Konstrukční akrobat cca 1,5m - najde se něco krom PA a EF?
Re: Konstrukční akrobat cca 1,5m - najde se něco krom PA a E
Já mám do KMX HS 5085 na křidélka a Hyperion DS 16 FMD na vop a sop (Sop nejspíš dám do kabiny a náhon lankama, jinak bych to nejspíš nedovážil). Koupil jsem si i Grapner DS567 ale to je děsně pomalé. Nevím, jestli se mi chce ho trošku nakrmit (6,2V? +- ?
)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Já mám do KMX HS 5085 na křidélka a Hyperion DS 16 FMD na vop a sop (Sop nejspíš dám do kabiny a náhon lankama, jinak bych to nejspíš nedovážil). Koupil jsem si i Grapner DS567 ale to je děsně pomalé. Nevím, jestli se mi chce ho trošku nakrmit (6,2V? +- ?)
Honziku podle čeho se rozhoduješ jaké servo použiješ - tedy proč například nedáš všude ty Hyperiony, nebo HSka? Ten Hyperion by měl být hodně přesný, ne?
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
Ja mam tohoto cerveno modreho:
http://www.extremeflightrc.com/html/60Edge.html
Motor mam axi 4120/20 na 6s, myslim , ze brutalny pohon, mam ho teraz v gb yak1,44m, ale pojde do edgea.regl hk100a za 20€, ale ked mas kupovat novy motor tak DOPORUCUJEM Scorpion S4020/16-415kv za super peniaze slape jak hodinky, maju ho u nas traja chalani v extre ef 1,5m na 6S je to bez kompromisov. Serva mam hitec hs225, keby si chcel digital v kove tak napr hs5245mg
Od pa mam iba addictiona, lieta super, urcite aj extra, alebo katana, len mne sa nepaci ta absolutna antimaketovost. Maly trup a dlhe kridla aby dosiahli matematicku hodnotu 1,5m bez ohladu nato ako to vypada, potom je ale aj vaha super, aj letove vlastnosti, o to pokoj. Vec vkusu podla mna...
Motor mam axi 4120/20 na 6s, myslim , ze brutalny pohon, mam ho teraz v gb yak1,44m, ale pojde do edgea.regl hk100a za 20€, ale ked mas kupovat novy motor tak DOPORUCUJEM Scorpion S4020/16-415kv za super peniaze slape jak hodinky, maju ho u nas traja chalani v extre ef 1,5m na 6S je to bez kompromisov. Serva mam hitec hs225, keby si chcel digital v kove tak napr hs5245mg
Od pa mam iba addictiona, lieta super, urcite aj extra, alebo katana, len mne sa nepaci ta absolutna antimaketovost. Maly trup a dlhe kridla aby dosiahli matematicku hodnotu 1,5m bez ohladu nato ako to vypada, potom je ale aj vaha super, aj letove vlastnosti, o to pokoj. Vec vkusu podla mna...
Crack yak, SU 1,2m RCF, SU 29 30E +Katana 120 Sebart, yak1,4m GB, Addiction X PA, edge EF 1,5m
Hyperiony mají obrovskou výhodu - mám dva ks doma. HSka jsem dokoupil, protože jsou levnější a lehčí.
A na křidélka snad budou stačit, uvidíme 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Mohu to chápat, že když by jsi nehleděl na cenu, tak dáš Hyperion všude?
Psal jsem si s PA i s Kostkou a musím uznat, že s PA je příjemnější komunikace. Patrně vyhraje - dalším plusem je dostupnost náhradních dílů... Na éro od EF bych asi těžko scháněl trup, nebo domek, nebo křídla...
