o víkendu jsem udělal první 2 lety s HK-250. Možná by se někomu mohlo hodit pár zkušeností ze stavby, popřípadě typy na použitou elektroniku.
Na heli jsem záměrně nic neměnil, vše jsem ponechal originál HK, změnil jsem pouze hlavu na bezpádlo, což jsem vyřešil úpravou původní hlavy. Od doby, kdy jsem si heli nechal poslat z HK, se v nabídce objevila kompletní bezpádlová hlava, ale nechtělo se mi na ni čekat a lákalo mě upravit původní hlavu. Úprava spočívala v prodloužení pák gripů a v doplnění kamene hlavy o vodítka táhel (abych nemusel použít kompenzátor).
Do gripů jsem vrtal a do kamene hlavy jsem řezal závity a použitý materiál na mě rozhodně nedělal dojem "bláta", jak se s oblibou uvádí
Při stavbě jsem narazil na drobné komplikace, ale nešlo o nic neřešitelného a jak jsem napsal na začátku, nic jsem neměnil a ani nenahrazoval díly z Trexe apod.
Vzpěry ocasní trubky se lišily délkou cca o 1mm, takže nebylo reálné je namontovat. Vyřešil jsem to nahřátím jedné koncovky, aby šla snadno stáhnout, uhlík jsem zkrátli a koncovku nalepil zpátky, takže žádný velký problém.
Dále jsem upravoval vodítko desky cykliky - bránilo v pohybu páky serva výškovky. Orig díl Align je řešený tak, aby k tomu nedocházelo. Stačilo díl propilovat aby vypadal tak, jak vypadá orig. díl Align a bylo po problému.
Motor jsem usadil na lože přes podložky silné tak, že není potřeba zkracovat jeho hřídel, která jinak zasahuje do prostoru jednoho z předních serv cykliky. Postačí několik podložek M3 na sobě. Motor se pak do lože snáze usazuje, protože jinak je trošku problém s tuhými kabely motoru. Tato úprava řeší snazší vedení kabelů i délku hřídele motoru.
Pastorek jsem použil originální, přestože má o 0,1mm větší díru, než je průměr hřídele. Vyzkoušel jsem i jednoduché, ale nehezké řešení, ponechat díru větší a pastorek upevnit červíkem. Hází, ale funguje to.
Lepší řešení je díru vypouzdřit, na což postačuje proužek papíru široký cca polovinu délky pastorku namotaný v jedné vrstvě na hřídel motoru, zbylá polovina délky pastorku je zalepená zeleným Loctitem. Papír stačí na vystředění, pro jistotu je pastorek ještě dotažen červíkem. Při provozu se ukáže, jestli to takto stačí, ale nehází to
Pokud jsem na nic nezapoměl, tak poslední úprava bylo vystřižení kabiny kolem nožiček tak, aby šla lépe nasadit.
Plánuju vyměnit řemínek za kevlarový, o kterém tu dříve byla řeč.
V plánu je také zkrácení hlavní hřídele, protože po úpravě na bezpádlo a odstranění kompenzátoru je zbytečně dlouhá.
Heli jsem osadil co nejlevnějšími komponentami s výjimkou gyra - Microbeastu:
- serva cyklika 3x Turnigy 1800A
- servo vrtulka e-flite DS76T (rychlost údajně 0,03s)
- motor Turnigy 2632 3400kv
- esc Turnigy dlux 30A
- Microbeast V2 (vyndaný z krabičky z doby, kdy byl instalován do heli velikosti 120. Znamená to úsporu váhy cca 14g, toto řešení ale nelze obecně doporučit, protože těžká krabička pomáhá odfiltrovat vibrace)
Baterky zatím nevím - objednané mám dvoje, uvidíme, jak se osvědčí. Z hlediska dodržení těžiště ale postačí lehčí baterky (v nabídce 3-článků 750 - 850mAh jsou baterky kolem 65 - 90g)
Motor a regl mám silnější, než se běžně do této velikosti používají, protože původní záměr byl postavit heli velikosti 400 s použitím některých dílů z hk 250.
Celková váha s tříčlánkem RAY 860mAh je asi 325g, dalo by se ušetřit na motoru a na regulátoru - 30A není rozhodně potřeba.
Ocasní servo jsem nejdřív zkoušel Corona 918, ale nešlo to, nebylo možné zadek ve visu ustálit.
Servo e-flite se jeví jako velmi dobré, otázka je jeho životnost, ale stojí cca 360,- Kč a existují do něj náhradní převody.
Jak jsem psal, heli má za sebou 2 starty, a to v mrazu se ztuhlými prsty a po měsíci pauzy v létání, takže jsem zkoušel jen vis, pumpovat kolektivem, abych viděl, co vrtulka a let po obloze - celkový dojem zatím velmi dobrý, ale nemám tak vysoké nároky jako ti, kdo lítají 3D.
Je pravda, že na cyklice, smykátku vrtulky a v uložení gripů vrtulky jsou značné vůle, ale zajímalo mě, jak si s tím Microbeast poradí. Zatím se neukázalo, že by to byl pro "normální" létání problém.