Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#271 Příspěvek od Vzduchoplavec »

wroum: Nadhera! Ale zacinam mit v gatich! Proti takovym ziletkam to bude s EPPakem celkem narocne. Ale zase ty vase rakety (doufam) nezatocej na moc malem polomeru. Ale dohnat je bude nemozne.
wroum

#272 Příspěvek od wroum »

kabriolin: nevim co delam spatne... dal sem img s mezerama i bez mezer a nic to neudelalo, tak sem to upravil z5 na odkaz bez niceho (URL sem nikdy nepouzil)

moc temhle programovacim vecem nerozumim, ja sem pres tistenou grafiku a polygraficky technologie...

kazdopadne dik a na souboj "Ivan vs Fritz" se tesim :lol:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#273 Příspěvek od Abu »

Kabriolin píše: Jinak budeme asi dobrá dvojka :lol: Rus a němec 8)

Anoano, mocnosti zla se spojily a nam cestnym nezbyde nez chranit mir a demokracii svymi ocelovymi EPP ptaky.... jen skoda ze nemam francouzskej stroj, protoze frantici umeli vzdycky nejlip prohravat, tak nejak elegantne :D
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od Abu »

wroum píše:kazdopadne dik a na souboj "Ivan vs Fritz" se tesim :lol:

Nebo zeby se panove sejmuli navzajem a strycek Sam z toho pak vysel vitezne :wink:
wroum

#275 Příspěvek od wroum »

Abu píše:
wroum píše:kazdopadne dik a na souboj "Ivan vs Fritz" se tesim :lol:

Nebo zeby se panove sejmuli navzajem a strycek Sam z toho pak vysel vitezne :wink:

nejdriv ukoncime vas a pak si to rozdame mezi sebou... mel sem to napsat jasne hned :D
Abu
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od Abu »

No to jsem si mohl myslet... jdu hledat francouzskou kamuflaz na mustanga a shanet prilbu ve tvaru DeGaulovske capky :wink:
wroum

#277 Příspěvek od wroum »

Abu píše:No to jsem si mohl myslet... jdu hledat francouzskou kamuflaz na mustanga a shanet prilbu ve tvaru DeGaulovske capky :wink:

a co mirage? :D
Abu
Kontaktovat uživatele:

#278 Příspěvek od Abu »

wroum píše:a co mirage? :D

Toho bych musel nejdriv opravit, ale mas pravdu ten je velmi francouzsky - jednak by si hned useknul vlastni stuhu vrtuli a pak by se Rexik zarusil tema dlouhejma privodama mezi motorem a reglem a zritilo se to cely nekde do pole...
A hlavne, jak jsme dnes se Vzduchoplavcem overili - uspech neni skryt v maximalni rychlosti, treba kdyz Vzd. lital na pul plynu a s druhou stuhou na kridle, tak sem ho neseknul, naopak jsem ho vzdycky preletel :(
diablotin

#279 Příspěvek od diablotin »

mozna bych moh sehnat rezacku a stuhy na ACES ale vim ze na to opravdu nadavali co litaj s letadla z EPP.jinak mi pride tesi a voda ji taky vadi(nasaje se a tezkne)ale netrha se tolik
Naděje umírá až po nás.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od Kabriolin »

wroun: musíš si vzít odkaz přímo na obrázek..tedy na té stránce co je zobren obrázek klikneš pravým dáš vlastnosti a zkopíruješ cestru končící nejčasteji*.jpg.Tu pak vložíš mezi [img]tady%20odkaz.jpg[/img]
Takle to musí vypadat aby to fungovalo (bez mezer).

A Fritz a Pepa Stalin to bude určo nářez, ale nejdřív jak si říkal si podáme ty francouze... :lol:

Abu: Jo udělej nějakou francouzkou kamufláž...třeba jen eifilovku pod kabinu ať je pak na co to svést 8) :lol:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od Abu »

Kabriolin píše:Abu: Jo udělej nějakou francouzkou kamufláž...třeba jen eifilovku pod kabinu ať je pak na co to svést 8) :lol:

To je napad, musim pohledat ma metu jestli nejakej frantik lital na americkym mustangovi, prelepovat ty znaky se mi fakt nechce, ale Eifelovcicku a napis Viva la France bych jeste zvladnul :D
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#282 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja jsem puvodne zamyslel Mustanga v barvach RAF, ale pro neschopnost namalovat soustredne kruhy jsem zvolil kamuflaz nezavisleho osameleho bojovnika - neco jako Mad Max v letadle :lol:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od Kabriolin »

Tak jsem trochu zahledal o stuhách na MH a našel toto:
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2.php?idforum=23&r=1193647897&potec=506187
No a z toho plyne, že se údajně používají nějaké lesnické pásky na značení stromů jak už tu psal diablotin.Jne bude asi prblém to sehnat v malém množstvý....možná vyrazím do lesa na stuhy.. :wink:

Abu:vem s sebou vařený šneky a točenou zmrzlinu a nikdo se nepozastaví nad kamufláží tvého americkofrancouzkého stroje :P
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od Hoki »

Hele páni piloti, přišel mi mazlík od PADa, tak bych potřeboval nějaké odkazy na vybarvení Mustangů. Tak mi to sem přistrčte a já to číhnu. Díky předem. Ne, do bojů s Váma nejdu. :lol: :lol: :lol:
Wendelin
Kontaktovat uživatele:

#285 Příspěvek od Wendelin »

Tak co chlapci ,spíte ? Nebo brousíte své válečné bestie. :twisted: :twisted: Mám dotaz ohledně přibližného data akce,pokud to není utajená informace :D :D
FW 190A LM model
Bendy 400 http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=267
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=298
Lepší tužka za uchem než lopata v ruce.
Odpovědět

Zpět na „Kombat“