shimanista píše:Ja chcem odkaz na český E-shop kde kúpim všetko v jednom E shope motorček,regler a pastorek.Veľmi pekne Vám ďakujem.
....takový asi bohužel nebude.......
shimanista píše:Ja chcem odkaz na český E-shop kde kúpim všetko v jednom E shope motorček,regler a pastorek.Veľmi pekne Vám ďakujem.
mascom22 píše:Ahojky tak jsem byl letos si naposledy zalétat a jako už tradičně odešel zadní motorek tento rok už třetí. Už se těším až mi přijde TAROT 450 už ho mám objednán 3 týten tak ho čekám každou chvilku. Jak tu pořád řešíte na F 45 ku hlavní motor, tak to si moc nepomůžete pokud neuděláte do střídáku i zadní, protože ten odchází daleko dřív než hlavní motor. Ale jinak F45 moc chválím dobrej vrtulník na naučení a opravdu moc vydrží co se týká mechanického poškození. Tak se tu mějte a hodně štastných přistání v roce 2013.
indian1958 píše:...
Jak píše mascom22 taky již mám třetí zadní motor , hlavní zatím drží ale jak dlouho.
shimanista píše:Tak neviem,neviem či kúpim F-45-ku.Vymením hlavný motor za striedavý a za chvílu mi odíde zadný.A zadný kupovať stále sa mi nechce.A nie je lepšie kúpiť inakšiu Heli v podobných parametroch?Veď keď kúpim f-45 a za chvíľu povymieňam motory a reglere,tak sa dostanem na dosť vysokú sumu.Poradíte mi inakší bezproblémový model?Ďakujem Vám
mascom22 píše:shimanista píše:Tak neviem,neviem či kúpim F-45-ku.Vymením hlavný motor za striedavý a za chvílu mi odíde zadný.A zadný kupovať stále sa mi nechce.A nie je lepšie kúpiť inakšiu Heli v podobných parametroch?Veď keď kúpim f-45 a za chvíľu povymieňam motory a reglere,tak sa dostanem na dosť vysokú sumu.Poradíte mi inakší bezproblémový model?Ďakujem Vám
Tak nejlepší helli která vydrží opravdu všechno a nestojí další peníze je simulátor. Ten doporučuji úplně všem co začínají, mě ušetřil spousty peněz a F45 na ty základy je úplně parádní a kdo začíná s tímto koníčkem MUSÍ počítat a nebo právě naopak nesmí počítat sem tam nějakou korunu. Prostě je to drahej koníček jako všechno ostatní kolem.
shimanista píše:No kašlem aj na takú Heli.Ak máte neaký typ na inú tak sem sním.Ďakujem Vám všetkým
shimanista píše:Tak neviem,neviem či kúpim F-45-ku.Vymením hlavný motor za striedavý a za chvílu mi odíde zadný.A zadný kupovať stále sa mi nechce.A nie je lepšie kúpiť inakšiu Heli v podobných parametroch?Veď keď kúpim f-45 a za chvíľu povymieňam motory a reglere,tak sa dostanem na dosť vysokú sumu.Poradíte mi inakší bezproblémový model?Ďakujem Vám
Pajavlk píše:tak nevim zda nemá vrtas nějakej defekt, kdo ho máte po ruce v modu 2. Pokud dáte plnou směrovku, je jedno kam a začnete hýbat cyklikou na dorazy, jak chodí serva oproti tomu když máte směrovku v neutrálu ? pokud ji mám v neutrálu a hejbu cyklikou serva chodí naplno až na kraje, pokud ale dám plnou směrovku na nějakou stranu serva se z neutrálou hýbou jen o pár milimetrů. Čím menší výchylka na směrovce tím se zvětšuje vychylování na cyklice. Žeby závada ?