WLtoys V911 new/old plug

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wiseco

Re: WLtoys V911 new/old plug

#16 Příspěvek od wiseco »

Chcu se optat těch kdo už tento model mají,wl toys v911 má všude plyn na levé straně a snad ani jiný mod nedělají? dají se třeba na vysílačce nějak přehodit ty ovladače abych měl plyn na pravo?? díky
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od vlkodlak »

.....s vysílačem v MODu 1 se u nás tento model běžně sehnat nedá. Snad jedině na nějakém aukčním serveru. Přehodit to asi nepůjde, možná by z toho šel udělat MOD 3.... Někde venku se nechá sehnat i v MODu který chceš. Nebo párovat s Turnigy vysílačem. Ale pokud ho nemáš, asi to ztrácí půvab pořizovací láce....Sám jsem chtěl MOD1....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ddano007 »

No, v mode 1 ho maju na HK
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _RTF_.html
, ale je momentalne vypredany.
Na Banggood sa tvaria, ze ho maju v mode1 skladom
http://www.banggood.com/Wholesale-New-P ... 50850.html
ale neviem, ci by som im veril, ze je to mod 1. Asi by som to najprv skusil vykomunikovat...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Joza

#19 Příspěvek od Joza »

Tak jsem taky v klubu smolaru. Dnes dosel balik, vrtulnik ok, stara verze, baterky ok, stara verze, nabijecka not ok, nova verze, nepouzitelne. Cili nelitam, zatim si udelam redukci z kolicku na pradlo a zkusim nabit velkou nabijeckou, nicmene koukam na objdnavku a vse mam v poradku, tak me cinan asi zalepeny oci a do baliku do hazel od oka. Objednavam novou, nemaj, tak holt ebay...
dr.lipan

#20 Příspěvek od dr.lipan »

Joza píše:Tak jsem taky v klubu smolaru. Dnes dosel balik, vrtulnik ok, stara verze, baterky ok, stara verze, nabijecka not ok, nova verze, nepouzitelne. Cili nelitam, zatim si udelam redukci z kolicku na pradlo a zkusim nabit velkou nabijeckou, nicmene koukam na objdnavku a vse mam v poradku, tak me cinan asi zalepeny oci a do baliku do hazel od oka. Objednavam novou, nemaj, tak holt ebay...

Zdravím. Jojo, já taky. Přišel mi teď v úterý a taky vrtulník se starým konektorem, baterka také a nabíječka s novým.
Mám šikovnýho kolegu,takže jsme to předělali na starou verzi, konektory se odpájely a je to na plošňáku připravený na starý konektory. Takže 4ks plíšků a napájet do připravených otvorů. Dokonce aji v té plastové krabičce sou připravený drážky na starý plíšky. Mám větší vrtulníky,takže jsem nabíjel přes velkou nabíječku přes krokodýlky. Jinak vrtulníček bomba. Páruji s T9X, dal jsem super jemný trimování a krásně drží ocas. Už hodně schytal ran o zdi, nábitek atd. a naprosto v pohodě. Jen musím při každém odpojení párovat. Někdo tady psal, že čeká několik sekund a pak pustí vysílačku, ale mě to nefunguje. Bliká pomalu, pak na sekundu přestane a bliká rychle. Zkoušel sem zapnout pokaždé jindy vysílač nebo vysílač a pak vrtulník a nic. Pokaždé musím párovat.
BrAtKo

#21 Příspěvek od BrAtKo »

Ahojte priatelia. Nuze vsetci pisete iba o nakupe. Nepodeli sa niekto aj o dojmoch z lietania, vydrz accu a nejake videjko k tomu... ?
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
dr.lipan

#22 Příspěvek od dr.lipan »

BrAtKo píše:Ahojte priatelia. Nuze vsetci pisete iba o nakupe. Nepodeli sa niekto aj o dojmoch z lietania, vydrz accu a nejake videjko k tomu... ?

Vydrz procentuelne plyn 3.5 minuty jinak 5,5 minuty cistyho casu. A letovy vlastnosti super. Za ty prachy nekup to. :-)
uzakluk

#23 Příspěvek od uzakluk »

Zdar kluci!

