Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MC-22

#316 Příspěvek od MC-22 »

To wroum:

Diferenciace byl další důvod proč jsem tam dával dvě serva. Nemám rád letadla která nedokážou udělat výkrut rovně. Takhle vezmu za křidélka, letadlo se točí, ale pořád letí tam kam má. Když jsou výkruty sudovitý tak to člověk musí pořád hlídat. Navíc když namixuješ křidélka dolů jako klapky tak se s tím dá i krásně a opatrně sednout na menší rychlosti. Přeci jen to letadlo pak tolik netrpí při přistávání.

Jsem rád že jsi spokojenej a že mezek zase po třech letech lítá. Snad se mi povede ho vidět i ve vzduchu na vlastní oči...
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
wroum

#317 Příspěvek od wroum »

MC 22: ted na nejakej cas dolital, ale pokusim se ho dat do kupy co nejdriv. Skorotchan ho malem obrecel - je to obrovskej fanda letadel WW2 a dlouho stavel plastikace a z tohodle byl naprosto unesenej :D

ad diferenciace: na zalet byla diferenciace v 0 a vykruty nebyly uplne cisty (ale zadna tragedie - i vykruty do kruhu se daly), bohuzel na vyladeni uz nedoslo... :?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od Abu »

wroum píše: Skorotchan ho malem obrecel - je to obrovskej fanda letadel WW2

Vidim ze jsi zabrnkal na tu spravnou strunku... :wink:
Ale jak se tak koukam na predpoved pocasi, tak je docela mozny ze o vikendu se sejdeme spis v Bohnicich (vyjimecne ne v lecebne, ale na tom jedinem spravnem miste kdyz fouka 8m zapad)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
MC-22

#319 Příspěvek od MC-22 »

Už jsem vám napsal že mne štvete? :(
Vy si budete lítat a já se budu s.át na chalupě s bordelem po babičce.
Ach jo, to je život... :cry: :cry: :cry:
wroum

#320 Příspěvek od wroum »

MC-22 píše:Ach jo, to je život... :cry: :cry: :cry:

v sobotu rano sem rozbil mezka a porezal se o vrtuli.... a odpoledne sem zacal malovat koupelnu a chodbu a do nedelniho odpoledne sem na zed "nalepil" 40kg primalexu, necejtim ruce a zada (a to sem tak v pulce), elektrikari mi dali vsude jednozasuvky misto dvojzasuvek, takze este ostra vymena nazoru.... pche a ty si stezuj :D :lol:
MC-22

#321 Příspěvek od MC-22 »

to wroum:
Stěžuju. :D
Ty si chvíli najdeš aby ses jel alespoň podívat. Já to mám z chalupy 200km a to ani nevím jestli mi na ten bordel bude jeden víkend stačit. A pak že osmdesátiletá babka nemůže mít krámy. Ta naše jich má plnou půdu. :(
wroum

#322 Příspěvek od wroum »

MC-22: jeden vikend... :lol:

chodim z fachy do fachy a to uz asi 3 mesice, v tydnu i o vikendech. kazdou chvily bojuju s lidskou blbosti...napriklad ze 4 druhu dlazdicek do koupelny mi koupili troje spatne a jedny pak jeste jednou opakovane a jedny museli strhat a to dostali komplet cisla dlazdicek s nazvem, vyrobcem a cenou, vybrany u jejich dodavatele. prumernej pes by to zvladnul. Kamaradi a pritelkyne se me porad ptaj co je se mnou ze sem takovej zamlklej....mam toho proste dost a jestli se to rychle neukonci, tak si hodim masli asi. Jarda se me porad pta kdy dam Staudachera dohromady a ja mu uz 2 mesice rikam ze nevim, ze proste nemam cas ani ty posrany 2 hodiny abych prilepil podvozek a udelal tahlo ke kridylku. Uz aby bylo jaro a ja mel svatej pokoj od vsech pos... obkladacu a elektrikaru kterejm musi clovek stat porad za prdeli aby neco neposrali :evil: a to me ceka jeste podlaha, vymena oken, do toho vanoce a silvestr... 8O
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Wroum: Pockej - ty tedy naznacujes, ze do soboty nedas svuj bojovy stroj do kupy? Sakra, sakra... nejak s enam to rozpada.

Kdo teda zatim definitivne muze? Pokud vim, tak zatim:

1) Kabriolin
2) Abu
3) Ja
4) Aviatik

To neni moc slavne! Chtelo by to aspon jeste jednoho az dva tutove ucastniky! Preci jen do M* je to pro me dost daleko, tak by to melo stat za to!

Jinak co se instalaterskych praci tyce, tak vcera jsem se jal vymenit silikon kolem vany (chytil plisen). Vysledkem je, ze jsem vsecko zamatlal od silikonu (vcetne sebe, podlahy a sten), porezal jsem se na prstech asi na 20ti mistech, byl jsem vzteky bez sebe a navic jsem koupil nejaky divny silikon, ktery ani po 24 hodinach jeste nezaschl... Grrrr :evil:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od Abu »

Vzduchoplavec píše:Wroum: Pockej - ty tedy naznacujes, ze do soboty nedas svuj bojovy stroj do kupy? Sakra, sakra...

