Walkera V200D02
Walkera V200D02
Zdravim pánové poradi někdo náhradu za origo rotorové listy na Walkera V200D02 popřípadě nemá někdo doma třeba i origo děkuji
Re: Walkera V200D02
Ahoj myslím,že zrovna tyto se mi doma ještě válí v šuplíku:
http://www.ebay.com/itm/Walkera-CB180-Z ... 3f21644c53
http://www.ebay.com/itm/Walkera-CB180-Z ... 3f21644c53
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Neodpustím si tradiční poznáku: Walkera si zasloužít být vyměněná celá, nikoliv jen listy.
Je to hodně špatná volba.
zdzd píše:Neodpustím si tradiční poznáku: Walkera si zasloužít být vyměněná celá, nikoliv jen listy.
Ale pitt 1 se neptal na tvůj názor na Walkeru, pouze na náhradu za listy na tuto heli, pokud se nepletu.
A pokud máš špatnou zkušenost s Walkerou, tak se s námi o ni poděl, ale konkrétně, obecně na něco házet špínu totiž jde každému. Počítám, žes ani žádnou neměl, tak ji prosím nesuď.
Bölkow BO-105 (500) Spirit PRO, EC-135 DRF (500), Spirit, T-Rex 500, Spirit 2, OMP M2 Evo
a éra
a éra
mirda328 píše:zdzd píše:Neodpustím si tradiční poznáku: Walkera si zasloužít být vyměněná celá, nikoliv jen listy.
Ale pitt 1 se neptal na tvůj názor na Walkeru, pouze na náhradu za listy na tuto heli, pokud se nepletu.
A pokud máš špatnou zkušenost s Walkerou, tak se s námi o ni poděl, ale konkrétně, obecně na něco házet špínu totiž jde každému. Počítám, žes ani žádnou neměl, tak ji prosím nesuď.
Neměl a nikdy mít nebudu. Je to naleštěný šmejd.
A vím to proto, že jsem jich několik v ruce měl a seřizoval. Už nehodlám dělat ani to. Nač trávit hodiny seřizováním něčeho, co se do zítřka zase zkroutí, případně rozpadne? Nejsem blázen.
zdzd píše:Neměl a nikdy mít nebudu. Je to naleštěný šmejd.
A vím to proto, že jsem jich několik v ruce měl a seřizoval. Už nehodlám dělat ani to. Nač trávit hodiny seřizováním něčeho, co se do zítřka zase zkroutí, případně rozpadne? Nejsem blázen.
Možná máš špatné zkušenosti s Walkerou, resp. s modely heli uvedené značky, i když jsi nenapsal, s jakými konkrétními to mělo být, protože jestli to byly modely z hodně dřívějších let, tak ty asi za moc nestály, ale to vím jen z doslechu. Pokud se ale týká modelů ze současnosti, tak bych si s tebou dovolil nesouhlasit, protože mám od Walkery 3 různé velikosti (100, 120 a 200 - všechno FBL šestikanály), a že by se mi nějak kroutily či by se měly rozpadat za letu, jsem opravdu nezaznamenal.
Bölkow BO-105 (500) Spirit PRO, EC-135 DRF (500), Spirit, T-Rex 500, Spirit 2, OMP M2 Evo
a éra
a éra
mirda328 píše:zdzd píše:Neměl a nikdy mít nebudu. Je to naleštěný šmejd.
Možná máš špatné zkušenosti s Walkerou, resp. s modely heli uvedené značky, i když jsi nenapsal, s jakými konkrétními to mělo být, protože jestli to byly modely z hodně dřívějších let, tak ty asi za moc nestály, ale to vím jen z doslechu. Pokud se ale týká modelů ze současnosti, tak bych si s tebou dovolil nesouhlasit, protože mám od Walkery 3 různé velikosti (100, 120 a 200 - všechno FBL šestikanály), a že by se mi nějak kroutily či by se měly rozpadat za letu, jsem opravdu nezaznamenal.
Zeptám se jinak: A měl jsi v ruce někdy něco jiného? Máš srovnání?
Nicméně obecně platí, každý svého štěstí strůjcem. Má-li někdo nepřekonatelnou chuť plýtvat penězi, časem a nervy na Walkery, jeho volba.
¨Good Luck...
zdzd píše:Zeptám se jinak: A měl jsi v ruce někdy něco jiného? Máš srovnání?
Nicméně obecně platí, každý svého štěstí strůjcem. Má-li někdo nepřekonatelnou chuť plýtvat penězi, časem a nervy na Walkery, jeho volba.
¨Good Luck...
No k tomu, jestli se něco kroutí, či rozpadá, nepotřebuji žádné srovnání, i když nějaké bych si dovolil poznamenat, např. Genius CP versus Blade mcpx (o tomhle Bladíkovi je tady i vlákno a stačí do něho nahlédnout a každý si udělá obrázek sám).
Vzhledem k tomu, že jsi opět nenapsal konkrétní modely, se kterými máš špatné zkušenosti, musím bohužel konstatovat, že jsi mě pouze utvrdil o tom, že na zn. Walkera je nejen na tomto fóru a nejen tebou neprávem házena špína, přitom ostatní značky, resp. všechny značky, hlavně T-rex, Blade apod. jsou vychvalovány do nebe, přitom ale ani u nich to není vždy růžové.
a éra
a éra
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
I růžová má spoustu odstínů 
No tak koukam že místo rady se dočkám akorát toho že pan moderátor mi sdělí že jsem uplný hňup protože mám walkeru .Možná by bylo dobré aby hned na začátku napsal že tento web je jenom pro dotazy o T-REX .
Walera je hnůj. Já nechápu, kde ti lidé berou informace, že se rozhodnou pro toto. Není snad forum, kde by se o tom mluvilo v dobrém. Očividně pak na fora chodí, když tu chodí brečet na neustálými problémy. No každopádně zdzd fandím, je třeba připomínat, kdekoli se ten název vyskytne, aby se aspoň část nešťastníků vyhla tomuto demotivátoru helihobby.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
pitt 1 píše:..... že jsem uplný hňup protože mám walkeru....
Ne ty nejsi hňup. Hňup je výrobce a prodejci. Ty jsi jen ubožák, co jim sedl na lep. Vyhoď to a kup si helinu.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
zdzd píše:Neodpustím si tradiční poznáku: Walkera si zasloužít být vyměněná celá, nikoliv jen listy.
Pánove modeláři, pitt 1 chtěl pouze poradit, a mně udivuje, že moderátor servru tady místo rady zakládá takový flame. Předpokládal jsem, že moderátor servru by měl mít něco v hlavě, a tím "něco v hlavě" nemyslím promile. Upozorňuji, že nemám ani Walkeru, ani žádnou jinou heli, reaguji pouze na reakci moderátora servru.
JP
- je to bohužel nutnost a pro dobro jeho a hlavně ostatních, co by náhodou pojali nápad, že si to koupí, v vždyť jim tu s tím pak někdo poradí. Jediná rada hrdým majitelem je obraťte se na prodejceflug11 píše:Pánove modeláři, pitt 1 chtěl pouze poradit, a mně udivuje, že moderátor servru tady místo rady zakládá takový flame.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:pitt 1 píše:..... že jsem uplný hňup protože mám walkeru....
Ne ty nejsi hňup. Hňup je výrobce a prodejci. Ty jsi jen ubožák, co jim sedl na lep. Vyhoď to a kup si helinu.
Važ slova nic vyhazovat nebudu jestli nejsi ochoten poradit tak si nech tyto připomínky nikdo na ně neni zvědavej až budu chtít znát tvuj nazor tak se to dozvíš