Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
Re: Spektrum DX8 zkusenosti sem
Hmm...,to zni hodne dobre,tak asi vyhrala DX8 nad T8FG,tam to nejak nemuzu pochopit,jak cela telemetrie funguje.Jestli se musi nejak upgradovat vysilacka nebo dokupovat jeste nejakej telemetrickej box.Ani ten prijmac co se k Futabe dodava nemuzu najit na jejich ofiko strankach???Stejne mam ted Dx6,tak v nastaveni nebudu tak plavat,jako kdybych si koupil Futabu.
Jeste bych mel 1 dotaz ohledne DX8.Chtel bych do budoucna dokoupit HC3-SX.Je na vysilacce nejaky dobre umisteny tlacitko,kterym bych aktivoval stabilizaci.Nejvice by mi vyhovovalo to priradit na prepinac trenera,ktery je krasne umisteny na DX6?
Jeste bych mel 1 dotaz ohledne DX8.Chtel bych do budoucna dokoupit HC3-SX.Je na vysilacce nejaky dobre umisteny tlacitko,kterym bych aktivoval stabilizaci.Nejvice by mi vyhovovalo to priradit na prepinac trenera,ktery je krasne umisteny na DX6?
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG
ferulik píše:Chcem ešte meranie prúdu ale neviem či je na tel.module miesto kam to zapojiť,alebo sa použije Y-kabel (?)
Ten modul na mereni proudu pripojis pomoci X-Bus timto kablikem,si myslim.
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/spektrum/spektrum-telemetrie-air-x-bus-kabel-15cm-p19782.html
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG
stablizaci si muzes priradit pod jakekoliv tlacitko vicemene.. ale nevim zda trainer jde
Ahoj, měření proudu je možné přes Y kabel, mám to tak zapojené. Mám zapojen i otáčkoměr ale stále řeším jak nastavit v přijímači poměr, nastavuje se tam "rate" a nejsem si jist zda jde o poměr pastorku a hlavního oběžného kola ?
"prosím moderátora o smazaní nějak mi to sem vlítlo dvakrát
"
"prosím moderátora o smazaní nějak mi to sem vlítlo dvakrát
Naposledy upravil(a) anachy dne úte 08.01.2013 8:13, celkem upraveno 1 x.
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.
Ahoj, měření proudu je možné přes Y kabel, mám to tak zapojené. Mám zapojen i otáčkoměr ale stále řeším jak nastavit v přijímači poměr, nastavuje se tam "rate" a nejsem si jist zda jde o poměr pastorku a hlavního oběžného kola ?
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.
Nejake info o novem firmwaru ktery slibovali?
mozes napisat linku ktore sluby konkretne mas na mysli ?
Dotaz z jiného soudku.
Pls, už pár měsíců řeším nepříjemnost s Heli a vysílačem DX8.
Po startu, ale občas ihned na zemi po spravování mi velmi pomalu ujíždí ocasní servo (smykátko vrtulky) vlevo.
Pomalu, ale jistě.
Hledal jsem problém v heli a vyzkoušel snad vše, co mi kdo radil.
Párkrát jsem na různých fórech narazil na skutečnost, že má někdo stejný problém (pomalý samovolný pohyb smykátka VLEVO).
Rady vždy směřovaly k heli, ale nemůže to nakonec dělat nějaká vada vysílačky???
Máte někdo stejný problém?
Pls, už pár měsíců řeším nepříjemnost s Heli a vysílačem DX8.
Po startu, ale občas ihned na zemi po spravování mi velmi pomalu ujíždí ocasní servo (smykátko vrtulky) vlevo.
Pomalu, ale jistě.
Hledal jsem problém v heli a vyzkoušel snad vše, co mi kdo radil.
Párkrát jsem na různých fórech narazil na skutečnost, že má někdo stejný problém (pomalý samovolný pohyb smykátka VLEVO).
Rady vždy směřovaly k heli, ale nemůže to nakonec dělat nějaká vada vysílačky???
Máte někdo stejný problém?
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Co máš za elektroniku na heli? Tohle mi občas dělalo bezpadlo system flymentor.
A dělá Ti to i když přepneš gyro do normál modu?
V normal módu se to ani nehne.
Spektrum DX8 + Phoenix
To vypadá na problém gyra, bud nejaké vibrace, nebo nastavení citlivosti gyra. Zkusil jsi dve mechovky pod gyro?
Jeste dotaz : a jak se to chová když to roztočíš a zvedneš, gyro funguje normálně ?
Jeste dotaz : a jak se to chová když to roztočíš a zvedneš, gyro funguje normálně ?
Pod gyro jsem dal mechovky 3, odstranil jsem vibrace u heli na max, nicméně těmi to nebude neb mi zadní servo utíká vlevo ihned po spárování, tedy bez jakéhokoli pohybu s heli.
Citlivost jsem nastavoval na obě strany a problém stále trvá.
Po vzletu musím stále vyrovnávat ocas.
Citlivost jsem nastavoval na obě strany a problém stále trvá.
Po vzletu musím stále vyrovnávat ocas.
Spektrum DX8 + Phoenix
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
uplně jednoduše na gyru nastav servo digital ne ten hs a zapoj do něj nejaké jiné servo, nemusí být ani na helině dej tam páku at vidíš jestli se hýbe. Cvakni si trotl hold at se ti to neroztočí. Tím rozpoznaš jestli je to gyrem nebo servem. mechovkama to nebude
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/