Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Abu
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Abu »

Ja myslim ze Wroum nebrojil proti baterkam 2000, protoze je ma sam taky, pravidla ESA/EPA se nemusi brat uplne na krev presne, muzeme se dohodnout na vyjimkach... jemu slo asi spis o ty methylaky.... ja se jich taky bojim.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Hoki »

Jsou určité pásma.
1 - pracovní
2 - pilotní
3 - nesmí se během letu překročit - Sejft (či jak se to píše)
4 - konečná.
Když s modelem přistaneš během letu mezi 3-4, můžeš si pro éro dojít a opravit a jít znovu nahoru. pokud spadneš za 4, končíti letový čas a pro model si dojít nesmíš. Jinak mezi 3 - 4 se volá "Pilot na dráze". Ostatní nesmí dělat přízemní lety do vyklyzení pole. Každý pilot má svého rozhodčího. ten mu hlídá seky a odpočítává "neletový" čas a sejfty. Ještě nějaký dotaz?
wroum

#123 Příspěvek od wroum »

MC-22 píše:Wroume já ale nechci kupovat dvoje nový baterky!

Na to abych lítal kombat pravidelně nemám čas. Přes týden jsem v Budějovicích, na víkendy jezdím za rodinou do Prahy a kdybych jim oznámil že raději pojedu na závody kdo ví kam tak to by mamina asi neskousla. Občas si s vámi zalítat někde u Prahy není problém, ale s nějakou pravidelnou účastí nepočítejte. To by doma neprošlo.

Nebudu si přeci kupovat dvě sady baterek jen proto aby letadlo odpovídalo pravidlům ESA. Já myslel že tohle má být "srandamač". To jste mohli rovnou vyhlásit oficiální soutěž a vyšlo by to nastejno. :cry:

byl to jenom navrh, nerikam ze to musi byt striktne EPA/ESA, ale michat v jednom letu spalovaky s EPP elektrama mi neprijde dobrej napad, ale pres to vlak nejede - dohodnete se a ja bud prijdu nebo ne.
A zas kdybys mel EPA/ESA odpovidajici ero, tak se nemusis omezovat na srandamatch a muzes rozvirit nebe spolecne s ostatnima "ostrejma esama" :wink:
MC-22

#124 Příspěvek od MC-22 »

Abu promiň, ale vzal jsem to prostě tak jak to Wroum napsal.
Když to vezmu doslova, tak bych ty baterky musel kupovat a to se mi vůbec nechce. Jsem klokan Skippy, ne Rotschild. :D
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
wroum

#125 Příspěvek od wroum »

MC-22 píše:Abu promiň, ale vzal jsem to prostě tak jak to Wroum napsal.
Když to vezmu doslova, tak bych ty baterky musel kupovat a to se mi vůbec nechce. Jsem klokan Skippy, ne Rotschild. :D

ja tim myslel omezeni na elektro (bez omezeni aku - na to staci hmotnost), vahu a velikost a klidne bych i zachoval nutnost vernosti predloze. ale nemichal bych smrady s elektrama.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Wroum: No hele zatim to vypada, ze jedinej spalovak bude mit zakladatel myslenky Kabriolin a to pouze na 2 ccm. Jinak to vypada na samou elektriku.

Kabriloin, myslim, lita dobre, takze o zivot snad nepujde. A s tou 2 ccm fakt nebude zadnej drsnej zabijak.

Hoki: Jojo ta pasma jsou dobra, ale ty rozhodci to je problem. Budem radi, ze se nas sejde dostatek soutezicich natoz jeste stejny pocet rozhodcich. To moc nehorzi. :cry:

Pravidla se musi vymyslet tak, aby byla funkcni i bez rozhodcich.

