Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#286 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Wendelin: Datum akce je davno stanoveno. Pokud neselze pocasi, tak to bude 2. sobotu v listopadu. Otevrena otazka je zatim, KDE to bude. :?

Ja mam svuj stroj nabrouseny - pokud bude tuto sobotu pocasi, tak jeste potrenuju, ale jinak jsem pripraven k boji!
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od Kabriolin »

Já stále čekám na svůj přijímač.. prodejce se dušoval že to v pátek pošle tak jsem to dneska očekával a nic :x Snad to vše proběhne v poho mě to závisí jen na tom.... jinak ten datum je jak říkal Vzduchoplavec tedy přesněji 10.11.2007 někdy tak jako milule 8:00 9:00 ??? A pokud nikdo nepříjde s lepším místem jak s M***** ,tak skončíme v M****** :wink:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#288 Příspěvek od blesk »

mně se ten kombat zamlouva a co hlavně lítáš? EPA nebo ESA? u nás to nikod nelítá,jen kolega si na EPA udělal tři stroje,ale po záletu to lítá tak nádherně že řekl že je mu to škoda roztřískat o soupeřovu vrtuli
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od Kabriolin »

Jestli je to na mě blesku, tak já lítám úplně jinou kategorii jak kombat :wink:
Kombat se má stát po celoroční klasice odreagováním :lol: Takže NO stres... i když... :twisted:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

KOMBAT PŘIPRAVEN

#290 Příspěvek od Kabriolin »

Tak včera večer jsem dokončil osazení baterkama a přijímaem a pravděpodobně tento víkend se dovím jestli se ten příští zůčastním :lol: :lol: Myslím jako když to přežije zálet :P
MC-22

Re: KOMBAT PŘIPRAVEN

#291 Příspěvek od MC-22 »

Kabriolin píše:Tak včera večer jsem dokončil osazení baterkama a přijímaem a pravděpodobně tento víkend se dovím jestli se ten příští zůčastním :lol: :lol: Myslím jako když to přežije zálet :P

Tak to jsi na tom dobře. Mně už leží mustang skoro týden doma a ještě jsem neměl čas se do něj pustit. A to mám všechno připraveno! Prostě nestíhám. Přijdu domů večer a jsem rád když si dám sprchu a švihnu sebou do postele. :(
Asi si budu muset dát nějakou noční šichtu s letadlem. Ale jak půjdu druhý den do práce to fakt nevím :D
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#292 Příspěvek od Vzduchoplavec »

MC-22: Tak dej sichtu zitra = v patek. V sobotu se dospis. Do velke kombatove akce zbyva jiz jen 8 dni, tak at to stihnes!!!
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#293 Příspěvek od Kabriolin »

A jak to vypadá u ostatních s letištěm???Má někdo ještě něco jiného jak M******* 8O Dyštak se potkáme tam... pozvem se tam sami a sami si to taky odlétáme :P
wroum

#294 Příspěvek od wroum »

moje ucast na kombatu je ohrozena! 9.11. mam tridni sraz se ZS a jestli to dopadne jako minule, tak si budete muset vystacit sami. minule jsme zkoncili nasledujici den v 8 rano. ma ucast na srazu je naprosto nevyhnutelna. uvidime, treba se odvravoram driv a rano se premuzu....
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od Kabriolin »

wroum píše:moje ucast na kombatu je ohrozena! 9.11. mam tridni sraz se ZS a jestli to dopadne jako minule, tak si budete muset vystacit sami. minule jsme zkoncili nasledujici den v 8 rano. ma ucast na srazu je naprosto nevyhnutelna. uvidime, treba se odvravoram driv a rano se premuzu....

Ty v tom chceš soudruha nechat :?: :?: :?: :evil:

Jestli neumíš chlastat tak to nedělej :lol: A nebo aspoň s mírou ať se druhý den utkáme :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Wroum: No toto-toto! Dalsi komplikaci se zda byti pocasi. Prepdoved na sobotu je dosti mizerna. 3 stupne celsia a mozna i dest a vitr. Jeste uvidime, ale mozna bude nutne to prelozit... :evil:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#297 Příspěvek od Kabriolin »

Koukám, že se to stejně rozhodne až pátek 9.11 v odpoledních hodinách :evil: Snad se vyčasí....zima nevadí, ale déšť,mlha v vítr je na obtíž. :P
MC-22

#298 Příspěvek od MC-22 »

Vzduchoplavec píše:MC-22: Tak dej sichtu zitra = v patek. V sobotu se dospis. Do velke kombatove akce zbyva jiz jen 8 dni, tak at to stihnes!!!

Z toho nic nebude. Každý pátek v poledne končím v práci a jedu do Prahy za rodinou. Takže noční bude v pondělí. Nějak to stihnout musím. Kdyby ne tak by mne to hodně štvalo... :?

Ještě se chci zeptat na jednu věc. Poraďte mi někdo jak udělat u EPP modelu zavěšení křidélek. Ty moje mají klasicky vyříznuté "V" ale místama jsou až 1cm dlouhé díry úplně skrz. Asi měl výrobce teplejší drát při řezání a bojím se že by to nevydrželo. Máte nějakej osvědčenej a pokud možno jednoduchej způsob jak je jinak upevnit? S EPP modelama moc zkušeností nemám, začínal jsem s balzou. :D
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#299 Příspěvek od Kabriolin »

Když jsem do EPP upevňoval závěs já a byla tam moc velká díra páč jsme si ji dělal sám a nějak to neodhad, tak jsem použil purex.Potřel jsem pant a zasunul...lepidlo vypenilo a drželo to skvěle, ale chce to pant zamaskovat, aby sis ho nezalepil popřípadě rozumně purexu on se nezdá,ale nabyde jedna radost..
diablotin

#300 Příspěvek od diablotin »

nebo upevnit na SKELNOU PASKU
Naděje umírá až po nás.
Odpovědět

Zpět na „Kombat“