Psal jsem si s PA i s Kostkou a musím uznat, že s PA je příjemnější komunikace. Patrně vyhraje - dalším plusem je dostupnost náhradních dílů... Na éro od EF bych asi těžko scháněl trup, nebo domek, nebo křídla...
vlaaado píše:Ja mam tohoto cerveno modreho:
Tak to mně se éra od PA zdaj pěkné - maketovost pro mne není tak důležitá. Hlavně jak to létá... ideální, když to létá "samo", jen dělám, že páčkuju a éro se ve vzduchu hezky točí
Neměl jsi problém s dírama pro AXIka? Nebo tam pasuje bez problémů a dnešní motory už mají "sdandardizované" rozměry děr?
Pokial sa ti pa paci vyzorovo tak super, kup ho nebudes sklamany, mne sa viacej paci ef, trup je u 1,5 m skoro dvakrat vacsi ako pa. Preto som nakoniec zvolil ef. Motor este neviem, edgea som neosadzal zatial mam vsetku el v yak gb models.
Crack yak, SU 1,2m RCF, SU 29 30E +Katana 120 Sebart, yak1,4m GB, Addiction X PA, edge EF 1,5m
vlaaado vím co tím myslíš, taky se mi ty nafouklé trupy na EF letadlech líbí! Naštěstí PA udělalo Kataně MX taky trošku nafouklý trup, ale při zachované nízké hmotnosti. Tak jsem si objednal tu.
Spar: Možná že ano. Záleží jak moc lehké bych se letadlo snažil postavit. Každopádně kdyby mi nešlo o cenu, objednám si serva MKS 
Tak jsem se nakonec po asi dvaceti emailech s PA rozhoupal a kupuji Katanu MX - červené barvy včetně krom papučí všeho možné uhlíku a dopňků. Jsem na letadlo moc zvědav - bylo mi přislíbeno, že ho přepravní společnost dodá v pondělí. Už se třesu, až to budu rozbalovat. Tak snad jsem neprohloupil a s letadlem budu spokojen.
Teď už jen vyřešit serva a baterie. Já loni létal v Banditovi Nanotech 2200 3S - 45-90C - neměl jsem žádný problém, ale je fakt, že jsem žádné ostré 3D nelétal - myslíte, že by bylo dobré vzít nějaké "lepší" baterie?
Teď už jen vyřešit serva a baterie. Já loni létal v Banditovi Nanotech 2200 3S - 45-90C - neměl jsem žádný problém, ale je fakt, že jsem žádné ostré 3D nelétal - myslíte, že by bylo dobré vzít nějaké "lepší" baterie?
vlaaado píše:Pokial sa ti pa paci vyzorovo tak super, kup ho nebudes sklamany, mne sa viacej paci ef, trup je u 1,5 m skoro dvakrat vacsi ako pa. Preto som nakoniec zvolil ef. Motor este neviem, edgea som neosadzal zatial mam vsetku el v yak gb models.
Jak ten YAK od GB - je to malé, že bereš větší éro - podobné kategorie?
Ty baterie budou nejspíš úplně ok 
HonzaS píše:Ty baterie budou nejspíš úplně ok
Nebo KO
Ten yak som kupil lietany, za dobru cenu, polietam s nim a predam drak a celu ele supnem do edgea. Ten edge je ovela stabilnejsi ako yak, hlavne na pomale motanice. Nanotechy nedoporucujem mna aj chalanov sklamali poctom cyklov, ja terAz vsetko kupujem zippy compact.
Spar píše:Tak jsem se nakonec po asi dvaceti emailech s PA rozhoupal a kupuji Katanu MX - červené barvy včetně krom papučí všeho možné uhlíku a dopňků. Jsem na letadlo moc zvědav - bylo mi přislíbeno, že ho přepravní společnost dodá v pondělí. Už se třesu, až to budu rozbalovat. Tak snad jsem neprohloupil a s letadlem budu spokojen.
Mam ji v modrem a litam tam ty same baterky jen jeste mens C a uplne v klidu.. letal jsem je pred tim i v jejich Extre MX a porad slapou. Jen nejakych par, ktere jsou asi rok a pul stare.. tak jsou nafoukle a netahnou jako za mlada
Serva mam doporucena Hitec
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX