Akční věci z LIDLU

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Dulen

Re: Lupínková pila - Lídl

#16 Příspěvek od Dulen »

paplik píše:Ano ano tu horkovzdušnou pistoli si koupím asi před 3mi lety jsem ji někomu pujčil ten ji pujčil někomu atd... pak se ztratila no a hodí se že. Za takovou cenu. :)

Vono se to neříká nadarmo čeho se chceš zbavit tak to půjč a ještě když ten co si to půjčil to pošle dál to už je trochu drzost.
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm
macek11

#17 Příspěvek od macek11 »

Taky ji chci koupit
petr64
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od petr64 »

Ještě tam mají, takový, jakože el. dlátko. Napadlo mě do toho upnout kousek silnější lupínkový pilky a mít takovou malinkou ruční pilku - zlodějku.
Občas se vyskytnou situace, kde není přístup pro Dremela a šmidlám to kouskem plátku v ruce.

Blbost? Nebo na co by se to hodilo? ... kromě odstraňování tmelu ve starých oknech - to je na fotce na obalu.

Taky to stojí pár kaček.
P64
tony26

Stříkací pistole Parkside z Lidlu

#19 Příspěvek od tony26 »

V Lidlu prodávají stříkací pistoli Parkside. Má ji někdo, nějaké ohlasy?
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Stříkací pistole Parkside z Lidlu

#21 Příspěvek od kocispavel »

Nakadah píše:http://deosum.com/Articles/420-lidl-parkside-strikaci-pistole-pfs-100-b2.aspx

Nak

Ahoj,

jen reakce na ten článeček - mám tu pásovku Parkside, pro občasné hobby použití.
Sice design nic moc, dělá strašný kravál, ale brousí to slušně.
A to je za ty prachy základ.

Zdravím.

pavel
medik16

#22 Příspěvek od medik16 »

Mám ji funguje super za ty peníze fakt paráda.Trošku jsem ji poladil a nemá chybu.
Slim LS model,Ion Pro+,Skyfighter,Funjet,Aurora9
varok

#23 Příspěvek od varok »

Jestli jsem to pochopil správně, tak to je pistole na principu elektromagnetickém, tedy má v sobě vibrační čerpadlo, jako napodobenina pistolí Wagner. Tyto pistole se podle mě nikdy nevyrovnají těm na vzduch s kompresoru. Tu Wagnerku jsme měli na vojně, ale stříkala se s tím jen vojenská technika jako tanky, BVP, Tatry apod. Tam to stačilo. Je do toho ale potřeba hodně barvcu ředit, až skoro vodu, ale potom to špatně kryje. Když je barva hustší, jako do klasické pistole, tak to to čerpadlo neutáhne a pistole plive.
Vaillante

#24 Příspěvek od Vaillante »

s touto pistolí nemám zkušenosti,ale měl jsem také jednu elektro(tuším,že z kauflandu za 600,-) a stačila mi bohatě na malování doma a hobby pro zahradu.nevím na co to chceš,ale pro použití k lakýrnictví NEPOUŽÍVAT v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ.k čemu ji chceš?
PS:je to cca týden co jsem ji v rámci přestavby bytu vyhodil,protože již 2roky používám na vše pneumatické vzduchové.
tony26

#25 Příspěvek od tony26 »

Vaillante píše:s touto pistolí nemám zkušenosti,ale měl jsem také jednu elektro(tuším,že z kauflandu za 600,-) a stačila mi bohatě na malování doma a hobby pro zahradu.nevím na co to chceš,ale pro použití k lakýrnictví NEPOUŽÍVAT v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ.k čemu ji chceš?

No zvazuji ji jako 'dilenske vybaveni' na obcasne nastrikani nejakeho modelu. Zrovna ted mam rozestavenou Cessnu 1,7m laminat trup. Potrebuji to nastrikat nejakym dvouslozkovym lakem aby to nerozezralo palivo. Ale asi budu muset jit nejakou jinou cestou.
renous

Pájecí stanice -Lídl

#26 Příspěvek od renous »

co si o tom myslíte? Cena se mi líbí.
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-0F1E20B0-8F51CB3F/lidl_cz/hs.xsl/index_29992.htm
Sem tam konektor 3,5 na motor, občas XT60 ale většinou nějaké dva drátky k sobě. To by mohla zvládnout, ne?
doteď (3roky) jsem měl http://www.ebay.com/itm/Fast-Heating-We ... 4abb392665
a taky jsem to s ní zvádal ale jelikož k tomu nemám žádný stojánek, tak už mě to stálo propálený stolek a propálené lino v obýváku :-)
DX6i, HK-450GT, HK-450TT PRO
http://renous01.rajce.idnes.cz/helinehody
milaro

Re: Pájecí stanice -Lídl

#27 Příspěvek od milaro »

Tady se už na toto téma baví: viewtopic.php?f=18&t=55216
je věnováno jak brusce z Lidlu tak pájecí stanici
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Elfew »

viewtopic.php?f=110&t=30419&start=465

jinak ja bych do ni nesel, uz jen kvuli tomu ze to nema regulaci teploty ale pouze jen vykonu... cidlo na hrotu chybi takze to bude topit a topit az se to prepali
Werret007
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Werret007 »

Tak konkrétně XT60 s tou páječkou roztavíš. Než prohřeješ dutinku tak plast teče. Vyzkoušeno.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od arda1 »

Kluci včera jsem poprosil Kratase aby zkusil, za jak dlouho se rozehřeje hrot z pokojový teploty tak, aby začal tavit cín. Pak se uvidí- Radek
ICQ 638556901
Odpovědět

Zpět na „Dílna“