PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Tak sem ho zalítal s cadetem a perfektni 
-
michaltucek
Ahoj,
byl by někdo ochotný mi nafotit Pioneera jak je polepen zespodu (křídla, výškovka? Nemohu to nikde najít.
Díky moc
Michal
byl by někdo ochotný mi nafotit Pioneera jak je polepen zespodu (křídla, výškovka? Nemohu to nikde najít.
Díky moc
Michal
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
-
michaltucek
Pěkná fotka a plně dostačující
Díky moc. Ještě bych měl jeden dotaz. Kam jste umístili přijímač aby nevadily kabely servům na VOP a SOP?
Díky moc. Ještě bych měl jeden dotaz. Kam jste umístili přijímač aby nevadily kabely servům na VOP a SOP?
Prvně na houpačku do pumovnice ... Celkem dobrý nápad, než se vyklepal konektor VOP a bylo po srandě... Teď ho mám zalepený do té přepážky (nahoře), je tam taková vykotlanina, kde celkem dobře sedí. Jinak ten humus jsem na spodek vůbec nelepil ...
"Šmirgl to jistí!"
-
michaltucek
Měnili jste na Pioneeru už někdo serva? Pokud ano tak jak jsou dělané kabely od serv pro křidélka? Je tam nějaká prodlužka nebo ta seva mají tak dlouhý kabel?
Díky
Michal
Díky
Michal
je to prodlouženy Y kabelem kterej dosáhne až k přijímači
-
michaltucek
Tomuto rozumím, já tam mám dvě prodlužky a mám každé křidélko zvlášť ale já měl na mysli, jestli kabel který vede od serva je veden do nějaké prodlužky v křídle a to co vychází ven je prodlužka nebo jestli ten kabel od serva je tak dlouhej protože kabely od serv tak dlohý nebývají.
Michale měnil, ale blbosti neřešim cvaknul jsem kabel za servem a připájel nové servo ... Pitvat křídlo nemělo smysl... Ty origo serva jsou na ... Jinak éro lítá moc hezky... Jak to lítá vám?
"Šmirgl to jistí!"
-
michaltucek
To Hunger: No takové řešení mě nenapadlo, to není špatné
Zatím jsem s tím neletěl ale doufám že to bude létat dobře jako všem
Já bych právě do křídel dal rád digitály a na směrovku analog s kovovými převody protože tuším že serva budou stát za h.h...h...hodně velký kulový. Já se v tuto chvíli přikláním k variantě protáhnout křídlem drát a kabel od serva na něm vytáhnout. Myslíte že to půjde?
Na smerovku urcite odporucam kovove prevody. To servo dostava dost na drzku pri pristatiach od prednej nohy. Moj Pioneer dopadol takto po vylamanych zuboch v serve.
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
-
michaltucek
To Newww: To je slušný jen moc nechápu jak za to můžou vylámaný zuby na servu od směroky/příďáku. Co se ti přesně stalo?
Servo se kousne, začne topit a přetíží bec... Taky se mi to stalo... Ale naštěstí u přistání ... Pánové nevíte, kdy bych na něj sehnal plováky? Víš, že je tu kdysi někdo instaloval...
"Šmirgl to jistí!"
-
michaltucek
Pasujou na to plováky z Fun Cuba od Multiplexu.
Jedna věc je pasovat a druhá je poměr těžiště a vztlaku
Ale díky za inspiraci, jsem tvor líný a tak se mi ho nechce dlouze upravovat, idelál je otočit matkou a letět, ale tak to bohužel nikdy nefunguje...
"Šmirgl to jistí!"