Taky můžu tenhle vrťas jen doporučit.Koupili jsme 5kusů a lítáme většinou v hale.Ten letový čas je okolo 5minut.Je skvěle ovladatelný a když s ním práskneš o zem hodně vydrží.No a můj skvělej zážitek.... :D
Jel jsem na chalupu.Lítám si po dvorku.Nadšenej z toho žihadla.Letím výš a výš a najednou problém.Né dosahem ovladače,ale nahoře to víc foukalo a vrťac udělal čau.Jediné co jsem udělal,že jsem pustil plyn a koukal kam to asi spadne.Pak jsme přes hodinu s kamarádem hledali na zahradě a nic.Kluci já tam stál jak nasranej kokot a ovladač v ruce.To se může stát jenom mě.No a přišel soused a říká...kluci co furt hledáte?No a pak říká: sekal jsem křoviňákem zahradu a málem jsem ho rozšlápl! :lol: A podal mi ho.Tak jsem měl velkou radost.Uletěl mi tak 150m směrem,který jsem vůbec neodhadl.Tak má rada nelítejte venku moc vysoko.
BrAtKo

#24 Příspěvek od BrAtKo »

A takto kamosovi uletel parkflyer Hobbyzone Champ ked vyletel nad strechy panelakov nad 7. posch. uletel daleko pradaleko bez sance nalezu v Bratislave. Smola je ze to bolo v den ked to kupil a stalo to asi 120€. Moj Champ este stale lieta.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ddano007 »

No, ja s V911 vonku radsej nie. Sice nejaky vanok zvladne, aj kto moze garantovat, ze vanok nezosilnie :D Na von mam radsej mCP X...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Joza

#26 Příspěvek od Joza »

BrAtKo píše:Ahojte priatelia. Nuze vsetci pisete iba o nakupe. Nepodeli sa niekto aj o dojmoch z lietania, vydrz accu a nejake videjko k tomu... ?

Ahoj. Takze prvni dojmy.

Dobry: Az necekane mrstna a rychla potvurka. Celkem me ale prekvapilo, ze v pokoji (cca 45 m ctverecnych) jsem se s tim nevesel a radsi litam na zahrade. Proti koaxialu, co ma vnuk to je celkem rozdil, velmi citlive, na vysilacce jsem ubral na vsem, musel jsem to cely prekopat, v Open9X byla nejaka default helina, ale zadni vrtulka byla na plynu atd, s tim se nedalo litat, takze to mam dle svych pocitu. Dale pak relativni nerozbitnost. Zacatky to bylo perny, mlatil jsem s tim o zem a zatim nic zniceneho. A samozrejme cena.

Spatny: Extremne me sere neustale parovani pri kazde vymene baterie. Zkousel jsem uz vsechny kombinace a ne ne, pokazdy paruju. Pri havarii vypadne baterie, zas parovat a takto dokola tisickrat vyp zap vysilacku, ta ma radost. Dalsi vec, frustrujici vydrz baterii (coz samosebou chapu jejich kapacitou), ikdyz jich mam vic, za cca 5 minut konecna dalsi baterka, takze menit do aleluja a nabijet taky. Tot pro me jediny dve, ale v praxi pomerne vyznamne nevyhody. Navic, clovek se s tim rychle nauci a ja konkretne pokukuju uz po vetsim. Cili je tento mezikrok koaxial - V911- normalni vrtulnik nutny? Jasny, za 25$ je to putna, za to je flaska vina, ale uz vidim doma dalsi ovladnutou vec. Takze poputuje detem. Ale jako do kanclu, na tu parminutovou zabavu moc super a fakt rozdil od koax hracek.
Alex1

#27 Příspěvek od Alex1 »

