koulinek píše:Ale ani Y6 si nesedne bez 1 motoru "sám" je třeba to korigovat řízením (vyzkoušeno osobně při vyčudění réglu)
jasne ze nie sam... ale napr s NAZA...
Pajix píše:Homer.Simpson píše:ako je to vlastne z vypadkom pohonnej jednotky u hexa?
S tím mám 14 dní starou zkušenost.
Ve výšce 5m při zavěšení se rozlétla jedna vrtule na dvě části. Roztrhla se na dva stejné díly, které odletěly do pryč. Zůstal jen holý unašeč. Coptéra se přetočila na záda a směrovala k zemi. Řídící jednotka Naza-M to zaznamenala a pokusila se vyrovnat coptér do původní polohy. Světe div se, "ono se jí to povedlo na jedničku". Byl jsem tou rychlostí tak zaskočen, že jsem se na nic nezmohl. Zbylé motory vyletěli do plných otáček a v mžiku byl copter zpět ve správné poloze, při které jsem mohl bezpečně sednout na zem. Měl jsem zapnutý letový režim "Attitude". Nevím jak by to dopadlo v menší výšce a v režimu "manual", ale asi špatně.
Tak tu je na to odpoved...To je super...tak nejak som dufal, ze sa s tym da letet aj bez jednej vrtule...Tym padom mam ja rozhodnute...Kludne sem pridavajte dalsie skusenosti, ak nejake mate...Quad by to asi neustal...ci?
Octocopteru tym padom mozu zlihat az tri motory? ak su neni dva vedla seba?(pocitam s profi jednotkou typu napr. WK)