Prosba o pomoc s výběrem větroně
Re: Prosba o pomoc s výběrem větroně
...a jak se stane že mu spojka "vyběhne z futer"?
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Decca píše:...a jak se stane že mu spojka "vyběhne z futer"?
to se musíš zeptat majitele
Naposledy upravil(a) Máza dne ned 30.12.2012 16:33, celkem upraveno 1 x.
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
Tady je nějaký povídání čim ho osadit atd.viewtopic.php?f=42&t=44468
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
- BlueDragonFS
kovaco píše:A když se povede blbé přistání a ono se to povede, tak se letadlo rozbije a musí se koupit nové, nebo udělat analýzu, kde udělali soudruzi z NDR chybu, že jo.
Co to je za uvažování?
U nás teda éra opravujeme
- BlueDragonFS
Díky za tipy, budu se teda rozhodovat mezi P-13, Proximou a Elipsoidem, asi bych s žádným nemusel šlápnout vedle
Mě připadá, že když už je P-13, tak ta Proxima je o něco lepší, ale ten Elipsoid zase vypadá na to, že by z nich lítal nejlíp
Mě připadá, že když už je P-13, tak ta Proxima je o něco lepší, ale ten Elipsoid zase vypadá na to, že by z nich lítal nejlíp
kazdy je jiny, proxima je nejvic na kraveni ale zase z nich nejmene termicky vykonna pokud nefouka (to bych uvazoval o Pasatovi, kamarad v klubu ho ma a lita na termiku urcite lip nez proxima, ale to bude i rukama :d)
jako nejlip sem si polital s proximou na svahu, kdyz foukalo, to byla jak ryba ve vode, termiku taky litala, ale chce to drzet ji v ni na rychlosti, neni to proste takove to dojeni ... ale opet to je muj subjektivni pocit s obema levejma rukama
ja bych sel do Etalona 2,5 metrovky, i kvuli plne vstricnemu jednani a plne moznosti udelani letadla na miru a bez vykyvu kvality. ...
Elipsoid je taky zajimava varianta, ,,, ono v tomto sektoru je fakt silene moc veci na vyber
nebo si rekni ze chces kompozita a pak e ti vyber hodne zuzi
jako nejlip sem si polital s proximou na svahu, kdyz foukalo, to byla jak ryba ve vode, termiku taky litala, ale chce to drzet ji v ni na rychlosti, neni to proste takove to dojeni ... ale opet to je muj subjektivni pocit s obema levejma rukama
ja bych sel do Etalona 2,5 metrovky, i kvuli plne vstricnemu jednani a plne moznosti udelani letadla na miru a bez vykyvu kvality. ...
Elipsoid je taky zajimava varianta, ,,, ono v tomto sektoru je fakt silene moc veci na vyber
nebo si rekni ze chces kompozita a pak e ti vyber hodne zuzi
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- BlueDragonFS
Milan Nes píše:nebo si rekni ze chces kompozita a pak e ti vyber hodne zuzi
No to ne, tak bohatý zase nejsem
Ten Elipsoid je krásný, moc se mi líbí, ale říkal jsem si, že s tím potahem to bude po dosedu do polí za chvíli samá díra, přeci jen ta Proxima toho víc vydrží a vizuálně také ujde. Přijde mi, že ty klapky by byly celkem už u tak velkého modelu výhoda, ale zase vybírat jen kvůli klapkám, stejně je pak nepoužiju
BlueDragonFS píše:...........Ten Elipsoid je krásný, moc se mi líbí, ale říkal jsem si, že s tím potahem to bude po dosedu do polí za chvíli samá díra, přeci jen ta Proxima toho víc vydrží a vizuálně také ujde. Přijde mi, že ty klapky by byly celkem už u tak velkého modelu výhoda, ale zase vybírat jen kvůli klapkám, stejně je pak nepoužiju![]()
(....Strany při létání si opravdu nepletu, zatím jsem nic nerozbil.
Momentálně létám asi s pěti stroji, většinou malými od Horizonu
http://static.rcgroups.net/forums/attac ... _0166A.jpg
http://static.rcgroups.net/forums/attac ... G_0424.jpg
A větším Mentorem
http://static.rcgroups.net/forums/attac ... G_0263.jpg.........)
Až si koupíš tu Proximu, Elipsoida, nebo něco podobného a budeš na to sám, tak nám sem napiš, kolik to mělo životnost.
Někdo Ti navrhoval něco jako Easy Glider Pro apod., ale myslím, že na to neslyšíš.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik píše:Až si koupíš tu Proximu, Elipsoida, nebo něco podobného a budeš na to sám, tak nám sem napiš, kolik to mělo životnost.![]()
Někdo Ti navrhoval něco jako Easy Glider Pro apod., ale myslím, že na to neslyšíš.
JMalik, Tebe jsem tu dloouho neviděl
- BlueDragonFS
JMalik píše:Až si koupíš tu Proximu, Elipsoida, nebo něco podobného a budeš na to sám, tak nám sem napiš, kolik to mělo životnost.![]()
No nevím, třeba proto, že už EPP mám dost?
Navíc, nevím proč bych na to éro měl být sám a i kdyby
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
Po zvládnutí základov je EG už iba ľahko opraviteľným nástrojom na lietanie na istotu, k pristávaniu na neudržiavanú plochu a pod. Už ale nie je podnetom na učenie sa nového, získavanie zručností - myslenie dopredu pre dostatočný rozpočet na pristátie, predvídavosť, udržiavanie a odhad rýchlosti, citlivé riadenie...
Radím sa tiež len do skupiny mierne, či stredne pokročilých a chápem motiváciu zakladateľa vlákna lietať s dospelejším modelom, ktorý bude pre neho výzvou a zdrojom nového poznania.
Radím sa tiež len do skupiny mierne, či stredne pokročilých a chápem motiváciu zakladateľa vlákna lietať s dospelejším modelom, ktorý bude pre neho výzvou a zdrojom nového poznania.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
TERAZKY píše:Po zvládnutí základov je EG už iba ľahko opraviteľným nástrojom na lietanie na istotu, k pristávaniu na neudržiavanú plochu a pod.......
Souhlasím.
Přečti si kam autor plánuje přistávat a co dosud létal.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Pokiaľ zvláda bezpečne to s čím lieta, tak vetrone do 1,5 kila zvládne s prstom v zadku.
Pokiaľ to ovšem nebude eFko na Rané
Osobne mu odporúčam Filipa 600
Pokiaľ to ovšem nebude eFko na Rané
Osobne mu odporúčam Filipa 600
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk