Nano Copter 3G - dělá kroužívé pohyby
Nano Copter 3G - dělá kroužívé pohyby
Ahoj, dostal jsem helinu Nano Copter 3G, párkrát jsem s ní blbnul a vzhledem k tomu že jsme začátečník tak jsme ji občas někam poslal. Vše fungovalo jak má ale po čase se začala chovat divně když vzlétnu, tak ji nedokažu udržet na místě (očkoli to předtím šlo) a začala dělat krouživé pohyby. Když s ní letám tak bych řekl že ovládání nejni tak svižné jako předtím, přijde mi že si občas udělá co chce a nezatočí jak já chci. Muže to být třeba listama jsou na nich mírné zoubky od menších karambolu
Díky
Re: Nano Copter 3G - dělá kroužívé pohyby
To, co popisuješ se cizokrajně nazývá Toilet Bowl Effect. U nás ovšem bobek vířící v záchodové míse asi neuvidíš, u nás se splachuje přímo.
Problém vrtulníčku je v přenosu sil mezi tím vahadlem (řečeným flybar) nad horním rotorem a horním rotorem. Máš tam obě táhla? Nejde to ztuha?
Problém vrtulníčku je v přenosu sil mezi tím vahadlem (řečeným flybar) nad horním rotorem a horním rotorem. Máš tam obě táhla? Nejde to ztuha?
Pěkně řečeno
táhla tam mám oboje a řekl bych že jde vše zlehka, ale přijde mi že spodní rotor jde o malinko hůře nežli horní ten se motá uplně lehce.
- kubrider
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal rovnakú helikoptérku a tiež sa mi po niekoľkých letoch zničili listy rovnako robila krúživé pohyby a menej reagovala na kormidlá vymenil som listy a všetko je v pohode.
-
practice dragonfly
Lítám N.C. 3,5G normálně i s nasekaným lupením.
Příčinu bych hledal v přenosu točivého momentu (prokluzující pastorky, strouhnutá hnací kola rotorů, ohnuté hnací hřídele).
Ještě bývá volná vrtulka tlačného motoru, ale to se projeví pouze při dopředném nebo zpětném letu.
Příčinu bych hledal v přenosu točivého momentu (prokluzující pastorky, strouhnutá hnací kola rotorů, ohnuté hnací hřídele).
Ještě bývá volná vrtulka tlačného motoru, ale to se projeví pouze při dopředném nebo zpětném letu.