Easycopter V4.5 COLIBRI
Re: Easycopter V4.5 COLIBRI
chtěl jsem se zeptat jestli z hk se dá použít na colibříka kostra a lyžiny http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Parts.html
Model: Piper super cub LP od Hobbyzone
Model: Piper super cub od Pelikána
Vysílačka:Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Model: Piper super cub od Pelikána
Vysílačka:Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Rozhodl jsem se reklamovat podivné chování Colibriho. Vysílač píská a občas i vypadává signál, jednou mi dal plnej plyn a nešlo nic dělat
Pískající vysílač by měli reklamovat určitě, to prostě dělat nemá. Otázkou je, jak se zachovají na ty výpadky signálu (pískání by mohl být náznak i problému výpadků). Už se mi podařilo díky haváriím zlomit ten malej camprlík, co drží listy. Oni to třeba vyzkoušej a zrovna jim to bude fungovat a řeknou mi, že pískání nic není, ale je. Mně je to občas i nepříjemné...
Pak napíšu, jak se reklamace povedla.
Pak napíšu, jak se reklamace povedla.
baterka - nova verze?
zdravim, nezacaly se delat nejake nove verze baterek? mam asi 2 roky nine eagles solo pro II a po roce jsem ho vytahl, koupil do nej 2 baterky, ale nejak je tam nemuzu dostat, nova baterka ma na opacne strane nez jsou konektory 1 vystupek a stara mela 2, ten vystupek jsem upiloval, ale porad do vrtulniku nejde, do nabijecky bez problemu. Nevite, kde to jeste muze drhnout? predem diky
tak tady je obrazek

tak tady je obrazek

tak jsem to vyresil, bylo jeste potreba trochu pripilovat takovy 2 curacky,co jsou v domecku ana zasunuti baterie ve vrtulniku, jeste koupit vahadlo s tahlama muzu po roce zase letat. Jeste si vzpominam, ze kdyz jsem klonil odprava, tak vrtulnik letel sikmo doprva-dopredu. Je to normalni chovani?
Ahoj, mam colibriho V4 a budu asi resit stejny problem. Objednal sem si z HK Turnigy Baterie, ale ted sem diky tobe zjistil, ze mi taky nebudou pasovat do stareho podvozku. Mam tam twin rail, ale koupil sem single rail. Muzes prosim vyfotit tu tvoji upravu a napsat k tomu postup? Baterie tam i po tom drzi dobre?
Tak uz mi prisly baterie Turnigy z HK v NL. Dle Kadlova postupu sem je orizl a vse funguje jak ma. Teziste se ani nezmenilo, vrtas na jednu baterku pita dyl nez je zabavny a ja osel jich koupil 5.
Jinak ve V4 sem mel 110mAh a ted mam 160mAh a ani po deseti minutach se mu nechtelo na zem..
Tak jse si kolibrika poridil ve ctvrtek , vzal jsem ho rovnou do prace na sal, abych mel pro zacatek dostatek prostoru, nejdriv jsem s nim trosku bojoval, ale zadnej velkej pad se nekonal, na vrtasu neni ani skrabnuti, ale po 3 baterkach uz nezvlitne a jen se toci dokola, tak jsem si v sobotu dojel pro novej kus, protoze jsem mel na odpoledne domluveny litani s kamosema a rovnou jsem koupil novej ocas, protoze jsem myslel, ze jsem pri otaceni zmrvil ocasni motorek, ale i s novym ocasem se chova uplne stejne, takze to tipuju na elektroniku. Ma cenu ho davate reklamovat?
Turnigy 9X, Beta 1400, Pioneer, SkySurfer 1400, Colibri v4,5, Pelikan Supertracer, V922
Ano, má to cenu reklamovat. Já jsem ho reklamoval proto, že mu pískal vysílač po stisknutí tl. trimu a docházelo k občasné neřiditelnosti vrtulníku. Přece nevyhodím 2 tisíce za něco, co nefunguje. A mám pocit, že se tu dějou závady na nových kusech čím dál častěji, takže reklamovat, aby viděli, že dělaj šmejdy. Já sám vůbec nevím, jak je na tom aktuálně má reklamace ale doufám, že bude co nejdřív, protože Colibri mě dost baví a teď s ním lítat nemohu.
-
Sheafraidh
Zakoupil jsem jeden colibri V4.5 ve verzi profipack, vylital (resp. spise zatim vyvisel) na nem cca 20 baterek, zadny vetsi pad. Ale posledni pad byl nejak nestastny, ze se mi zrejme neco spalilo (zrejme na ridici desce?) a od te doby mi nefunguje spravne leve servo. Sjede az na maximum dolu a dale nereaguje. Kdyz ho vytocim rucne do pulky, pri zasunuti baterky sjede opet uplne dolu, jako kdyby pri restartu ridici jednotky dostalo spatny prikaz.
Nenapada prosim nahodou nekoho neco, co by mohlo pomoct (krome nakupu nove ridici desky)?
Dekuji predem za odpovedi.
Nenapada prosim nahodou nekoho neco, co by mohlo pomoct (krome nakupu nove ridici desky)?
Dekuji predem za odpovedi.
Taky se mi stalo, ale blbé je že si nepamatuju, jak jsem se z toho dostal... mám pocit že jsem jen velmi mírně zatlačil na táhlo směrem nahoru při vypnutém vrtulníku, a po dalším zapnutí už servo najelo do správné polohy. Každopádně jsem nic nevyměňoval a určitě jsem s ním dál lítal.
-
Sheafraidh
Zkousel jsem to servo jeste znovu vysroubovat skoro az nahoru pri vypnutem vrtulniku, ale pri zasunuti baterky vzdy dostane nejaky prikaz, aby sjelo na maximum dolu (jeste drive, nez dojde ke sparovani s vysilackou). Asi to tedy vypada na objednani nove ridici desky, nebo mozna celeho vrtulniku, alespon bych mel nahradni dily. Zase to neni takova palka.
Kazdopadne diky moc za prispevek.
Kazdopadne diky moc za prispevek.
Jestli neni viditelne poskozenej, tak to reklamuj. Mne taky sjizdelo jedno servo dolu pri pohybu druheho serva a bez problemu mi to vyreklamovali.
Já jsem taky pro reklamaci. Mám pocit, že s kvalitou Colibri to jde od desíti k pěti, reklamuje se totiž poslední dobou dost často...
Sluší jim to, prckům
ale už brzo půjdou z domu, nahradí je jeden větší bráchanec 
- Rampa McKvák
Koukám že jsi nezkracoval stabilizátor, dá se s tím lítat? Já teď právě objednával náhradní, protože ten origoš jsem ubrnknul o skříň. Asi ho zase zkrátím. Taky mám ten karbonovej, ale s tím to není ono