Dakujem za rady.
Tak som si kupil dve V911

stary model v911 - som kupil v CR (kedze som nevydrzal s cakanim)

novy model v911 - som dostal z banggood.
U stareho modelu sa mi polamal drzak na ocas ked pes nahanal vrtulnik.

Negativa:
- vymena ocasu velmi obtiazna, dieliky su zlepene dokopy a ich odlepenie je takmer nemozne

- u noveho modelu som polamal behom chvilky vsetky dodane lopatky. Nakoniec som prisiel ze tam dali srubky do flybaru a po ich vymene za samorezne srubky sa uz vrtule nelamu.
- na zaciatku bol novy model ako tak vyvazeny (pri vznasani kruzil cca 40cm kruh), ale po niekolkych padoch zacina mat rovnake odchylky ako stary model (pri vznasani kruzi cca 2m kruh). Vymena flybaru a lopatiek nepomohla.
- vrtulniky su nestabilne a nevyvazene. Stary model je vyrazne horsi ako novy model. Stary model takmer necuva a jedine co pomohlo bolo skratenie dlzky chvostu cca o 1/3.
Na vrtulnikoch som mezicasom menil polamane flybar a vrtule.
U noveho modelu som zkusal rozne baterie velikosti baterii - osvedcili sa mi vsetky. U tej najvetsej sa mierne zmenia letove vlastnosti,ale ziadna radikalna zmena.
Chcem sa opytat daju sa tie vrtulniky nastavit tak aby sa skutocne vznasali na mieste?Pri vznasani v sucasnosti robia kruznicu o polomere cca 2metre. Takze moje lietani skor pozostava z toho ako vrtulnik neomlatit o steny.
O nejakom decentom vzlietani, pristavani a atd nemoze byt ani rec. Je prakticky nemozne preletiet cez dvere z izby do izby atd..
diky za rady.