Wii copter

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Odpovědět
Zpráva
Autor
zskal
Kontaktovat uživatele:

Re: Wii copter

#676 Příspěvek od zskal »

madbull píše:...Navíc na rc timeru jsem nikdy nic nebral.je to shop v poho?

Já jsem tam neměl nikdy nejmenší problém...navíc většina součástek má dopravu zdarma. Za mě můžu jen doporučit (na rozdíl od některých českých obchodů).
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
johny107

#677 Příspěvek od johny107 »

Hej je to super obchod,,co sa tyka let dosiek a motorov bezkonkurencne..Za 11 USD mam motor do coptery a skoro vsetko je vacsinou freeshipping..
Akurat baterky odtial nebrat...Je to nejaka 5 cenova...skupino..za 2 mesiace necinnosti sla dohajzlu..
Taktiez 2 ks TX bateriek do pol roka ..
madbull

#678 Příspěvek od madbull »

Tak kolegévé modeláři....
opět nešťastný...
Stalo se vám někomu, že vám odešel jeden regl na copteře a musel se vyměnit za jiný?Stejný typ, ale třeba jiná dodávka?Šel jsem to dnes trochu zalítat a co přišlo mně zarazilo.Zaprvé copter jede asi tak na dvacet procent a na konci létání se mně už skoro ani nezvedl ze země a ty reakce jsou jak kdybych měl nastavená expa jak prase, přitom expa jsem kontroloval a nemám je nastavené a nikdy jsem si je ani nenastavoval...Navícse mi na jednu stranu celkem propadá oproti zatáčce na druhou...Může to být problém v těch reglech?Dva tam mám původní plushe 18 amp a ty nové jsou taky 18 plushe,ale jiná várka,měli i slabší kablíky k aku a pípaj trochu jinak jak ty původní a i s trochou prodlevy.i se pomaleji přihlašují..pípaj po zapnutí o trochu déle...
nerušit...bastlím :-)
Amper

#679 Příspěvek od Amper »

Overel bych si o jake Plushe presne jde. Vyrobce nekdy loni/predloni (nevim presne) zmenil vnitrnosti takze uz je neridi Mega ale SiLabs

Nevim zda je moznej takovejdle projev ale rozhodne je jasne ze dva Plushe 18 mohou byt od sebe hodne vzdalene
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
madbull

#680 Příspěvek od madbull »

je mi jasný, že se asi kuchání nevyhnu.stejně ale objednám radši ty nové regle z HK přímo na coptery...už mně to neba:-(
johny107

#681 Příspěvek od johny107 »

Ja mam tiez turnigy plushe 18A a maju rozne cipy a lita to dobre.
Ked uz objednaj z HK multistary 20A cez swarm,bude ta to stat 6Usd miesto 9,8Usd
madbull

#682 Příspěvek od madbull »

tak jsem to dnes opet poladil,znovu asi petkrat prehral a vypada to lepe.no lepe.vzhledem k tomu,ze mam postaveny asi o 200 gramu tezsi quad,venku mrzne a aku stojej za prd tak to docela jde,ale v tech zatackach se to proste chova divne,nevim no.litat se s tim da,ale asi to bude poletovat jen do doby nez se postavi novy frame v konfiguraci vtail.pak se uvidi a na ten uz snad dorazi nove regle ty zelene z hk.pak napisu jak jsem dopadl,ale po minulem framu mne tento muj vytvor vubec nepotesil...
dokonce uvazuji i o postaveni tri z tech zbylich zrech reglu.servo doma je tak neni co resit...
tttriplexxx

#683 Příspěvek od tttriplexxx »

Zdravim vas pani...
potrebujem poradit s BT modulom. Do druheho Quada som kupil druhy BT modul. Cez USB port som pripojil FTDI modul, ten som prepojil s BT modulom. V Arduino serial monitori som nastavil potrebne parametre. Dam prikaz AT a odoslem - vrati sa OK. Tym som ale skoncil. Dalsie prikazy ako AT+NAMEx a pod. neberie. Proste command odoslem a odpoved ziadna.
Prvy modul som uz rozbiehal asi pred rokom presne podla navodu SPETO_SK a s tym som nemal najmensi problem. No s tymto neviem. Skusam to aj cez putty, ale nic. Stale len AT - OK. Nemate napad co s tym.
Dakujem.
tomiksvoboda

#684 Příspěvek od tomiksvoboda »

tttriplexxx píše:Zdravim vas pani...
potrebujem poradit s BT modulom. Do druheho Quada som kupil druhy BT modul. Cez USB port som pripojil FTDI modul, ten som prepojil s BT modulom. V Arduino serial monitori som nastavil potrebne parametre. Dam prikaz AT a odoslem - vrati sa OK. Tym som ale skoncil. Dalsie prikazy ako AT+NAMEx a pod. neberie. Proste command odoslem a odpoved ziadna.
Prvy modul som uz rozbiehal asi pred rokom presne podla navodu SPETO_SK a s tym som nemal najmensi problem. No s tymto neviem. Skusam to aj cez putty, ale nic. Stale len AT - OK. Nemate napad co s tym.
Dakujem.

člověče to je záhada,mě když jde AT tak jde vše,ale při zadání dlouhého jména ne-e,malé-velké písmena není to třebas tím?
tttriplexxx

#685 Příspěvek od tttriplexxx »

člověče to je záhada,mě když jde AT tak jde vše,ale při zadání dlouhého jména ne-e,malé-velké písmena není to třebas tím?

Nie nepomaha, male at ci velke AT zoberie vrati OK ale dalej nic.
:(
tomiksvoboda

#686 Příspěvek od tomiksvoboda »

tttriplexxx píše:

Nie nepomaha, male at ci velke AT zoberie vrati OK ale dalej nic.
:(
a nemůže to být jiný model,třeba používá jiné at
Odpovědět

Zpět na „Coptery - elektronika“