Konstrukční akrobat cca 1,5m - najde se něco krom PA a EF?
Konstrukční akrobat cca 1,5m - najde se něco krom PA a EF?
Ahoj,
řeším další letadlo na jaro - chci na elektro pohon model velikosti 1,5m plus minus na 3D.
Prozatím řeším tyto dvě možnosti -http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod.aspx?kategorie=379&polozka=7040&stranka=0&polozek=288
Toto je těžší, ale zase by mělo být přesnější
A - http://www.pamodels.cz/pa/eshop/2-1-iPA ... X-SET-LITE
Toto je lehké, ale dle názorů lidí kolem mne ne tolik přesné.
Neptám se zde, zda je lepší PA, nebo EF - to je věc názoru - spíše, jestli Vás napadá nějaké další letadlo - krom dvouplochů - které by stálo za zvážení.
Vybrané éro určitě budu bráv v setu s motorem a regulátorem.
Díky Spar
řeším další letadlo na jaro - chci na elektro pohon model velikosti 1,5m plus minus na 3D.
Prozatím řeším tyto dvě možnosti -http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod.aspx?kategorie=379&polozka=7040&stranka=0&polozek=288
Toto je těžší, ale zase by mělo být přesnější
A - http://www.pamodels.cz/pa/eshop/2-1-iPA ... X-SET-LITE
Toto je lehké, ale dle názorů lidí kolem mne ne tolik přesné.
Neptám se zde, zda je lepší PA, nebo EF - to je věc názoru - spíše, jestli Vás napadá nějaké další letadlo - krom dvouplochů - které by stálo za zvážení.
Vybrané éro určitě budu bráv v setu s motorem a regulátorem.
Díky Spar
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
Re: Konstrukční akrobat cca 1,5m - najde se něco krom PA a E
Gb yak sice je to 1,4 ale v pohode, alebo od Sebarta neco ve velikosti 50
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
A co s tím hodláš lítat za styl? Plný 3D nebo něco klasického?
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Hlavně se chci zlepšovat - snažím se o plné 3D - občasná klasika...
Osobně mám se Sebartem špatnou zkušenost - koupil jsem katanu S30E a za tři měsíce se mi to letadlo nepovedlo naladit, aby to létalo alespoň rovně. Třeba s Banditem od PA nesrovnatelné 
To byla, ale koncepčně starší letadlo - hádám, že něco novjěšího asi už bude lepší... ale určitá averze tam je...
To byla, ale koncepčně starší letadlo - hádám, že něco novjěšího asi už bude lepší... ale určitá averze tam je...
Spar píše:Osobně mám se Sebartem špatnou zkušenost - koupil jsem katanu S30E a za tři měsíce se mi to letadlo nepovedlo naladit, aby to létalo alespoň rovně. Třeba s Banditem od PA nesrovnatelné
To naj si si nasiel sam, takze uz len horsie
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Nevím no ale hledat něco jiného než GB ,PA nebo EF je asi nesmysl teda dle mého. Protože pokud se chceš maximálně zlepšovat tak by to pro tebe mělo být jasně daný. Nová KMX od PA models nevypadá špatně zatím ji nemám ale sem zvědavý ale co vím tak hodně dobrý polítání...
Děkuju za názory - ještě jsem koukal na GB Models, dle doporuční - YAKa 55 - škoda, že je "jen" 1,4m - http://www.telink.eu/cz-detail-101086-y ... 400mm.html - je to ono, že?
Dělají jen toto a 1,8m? To už je zase moc velké...
Dělají jen toto a 1,8m? To už je zase moc velké...
Nebo jestli chceš něco jiného tak tady: http://shop.hepf.com/Flugmodelle/Elektro-Motormodelle/GB-Models-MX2-gelb-blau-132cm::6042.html ale to je ještě menší, jen 1.3 m
Díky moc, ale já bych rád šel do vetšího letadla - toho 1,5m bych se moc rád podržel - tedy plus minus, ale 130cm už ne.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
A proč to tak řešíš příjdou ti ty letadla špatný nebo jak? Mylsím tím ty od EF PA GB...
Ne to vůbec ne, jen jsem chtěl znát možnosti, než to nějak rozseknu - zatím se u mne střídají ta Katana s MXSkem. Chvilku jsem rozhodnutej pro jedno a pak zas pro druhé. Říkal jsem si, jestli by mi někdo nedoporučil nějaké třetí éro - které bych nakonec pořídil.
Ještě tomu dám chvilku čas - 14 dní a pak něco objednám.
Jsem hodně nahlodanej na MXSko, ale trochu mě mrzí, že kostkamodel sem nevozí motory TORQUE - budu ho patrně objednávat z Belgie v setu s regulátorem...
Ještě tomu dám chvilku čas - 14 dní a pak něco objednám.
Jsem hodně nahlodanej na MXSko, ale trochu mě mrzí, že kostkamodel sem nevozí motory TORQUE - budu ho patrně objednávat z Belgie v setu s regulátorem...
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
To už je pak na tobě
Já se moc těším každopádně na KMX protože prošla určitým vývojem a myslím si že to bylo k něčemu 
A nebo ještě postavit starýho dobrýho Diablotina a elektrifikovat ho.
Jak víš, že je sem ty motory nedováží?
Frenkí píše:A nebo ještě postavit starýho dobrýho Diablotina a elektrifikovat ho.Jak víš, že je sem ty motory nedováží?
Já jsem jim psal a volal - bohužel. Bylo mi doporučeno dát tam jinačí motory. Já mám rád tyhle věci odladěné od výrobce - váha vs. výkon - vrtule. Nerad experimentuju s motorama a vrtulema a testuju. Mám rád, když to letadlo už je odladěné - jen si dohodím vhodná serva.
Mimochodem - jaká konkrétní serva doporučujete do těchto letadel? Patrně sahnu po SAVOXu a nebo Hyperionu.