Myslim ze hlavne naznacuje, ze mu z toho mozna brzo jebne... a ani se mu nedivim.
Nadruhou stranu, nic tak cloveka nepotesi, jako kamaradovo nestesti, zejo :twisted:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
wroum

#325 Příspěvek od wroum »

vzduchoplavec: jeste sem nerek ze ne a budu se snazit, nicmene nic neslibuju. uvidime.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Wroum: Skvele! Doufam, ze se ti to podari. Preci jen nemuzes nechat Kabriolina ve stychu se spalovakama! :lol:

Abu: Proti jebnuti je jediny ucinny lek - jit si poradne zalitat. Tuhle jsem byl na letisti a prijel tam zcela rozruseny clovek. Pry se pohadal s manzelkou a musi se jit uklidnit. Vytahl z auta ero, odstartoval a na tvari se mu objevil blazeny usmev... :lol:
wroum

#327 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:Wroum: Skvele! Doufam, ze se ti to podari. Preci jen nemuzes nechat Kabriolina ve stychu se spalovakama! :lol:

Abu: Proti jebnuti je jediny ucinny lek - jit si poradne zalitat. Tuhle jsem byl na letisti a prijel tam zcela rozruseny clovek. Pry se pohadal s manzelkou a musi se jit uklidnit. Vytahl z auta ero, odstartoval a na tvari se mu objevil blazeny usmev... :lol:

to sem si taky myslel a kdyz me uz Jarda vytah v sobotu rano do nejmenovanych Milovic a ja si tam pri prvnim pokusu porezal prsty o APC a pri druhym pokusu o let mi to spadlo... tak si to uz nemyslim. Mam spis dojem ze kdyz uz se to sere, tak vsechno a poradne... nakonec sem i IONa nechal v krabici. Dal sem si v klidu jointa, koukal jak ostatni litaj, snazil se zastavit krvaceni a pak predcasne vyrazil s Drobkem k domovu... hura na stafle a malovat. Kdybych sel malovat uz rano, tak to bylo mozna lepsi :lol:
blazeny usmev se mi mozna objevil az po te co sem usnul vycerpanim (rano sem zjistil ze sem se ani neprevlik do pyzama), ale hned rano usmev rychle zmizel a sup na stafle...
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#328 Příspěvek od Kabriolin »

wroum: No neříkej mě, že tam tu "trávu" budu sekat sám :wink: Spalováci musejí být min. dva aby bylo správné stereo :!: Tak udělej vše proto, aby to klaplo :wink: Jointa dáš až po kombatu, abys neměl pocit že fricek musí sundat bílou myšku JAKa z oblohy :P :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#329 Příspěvek od Vzduchoplavec »

wroum: Covece, to musis mit obrovskej bejvak! 8O

Jinak abych te potesil, tak jsem dnes po prichodu domu zjistil, ze ten uzasnej novej silikon je uplne hovno. Nejen, ze nezaschnul ani do druhe dne do vecera, ale navic se to cele rozpa\raskalo. Takze to budu muset cele znova oddelat (opet se porezu) a cele to predelat. Potupne se vratim k Soudalu. NIKDY si nekupujte silikon vyrobeny v Holandsku!!! :evil:
wroum

#330 Příspěvek od wroum »

kabriolin: pokusim se, ale brcko si dam kdyz uz tak pred - zjemnuje to pilotaz :wink:

vzduchoplavec: je to 82m 2+1 z roku 1956, ktery sme ted predelali na 3+kk. Veskere vybaveni vcetne podlah bylo puvodni! odvezl jsem tam odtud mnoho po strechu nalozenejch felicii kombi do sbernyho dvora, neco rozdal neco si vzali nasi na chalupu. Behem rekonstrukce se kluci sikovny 3x!!! probourali stropem k sousedum pod nama. Potrebujes odvest kontejner suti a i pres cedulky tyden dopredu s datem kdy ho maj privest, si vzdycky nejakej cu.ak zaparkoval auto na tom oznacenym miste. cekali sme tyden. Boj s uradama je taky hardcore - kdyz potrebujes predelat topeni v koupelne a oni ti reknou ze stoupacky vypusti firma XY bez problemu ze na to maj smlouvu, ve firme ti reknou ze maj smlouvy jen ohledne havarijnich stavu, takze mas smulu. Rves na uredniky a rves na toho blba ve firme (Akterm s.r.o.). vysledek? zaplatis zamecnika a ten musi vypacit dvere aby se instalateri (mnou najati) dostali ke stoupackam ve sklepe. Jenom ten zamecnik, kterymu to trvalo asi 20 minut dohromady dal fakturu skoro na 2000,-.... a takhle to je ze vsim. nic nejde hladce a nektery veci me vazne zarazej - kdybych ja takhle delal svoji praci, tak mam vypoved na hodinu a budu si pripadat jak uplnej kreten. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“