Crius AIO v1.1 - ulomený USB konektor
Re: Crius AIO v1.1 - ulomený USB konektor
a bude to chodit jako přes ten USB kabel?
QudrocopterX - MultiWii 2.1, Mustang P51, DX6i
No opravte ma ak sa mylim ale ja dufam ze na to je ten bluetooth module
...totiz mam tu istu dosku a bluetooth modul na ceste 
Dal by se tady někde v ČR koupit? Nebo víte o někom kdo by ho prodal?
QudrocopterX - MultiWii 2.1, Mustang P51, DX6i
osobne neviem..objednaval som cez ebay.....ale stale opakujem..niesom si isty ci sa cezen da robit vsetko to co aj cez usb kabel...ale tak snad ano 
myslím, že výměna konektoru za pětikorunu bude v tuhle chvíli lepší řešení.
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
Také jsem konektor ulomil, bohužel jsem utrhnul i dvě cestičky z plošňáku. Konektor jsem upnul do svěráku, očistil nožičky mikropáječkou, na ty nohy co už na plošňáku neměli cesty, jsem přiletovat jeden jediný
vlásek ze silikonového kabelu od baterky. Konektor jsem přiletoval zpět na desku, ty dva vlásky jsem nasměroval ke konci té urvané cestičky, oškrábal jsem nepájivou masku a přiletoval ho k cestičce. Když jsem ověřil že to funguje po zapojení USB, konektor jsem zvenku opatlal epoxidem. Ale už to nikdy v životě nechci dělat, je to příšerná práce. 
---
Jsem vyloženě líný člověk a proto spoléhám na svůj vysoký intelekt, že vždy se najde způsob, jak věci řešit s minimem námahy.
Jsem vyloženě líný člověk a proto spoléhám na svůj vysoký intelekt, že vždy se najde způsob, jak věci řešit s minimem námahy.
Aspoň tušíš, jak to vypadá, když tohle dělá někdo naprosto běžně 
Tím nemyslím opravovat svoje chyby, ale šťourat se ve fine pitch aplikacích. Při prototypování se to dělá všechno ručně.
Tím nemyslím opravovat svoje chyby, ale šťourat se ve fine pitch aplikacích. Při prototypování se to dělá všechno ručně.
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x