himodel.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kamil
Kontaktovat uživatele:

himodel.com

#1 Příspěvek od Kamil »

Kupoval niekto v shope www.himodel.com ?
Zaujímali by ma ďalšie poplatky okrem ceny tovaru.
Poplatky za doručenie sú tam pri objednávaní vypočítané s tým, že cena nie je konečná - clo, ...
Aká je cena za doručenie v skutočnosti ?
Skúsenosti so službou PayPal.
wroum

#2 Příspěvek od wroum »

na diskuzi mojehobby.cz se zeptej usera PiNa
Master
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Master »

je potřeba koupit víc věcí pak se dost vyplatí
tks
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tks »

Párkrát jsem tan nakupoval, vyplatí se to často i při nákupu v řádu stokorun (mikroserva, regulátory, motory). Platím vždy jen a pouze to co zobrazí Himodel, placeno přes Paypal (je tedy pravda že kurz pro Paypal bývá malinko vyšší než v normální bance, ale to je opravdu jenom málo).
Příjde to jako od soukromé osoby, bez udání ceny (toto je možno specifikovat při objednávání), takže Ti to doručí pošta a žádne DPH ani clo se nekoná. A dodací lhůta je nejlepší - obvykle týden
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jirak »

je tedy pravda že kurz pro Paypal bývá malinko vyšší než v normální bance

V paypal lze nastavit, zda přepočet $ -> Kč provede paypal nebo přímo banka. Výhodnější je ponechat přepočet na bance, u které máte vedenu vaši kartu.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od blesk »

kámoš z MH mně říkal že cenu vynásobit kurzem dolaru a pak ještě koeficientem 1,06 nebo 1,08 myslím,pokud to tak není tak to hned upřesním...
LV
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od LV »

blesk píše:kámoš z MH mně říkal že cenu vynásobit kurzem dolaru a pak ještě koeficientem 1,06 nebo 1,08 myslím,pokud to tak není tak to hned upřesním...

1,04 = poplatok za prevod
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
blesk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od blesk »

LV píše:
blesk píše:kámoš z MH mně říkal že cenu vynásobit kurzem dolaru a pak ještě koeficientem 1,06 nebo 1,08 myslím,pokud to tak není tak to hned upřesním...

1,04 = poplatok za prevod

ok byls rychlejší,jo a samozřejmě poštovný po ČR
pilottt

#9 Příspěvek od pilottt »

Ja som mal tiež záujem o nejaký tovar a PINU som sa pýtal.Bohužial mi povedal že zaslanie tovaru na Slovensko je problém kôli poštovnému,čo je teda škoda.Keby sa niekto v SK našiel čo by spravil hromadnú objednávku určite by som mal záujem. Momentálne študujem ako sa prihlásiť na PayPal že by som niečo skúsil objednať z HM alebo UH.
Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
LV
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od LV »

pilottt píše:Ja som mal tiež záujem o nejaký tovar a PINU som sa pýtal.Bohužial mi povedal že zaslanie tovaru na Slovensko je problém kôli poštovnému,čo je teda škoda.Keby sa niekto v SK našiel čo by spravil hromadnú objednávku určite by som mal záujem. Momentálne študujem ako sa prihlásiť na PayPal že by som niečo skúsil objednať z HM alebo UH.

Čo konkrétne chceš. Do Horoviec to zas nemám tak ďaleko :wink:
Ja od Pinu (Martina Pilného) beriem dosť často.
www.elektromodely.sk
pilottt

#11 Příspěvek od pilottt »

Zišli by sa napr servá SG 90 myslím a na jar baterky napr.Ak by si od neho v priebehu decembra, januára niečo bral daj vedieť rád sa pridám.Ale žiadne veľké množstvá , som skromný.ináč vďaka. :wink:
Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
LV
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od LV »

pilottt píše:Zišli by sa napr servá SG 90 myslím a na jar baterky napr.Ak by si od neho v priebehu decembra, januára niečo bral daj vedieť rád sa pridám.Ale žiadne veľké množstvá , som skromný.ináč vďaka. :wink:

napíš mi do SZ konkrétne počet a keď prídu budú u mňa. Ja sa ozvem
www.elektromodely.sk
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“