Nějak tady zvadlo téma této hračky,tak bych chtěl také "přispět do mlýna" svým názorem.
Na vánoce jsem se stal také majitelem 911.Musím říct ,že mám už doma tři podobné hračky,Solo Pro,Free Spirit,Walkera 4/6( tuto chci prodat) , ale s tou 911 je to fakt zábava. Zatím jsem jen začátečník a na pořádné heliny nemám a ani vlastně nevím jestli je chci.Protože přes moře dalších koníčků ,které mám mi zatím stačí jen tyto hračky na " takové to domácí lítání" ,když zbude trochu času. :D
V911 je dle mého názoru rozhodně stabilnější než Solo Pro a také téměř nerozbitná.Na povely reaguje celkem rychle a je radost ji řídit.V pokoji se musím fakt držet ať tomu nepřidávám plyn a cvičím jen co nejlepší přistání ,nebo lety ocasem napřed. Zato v hale, je to fakt rychlá mrška a perfektní zábava pří točení velkých nebo malých otáček,když je to tz. rozjeto.Je sice malá ,ale ty pohledy na lehce nakloněnou helinku jsou fakt božské a jako ve filmu.A nemusím se bát ,že když se mi to vymkne z rukou ,tak mne to bude stát balík.Prostě hračka jak má být.
Výdrž baterek je cca 5-6 min. což není moc,ale na druhé straně ,je otázkou, zda by vydržely motorky třeba desetiminutové lety v plné rychlosti.Proto dávám 911 po každé baterce cca 3-5min. pauzu.Také je otázka jak dlouho vůbec motorky vydrží,ale co bych chtěl za ty prachy,že.Ale i tak ježišku děkuji.

Našel jsem tento odkaz na upgrade http://www.youtube.com/watch?v=JKe0YsXQnfU .
Podle mne to přidá na váze a tím pádem i na délce letu. A otázkou je ,zda vůbec má cenu tohoto prcka tunit .
Závěrem bych chtěl říct,že z V911 jsem nadšen a pro "kluky" mého typu je to ideální hračka. :lol:
Fůra pravých vrtulníkářů se mnou nebude sice souhlasit,ale prostě tak už to chodí. :wink:
pkysely@centrum.cz
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jind005 »

Zdravim chalani :)
rad bych si V911 poridil take na domaci/kancl litani.. Par mes. jsem vlastnil mpcx ovsem nebyl jsem chopny ho spravne nastavit proto jsem ho prodal dale. Bohuzel mi tu zbyl Dx6i ponem ktery mi k tomudle vrtulnicku nebude moc platny :) Ale chtel bych se zeptat na tipy odkud ho mam koupit idealne za nej cenu. Se zahranicnim nakupem problem nemam ovsem nedavno jsem si nechal poslat mobil a ten nedosel. Cili celnici me nemaji radi a nemam podepsanou plnou moc pro ceskou postu. Proto tak pocitam, ze ho asi budu muset poridit v CZ nemate nejake tipy? Jsem ten typ jako Alex1 cili pocitam, ze vrtulnicek splni me ocekavani :)

Diky
Dx6 2014/T-rex 150 DFC/HK450 DFC 6S/Protos 500 FBL/Goblin 700
Alex1

#29 Příspěvek od Alex1 »

Jind005 píše:Zdravim chalani :)
rad bych si V911 poridil take na domaci/kancl litani.. Par mes. jsem vlastnil mpcx ovsem nebyl jsem chopny ho spravne nastavit proto jsem ho prodal dale. Bohuzel mi tu zbyl Dx6i ponem ktery mi k tomudle vrtulnicku nebude moc platny :) Ale chtel bych se zeptat na tipy odkud ho mam koupit idealne za nej cenu. Se zahranicnim nakupem problem nemam ovsem nedavno jsem si nechal poslat mobil a ten nedosel. Cili celnici me nemaji radi a nemam podepsanou plnou moc pro ceskou postu. Proto tak pocitam, ze ho asi budu muset poridit v CZ nemate nejake tipy? Jsem ten typ jako Alex1 cili pocitam, ze vrtulnicek splni me ocekavani :)

Diky
pkysely@centrum.cz
Alex1

#30 Příspěvek od Alex1 »

pkysely@centrum.cz
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“