GeeBee Cup 2013

Krása letu v kruhu či na polokouli má něco do sebe. jak spalováky, tak elektro. Od cvičných modeů přes UŠ až po F2B. Samozřejmě včetně maket.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MaPaCZE

Re: GeeBee Cup 2013

#46 Příspěvek od MaPaCZE »

to byl jen takový dotaz pod tíhou negativních myšlenek (které ale zatím přetrvávají)
igorb

#47 Příspěvek od igorb »

aku medicinu potrebujes? bulharska rakia to spravi? ... objednavam ... uz sa rozhybava aj jedna talianska juniorka :- ))) ... zatial hovori ze sa musi spytat mamy ci dovoli :mrgreen:

zacni riesit ako sa zacat lietat v piatok od 6:00 :- ))))
MaPaCZE

#48 Příspěvek od MaPaCZE »

igorb píše:aku medicinu potrebujes? bulharska rakia to spravi? ... objednavam ...
sem dostal kartáč od našeho nejmenovaného pokladníka (Pavlíčka), že když nemám sponzora, tak že bych se na to měl vykašlat a včas to zrušit, že to prostě neproplatí

igorb píše:uz sa rozhybava aj jedna talianska juniorka :- ))) ... zatial hovori ze sa musi spytat mamy ci dovoli :mrgreen:
zacni riesit ako sa zacat lietat v piatok od 6:00 :- ))))
Tohle nemá moc řešení, jedině v sobotu to trochu protáhnout do večera, když tam po nás nikod jiný není a tak jako tak budeme mít od tělocvičny klíče.

Takže jak to uděláme?
Předběžně jsem už loni mluvil s Rosťou, Palem (ty snad přesvědčím, aby přijeli jedním společným vozidlem) a panem Radošem. Nedávno na pozvánku reagoval i pan Tomek. To jsou představy o možných rozhodčích. Chybí nám jeden do F2B, pokud nebudeme chtít lítat jen na 2, což by mohlo stačit. Můj táta je nouzovka, už bodovat nechce, ale asi bych ho zlomil alespoň na část dne. Měl bych vymyslet pro rozhodčí kompenzace za dopravu, ubytování a stravu. Takže je obešlu a zkusím, zda jim bude stačit bydlet v tělocvičně, nebo zda budou chtít protáhnout unavené tělo na hotelu.

Pokud jde o soutěžící, tak předpokládám, že z loňského seskupení vypadnou vychodňary, protože nebudou mít velení a zbytek nenajde dost morálních sil aby dorazil. A to někteří odpadnou ze dvou kategorií. Dál bych nepočítal s Varnsdorfem, ale to byli jen 2 žáci. Kolik bude Hoblíků si netroufám odhadovat. Polsko je pro mě zatím úplně neznámé. Zbytek bude snad stabilní. Trochu mám strach z Bulharska, aby nám sem Táňa nenastěhovala utečenecký tábor, to by skutečně mohlo zkomplikovat situaci.

Hala bude za osmičku (noclehy nepočítám). Rozhodčí budeme muset co nejvíc ukacet, pokud možno k nule. A jak budou přibývat přihlášky, tak si třeba troufnu něchat udělat pár hrnků.

Jo, a slíbil jsem bandě gymnazistů, že si tam můžou udělat propagačku svého týmu pro projekt Formule 1 ve školách a oni za to zpropagují akci v tisku, takže se tam možná objeví i nějaký ten zbloudilý divák.
igorb

#49 Příspěvek od igorb »

mozno by to chcelo nejaky ten stav prihlasenych, domacich nejako neregistrujem, to snad zvladnu samostatne, ale zislo by sa aspon ukecavat nerozhodnutych

na nejaku bulharsku delegaciu to nevidim, skorej nejake svajciarsko, VB, norsko

poliaci sa hlasili nie? ak sa neprihlasili, terba ich nakopnut nech povedia ano - nie
dragon55
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od dragon55 »

Tak ja sa hlásim ako bodovač a nebudem za to nič chcieť.
Východniari by sa aspon v počte 3ks vratane mňa mali dostaviť.
Ak by sa niečo zmenilo samozrejme dám včas vedieť.
igorb

#51 Příspěvek od igorb »

nemas rukovet ze nechces lietat? ci co? :- )))
jofrey007
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od jofrey007 »

igorb píše:nemas rukovet ze nechces lietat? ci co? :- )))

Miso uz len halove kombaty a tie sa na GB nelietaju :lol:
dragon55
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od dragon55 »

Mám rukoveť, mám aj model :) :) .
Polietam si len exhibične keď bude voľna plocha.
MaPaCZE

#54 Příspěvek od MaPaCZE »

igorb píše:mozno by to chcelo nejaky ten stav prihlasenych

Igor, Paul + John (GBR), Tomáš + Jirka, Kamil, a teď že prý vychodniari. Jiné jmenovité přihlášky zatím neregistruju.
igorb

#55 Příspěvek od igorb »

MaPaCZE píše:

Igor, Paul + John (GBR), Tomáš + Jirka, Kamil, a teď že prý vychodniari. Jiné jmenovité přihlášky zatím neregistruju.

tak domacich nejako oobmailuj a ja idem poliakov
jofrey007
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od jofrey007 »

este vcera to vyzeralo najdejne ze by sa aj ucast zadarila...ale pred 10 minutami mi oznamili termin 3.3. :cry: ... ale ked sa nieco nezadari, tak sa tento termin posunie... nadej zomiera posledna
Malutky

#57 Příspěvek od Malutky »

MaPaCZE píše:

s Lukášem voseckým jsem nedávno mluvil a říkal že pojede tak si myslím že se nic nezměnilo pak teměř domácí tomek mladšíto by bylo +2
lukko

#58 Příspěvek od lukko »

jasná věc, potvrzují svojí účast. S sebou vezmu jednoho žáka
igorb

#59 Příspěvek od igorb »

zatial sa stihli ozvat vojto, aj palo dziuba .. pokial viem tomas z polska sa tiez hlasil, len este neodpovedal, na FB vudim vecsiu partiu ako je tu napisana, tipujem ze to beru tak ze sa staci napisat tam
MaPaCZE

#60 Příspěvek od MaPaCZE »

igorb píše:na FB vudim vecsiu partiu ako je tu napisana, tipujem ze to beru tak ze sa staci napisat tam
V tom případě přijede i japonec.
Dziubu ani Vojtu v mailu nemám. Dostal sem mail od risih za polovinu Hobliku a pak omluvenku od Silwestra.
Odpovědět

Zpět na „Upoutané modely“