dingo plus.

#1 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ahoj, nemáte prosím někdo na okopírování plán na Dingo plus? Elektrovětroň rozpětí 1796mm, délka 1000mm z RC Revue. Je to konkrétně tohle: http://eshop.rcrevue.cz/index.php?page= ... t&Itemid=1 Kdyby byl někdo ochotný mi ho oskenovat a poslat byl bych moc vděčný!
Přílohy
Dingo_plus__008__4981faa039c88_90x90.jpg
Dingo_plus__008__4981faa039c88_90x90.jpg (9.18 KiB) Zobrazeno 3746 x
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba o plán na Dingo plus.

#2 Příspěvek od vojta mansfeld »

Nebo třeba i jiný podobný i tvarem i rozměry a jednoduchý na stavbu :)
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
xpetr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xpetr »

Myslím, že mám, ozvy se mi v sobotu, ať na to nemusím myslet, dohodneme se.
Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 80ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX
grim334

#4 Příspěvek od grim334 »

Taky se přidám k prosbě o plán, kdysi jsem Dingo měl a stále mám plánek na Dingo 3, ale tenhle by se mi ted líbil víc.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jyrry »

... a on se tam za tech 180,- neda koupit?
jyrry.webnode.cz
SirBaron

#6 Příspěvek od SirBaron »

jyrry píše:... a on se tam za tech 180,- neda koupit?

Dá... To bylo první co mě napadlo "proč si ho tam prostě nekoupí" Jen jsem se nechtěl ptát. Dík že jsi to udělal za mě :D
Nikdy neříkej, že něco NEJDE. Vždycky se najde hlupák, který neví, že to nejde a udělá to !
grim334

#7 Příspěvek od grim334 »

koupit se samozrejme da, kdyby jenom rc revue poskocilo o stoleti dopredu a trochu zlepsilo jejich eshop. Ono behat dneska nekam se slozenkou a pak cekat 10-20 dni nez to poslou. Je to trochu padle na hlavu, ale pokud nebude jina cesta... :lol:
qq
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od qq »

Podobné plánky jsou na netu volně ke stažení a nemusíš je krást... Stačí si dát trochu práce a hledat!
SirBaron

#9 Příspěvek od SirBaron »

grim334 píše:koupit se samozrejme da, kdyby jenom rc revue poskocilo o stoleti dopredu a trochu zlepsilo jejich eshop. Ono behat dneska nekam se slozenkou a pak cekat 10-20 dni nez to poslou. Je to trochu padle na hlavu, ale pokud nebude jina cesta... :lol:

Tak teď jsi mě zaskočil. Já tam kupuji plánky běžně. Platím převodem na účet a doma jsou do týdne.
Nikdy neříkej, že něco NEJDE. Vždycky se najde hlupák, který neví, že to nejde a udělá to !
Jenda_84

#10 Příspěvek od Jenda_84 »

SirBaron píše:
grim334 píše:koupit se samozrejme da, kdyby jenom rc revue poskocilo o stoleti dopredu a trochu zlepsilo jejich eshop. Ono behat dneska nekam se slozenkou a pak cekat 10-20 dni nez to poslou. Je to trochu padle na hlavu, ale pokud nebude jina cesta... :lol:

Tak teď jsi mě zaskočil. Já tam kupuji plánky běžně. Platím převodem na účet a doma jsou do týdne.

Taky mě to dost překvapilo. Nemám s tímto shopem žádný problém. Dokonce jsem využil i zákaznickou podporu, když jsem si po přestěhování blbě změnil adresu pro předplatné a vše bylo v naprostém pořádku.
Pokud "každý ví", že je to tak, pak to tak není nejmíň deset tisíc ku jedné. (R.A.H.)
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od vojta mansfeld »

Hmmm.. Jenže já musím trochu řešit peníze, jasně 180,- není tak hodně ale trvá mi než to našetřím (já nechodím do práce, nemám to vydělané za dvě hodiny) proto se ptám takhle... Jinak mě tahle reakce nijak nepřekvapuje, já vím že rádi rýpete :wink: Však si ho koupit můžete, já naopak o něj zase někoho poprosit.
qq
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od qq »

Pokud je to tak, tak zkus některý z mnoha plánů, které jsou volně ke stažení.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od DAF »

Také jsem to nevydržel. Já sice vydělávám a "ozvy" nemám (ty měla v těhotenství manželka :lol: ), ale na modelářské věci si také prostě musím našetřit a také nemohu si je kupovat jen tak, jak se mi zamane. Pokud by to byl plánek, dnes již nesehnatelný, nikdo by zřejmě proti tomu nic nenamítal, ovšem když je k mání, tak je to na pováženou. To není rýpání, ale třeba zrovna RC Revue, RC Modely a další časopisy s touto tématikou, se živí tím, že pro nás ty plánky vydávají. Pokud si ho koupí jeden člověk, který ho nascannuje a pověsí někam na net, tak to mohou zabalit. Nejsem proti výměně plánků, hlavně staršího vydání a dnes už nesehnatelných. Sám jsem takto také sháněl starší věci, ale těch 180 Ká fakt není zas taková pálka, tak holt ten model bude hotový o měsíc později, až dojde kapesné (v mládí jsem to nedělal jinak, s přibývajícím věkem jsem peníze sháněl po brigádách).
Hitec Aurora 9X
grim334

#14 Příspěvek od grim334 »

tak jsem si vyčistil brýle a hle platbu přes účet vidím také. Tím pádem jsem plánek objednal. Chodit na poštu a platit složenku to se dneska nenosí 8) . Já jsem jenom v rychlosti prolétl podmínky a pak se mi zatmělo před očima když jsem přečetl složenka.

Takže děkuji za radu a přeji pěkný víkend.
Odpovědět

Zpět na „Download“