Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Tak uz 3d tiskarna fachci na 100 procent ? Doufam ze nam i zahrajes. 
Tak doufam ze nam i zapiskas a zdelis nam dalsi kroky co budes dale vyrabet. Tak plati sobota 2.2 2013 v 16 hodin u MAXE.
alonzo píše:Tak uz 3d tiskarna fachci na 100 procent ?
No 100% to snad nebude snad nikdy. Oživuje to kluk a připadá mi to jako taková poloviční magije.
Najít správnou teplotu, tloušťku rychlost. ...... eeee. Kluk asi přijde se mnou tak se ho můžete poptat.
Mi to připadá jako pěkná zajímavost, ale praktické použití je k diskuzi, ale než některé věci rýpat z plného materiálu a když stojí strojek doma? Však uvidíte donesu nějaké nepodařené kusy, podařených je málo, zatím.
Jo přijdeme tedy dva, možná tři.
Tak to vypada na slusnou ucast. V patek jdu dat rezervacku na dva stoly.
Jestli mi do toho něco nevletí, tak přijdu.
No taky se stavím
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Čau synci.Tak platí to teda dneska??V 16:00 u Maxe??
- Paris Ivan
Ahoj,
Ano platí.
Ivan
Ano platí.
Ivan
Děkuji všem zúčastněným za účast na pracovní schůzce skupiny NHK-MoPo.
Neregistrovaný Hospodský Klub - Modelářů Poruba. Ještě tam musíme dostat nějak to G.
Doufám že všichni co byli obdarováni, nepotřebnými a neužitečnými věcmi, si jsou vědomi toho, že v podstatě jde o úplatek, který má za úkol ovlivnit jejich hlas při případné volbě kohokoliv kamkoliv.
Alonzovi tímto děkujeme za zajištění, vhodných prostor včetně hudebního doprovodu a vystoupení taneční skupiny
.
Neregistrovaný Hospodský Klub - Modelářů Poruba. Ještě tam musíme dostat nějak to G.
Doufám že všichni co byli obdarováni, nepotřebnými a neužitečnými věcmi, si jsou vědomi toho, že v podstatě jde o úplatek, který má za úkol ovlivnit jejich hlas při případné volbě kohokoliv kamkoliv.
Alonzovi tímto děkujeme za zajištění, vhodných prostor včetně hudebního doprovodu a vystoupení taneční skupiny
Bezva zápis z jednání 
Dareba
Ano pánové, myslím, že to byla velmi smysluplá konference a jsem rozhopádně plný dojmů. Škoda jen, že ty samé dojmy nesdílela po mém návratu ta paní, co s ní doma bydlím
. Smrděl jsem prý jak bolavá noha a s mojí velmi stručnou odpovědí na její otázku "co jste tam proboha dělali?" jsem jí prý taky mnoho neuspokojil. Můžu já za to, že si toho sám málo z konference pamatuju?
Mám už asi trochu fajnovější paměť. Jenom mi utkvělo, že jsme něco zakládali. Doufám jen, že to nebyl požár.. S pozdravem sláva zúčastněným Lojza M.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Lolin píše:Smrděl jsem prý jak bolavá noha .... Jenom mi utkvělo, že jsme něco zakládali.
Jo tak to jsme na tom byli stejně. Zakládali jsme "NHK-MoPo", tedy alespoň Ivan to tak pojmenoval.
Ahoj kluci, diky za hojnou ucast na schuzi a dalsi schuze asi bude v cukrarne tam se nekouri a je tam sladky vzduch. 
- Paris Ivan
Ahoj,
Už se těším, až se oteplí a otevřou zahrádky.
To budou zdravější nejen konference ale i poletové rozbory.
Ivan
Už se těším, až se oteplí a otevřou zahrádky.
To budou zdravější nejen konference ale i poletové rozbory.
Ivan
dneska ve 12:00 a v neděli v 15:00 to vypadalo že by to šlo. Tak jsem se vrhl na dodělávky. Jsem celý upatlaný od lepidla. Našel jsem i krabici s baterkama tak zítra budu nabíjet a uvidíme jestli to jsou ještě vlastně akumulátory.