matrosek píše:die neue rappy howku..
Musím si trochu rejpnout, to u TT konečně přišli na to, že je lepší dávat baterky za sebe než na sebe až teď?
Těžiště blíže rotoru je asi lepší, nebo ne?
matrosek píše:die neue rappy howku..
- no teoreticky by jistě melo být a čekal bych rozdíl velmi výrazný, ale kupodivu mezi LA (není helina, která má těžiště blíž k rotoru) a Rapem (není helina, která má těžiště dál od rotoru) letově v tomto ohledu nevnímám žádný znatelný rozdíl. To rozdíl ve váze (a tím míře setrvačnosti) je znát naprosto markantně.Screwball671 píše:Těžiště blíže rotoru je asi lepší, nebo ne?
Howking píše:- no teoreticky by jistě melo být a čekal bych rozdíl velmi výrazný, ale kupodivu mezi LA (není helina, která má těžiště blíž k rotoru) a Rapem (není helina, která má těžiště dál od rotoru) letově v tomto ohledu nevnímám žádný znatelný rozdíl. To rozdíl ve váze (a tím míře setrvačnosti) je znát naprosto markantně.Screwball671 píše:Těžiště blíže rotoru je asi lepší, nebo ne?
- no nezkusil jsi LA (Logo 600 SE bude ještě markantnější - ačkoli s tím se nedá tak tvrdě jako s LAčkem))Screwball671 píše:hmm, no jo, to je zajímavý, třeba já byl po přečtení všech diskuzí o rexu, jako o líný a neagilní mašině smířenej, že jdu du nějákýho těžkýho lenocha ale po prvním letu jsem se málem posr*l z tý agility. Od tý doby jen v HC utlumuju.
Howking píše:- no nezkusil jsi LA (Logo 600 SE bude ještě markantnější - ačkoli s tím se nedá tak tvrdě jako s LAčkem))Screwball671 píše:hmm, no jo, to je zajímavý, třeba já byl po přečtení všech diskuzí o rexu, jako o líný a neagilní mašině smířenej, že jdu du nějákýho těžkýho lenocha ale po prvním letu jsem se málem posr*l z tý agility. Od tý doby jen v HC utlumuju.
Screwball671 píše:Kdybs lítal nitráka, tak bys ke konci, po vylítání nádrže, měl o 0,3Kg lehčí helinu a to už je docela rozdíl, ale upřímně taky to moc poznat není.
ciko7 píše:Screwball671 píše:Kdybs lítal nitráka, tak bys ke konci, po vylítání nádrže, měl o 0,3Kg lehčí helinu a to už je docela rozdíl, ale upřímně taky to moc poznat není.
Já jsem po 4-minutovém letu lehčí o cca 3700mAh![]()
A to je kurňa znát :D
Screwball671 píše:to demolátor: No a co to umí? Je to jako lepší nebo horší? Já jsem nic než Rexe nelítal tak nevím, školy nemám a v apatyce to nekoupíš.
demolátor píše:Screwball671 píše:to demolátor: No a co to umí? Je to jako lepší nebo horší? Já jsem nic než Rexe nelítal tak nevím, školy nemám a v apatyce to nekoupíš.
Nemám s ním moc nalítáno, ale zatím se mi jeví dobře. A ta nová dfc (nevím jak statrší verze) se mi vubec nezdá nějak líná nebo na dojem těžká. Naopak jsem byl překvapen jakej drak to muže být. Ale uvidíme časem.