himodel.com
himodel.com
Kupoval niekto v shope www.himodel.com ?
Zaujímali by ma ďalšie poplatky okrem ceny tovaru.
Poplatky za doručenie sú tam pri objednávaní vypočítané s tým, že cena nie je konečná - clo, ...
Aká je cena za doručenie v skutočnosti ?
Skúsenosti so službou PayPal.
Zaujímali by ma ďalšie poplatky okrem ceny tovaru.
Poplatky za doručenie sú tam pri objednávaní vypočítané s tým, že cena nie je konečná - clo, ...
Aká je cena za doručenie v skutočnosti ?
Skúsenosti so službou PayPal.
Párkrát jsem tan nakupoval, vyplatí se to často i při nákupu v řádu stokorun (mikroserva, regulátory, motory). Platím vždy jen a pouze to co zobrazí Himodel, placeno přes Paypal (je tedy pravda že kurz pro Paypal bývá malinko vyšší než v normální bance, ale to je opravdu jenom málo).
Příjde to jako od soukromé osoby, bez udání ceny (toto je možno specifikovat při objednávání), takže Ti to doručí pošta a žádne DPH ani clo se nekoná. A dodací lhůta je nejlepší - obvykle týden
Příjde to jako od soukromé osoby, bez udání ceny (toto je možno specifikovat při objednávání), takže Ti to doručí pošta a žádne DPH ani clo se nekoná. A dodací lhůta je nejlepší - obvykle týden
Ja som mal tiež záujem o nejaký tovar a PINU som sa pýtal.Bohužial mi povedal že zaslanie tovaru na Slovensko je problém kôli poštovnému,čo je teda škoda.Keby sa niekto v SK našiel čo by spravil hromadnú objednávku určite by som mal záujem. Momentálne študujem ako sa prihlásiť na PayPal že by som niečo skúsil objednať z HM alebo UH.
Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pilottt píše:Ja som mal tiež záujem o nejaký tovar a PINU som sa pýtal.Bohužial mi povedal že zaslanie tovaru na Slovensko je problém kôli poštovnému,čo je teda škoda.Keby sa niekto v SK našiel čo by spravil hromadnú objednávku určite by som mal záujem. Momentálne študujem ako sa prihlásiť na PayPal že by som niečo skúsil objednať z HM alebo UH.
Čo konkrétne chceš. Do Horoviec to zas nemám tak ďaleko
Ja od Pinu (Martina Pilného) beriem dosť často.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pilottt píše:Zišli by sa napr servá SG 90 myslím a na jar baterky napr.Ak by si od neho v priebehu decembra, januára niečo bral daj vedieť rád sa pridám.Ale žiadne veľké množstvá , som skromný.ináč vďaka.
napíš mi do SZ konkrétne počet a keď prídu budú u mňa. Ja sa ozvem
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk