Ahoj, To se vám to směje, s Lojzou M. jsme dali dvě baterky a začali se rozhodovat o tom jestli si dáme vblízké hospůdce pivo nebo grog, tak to rozhodla moje choť "jde se domů". Ani sme moc nenamítali. Byly dnes trochu tvrdší podmínky. Ivan
Nono to je smíchu. Tak jsem alespoň s finalizoval Maxi Swifta, dočista, dočista. No vlastně ne, mam slabší baterku a ne moc vpředu tak musím pod ní přiložit 250g železa. Takový plát tu však nemám, takže v pondělí to dorazím. Celková váha pak bude 1256 g. Jsem zvědavý jak poletí.
Tak jsme dneska s klukem byli lítat, šlo o takové rychlé rozhodnutí. Ještě že sem nastříkal boky Swifta signální barvou, jinak by se v tom bordelu co je ve vzduchu, ta placatá deska špatně hledala. Přistání do vlhkého sněhu je stejné jak do vody, tak to nyní doma suším. Ale bylo fajn, dvě baterky a domů.
Jeli jsme z práce a kluk říká, dneska by to šlo. Tak jsem přijeli domů, éra byla nachystaná od posledně, jak jsem v poledne zaspal. A jeli jsme za hrušku. Dvě baterky na krásné zasněžené pláni a jeli jsme domů. Jen jsme na obou letadlech měnili gumičky na unašečích, byly zteřelé. Zteřelé byly i ty náhradní a až ty třetí to vydržely. Jen ten sníh nemusel být tak mokrý a vzduch mohl být průhlednější. Všechno je v pořádku, jde mi to stejně blbě jak loni.
Ahoj kluci tak ja uz mam po stehovani , premistovani krabic a pytlu . Ted uz jenom vybalovani mych letadylek , casopisu a vse co souvisi s Rc. Moje mlada mi to trochu zredukovala tak jsem cast mych letadel musel zanest k mamce. Lukasovi preji at uz to ma taky za sebou. Petovi dekuji za krabice vod bananu velmi se hodili.
Tak jsem pojal rychlé rozhodnutí a šel za Hrušku. Louka sice není suchá, ale dá se po ní bez problému chodit. Dal jsem s Alfou dvě baterky, trochu chladno na prsty, ale jinak super.
Kolegové milí, kdyby měl někdo zájem, nabízím k prodeji zatím někomu z Ostravy vysílač Spektrum DX7 DSM2, Mod 1. Včetně originálního balení, orig. držák Spektrum na popruh na krk (vyvažovací), nabíjecí kabel s 4 mm banánky do nabíječky, orig. aku Ni-MH Spektrum, komplet manuály a paragon samozřejmě. Koupeno loni tuším v květnu. Pořídil jsem jiný s telemetrií. Dohoda jistá. K mání hned, akorát balení je na chalupě v dílně a bude asi příští víkend. Mějte se. Lojza M. P.S.: kontakt možno zprávou.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.