Abu: Hm, s tim neodstartovanim mas pravdu. Budememe asi muset zavest minimaalni cas straveny ve vzduchu a (nebo) zavest pravidlo, ze pad = konec a 0 bodu.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Wroum: Vernost predloze ne. Hodlaji se zucastnit i vselijaka samokridla a Space Scootery.
MC-22

#128 Příspěvek od MC-22 »

wroum píše:A zas kdybys mel EPA/ESA odpovidajici ero, tak se nemusis omezovat na srandamatch a muzes rozvirit nebe spolecne s ostatnima "ostrejma esama" :wink:

To budu mít stejně. Ale stěhování rodiny do Prahy a zařizování bytu pořád ještě stojí peníze, takže na baterky sice časem dojde, ale teď ne. Proto jsem se taky tak bránil. :D
wroum

#129 Příspěvek od wroum »

vzduchoplavec: ale taky to bude jediny ero, ktery bude slyset... a to fakt nemam rad. 5 elekter ve vzduchu a je kazda sama o sobe slyset, staci jeden spalovak (a malej zvlast) a neslysis nic jinyho....

MC-22: mas SZ :wink:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Kabriolin »

MC-22: nemusíš se obávat!Někteří zde mají opravdu smýšlení takové, že to vypadá na opravdovej tuhej kombat s nemilosrdnejma pravidlama, ale opak bude pravdou a jak si říkal "srandamač" tak to byla prvotní myšlenka co dala vzniku Vigo Cup a teď i Kombat show, takže žádnej stres a baterky měj klidně jedny je to spíš hlavně v tvůj neprospěch kvůli nabíjení.

Všchni ostatní strašpytlíkové co se bojí opravdových motorů: NEBOJTE SE . Pevně věřím, že vaše éra udělaj stejnou paseku jako ty spalovací už teď se dost nepříjemně tvářej podmínky hmotnosti, které jsou šité na mírů elektrikám a sám bych nikdy nešel do vzduchu se strojem, který by nebyl 100% v pořádku.

A jelikož jsme lidi tak se klidně můžeme dohodnout, že než aby se řešilo kdo odstartoval a kdo ne, tak se můžeme nejdřív dostat všichni do vzduchu a až opravdu všichni budou ready tak se do "toho" dát.Pak už nikdo nemůže mít pocit, že je někdo zvíhodněnej že neodstartoval či naopak.

Pokud chcete bodovat i jené věci jak jen stuhu tak klidně jen v rámci možností, protože nebude rozhočích jen letců a aby jeden křičel na druhého, že se mu něco nezdá neni asi úplně v pořádku a ať se raději plně věnuje pilotáži svého stroje než čučet na soupeře. :idea:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Kabriolin »

wroum píše:vzduchoplavec: ale taky to bude jediny ero, ktery bude slyset... a to fakt nemam rad. 5 elekter ve vzduchu a je kazda sama o sobe slyset, staci jeden spalovak (a malej zvlast) a neslysis nic jinyho....

MC-22: mas SZ :wink:

Jestli máš problémy s hlukem vem si špunty do uší :wink: Slyšet motor stejně nepotřebuješ narozdíl od spalováku :!: Můžeme to udělat volnější a pro tvoje potěšení zvednout kubaturu aby to lahodilo tvému oušku, ale to už pak nepříjde ze strachu nikdo :evil:
wroum

#132 Příspěvek od wroum »

Kabriolin: cokoliv se mi znatelne lip ovlada, pokud zapojim vice smyslu. Na kole treba s MP3 nedokazu vubec jet, sluch mi chybi. Na to, ze ti integralni prilba vezme 50% sluchu sem si pri DH zvykal hodne dlouho a s XC blembakem sem jezdil lepsi casy, v aute posloucham radio jen tak hlasite, abych slysel co nejvic okolo... kdyz slysim motor (svuj), lita se mi lip, ale to je fuk, jde o ho.no :D
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Kabriolin »

wroum píše:Kabriolin: cokoliv se mi znatelne lip ovlada, pokud zapojim vice smyslu. Na kole treba s MP3 nedokazu vubec jet, sluch mi chybi. Na to, ze ti integralni prilba vezme 50% sluchu sem si pri DH zvykal hodne dlouho a s XC blembakem sem jezdil lepsi casy, v aute posloucham radio jen tak hlasite, abych slysel co nejvic okolo... kdyz slysim motor (svuj), lita se mi lip, ale to je fuk, jde o ho.no :D

V tomto případě to chápu já také nemám rád, když nesliším svůj motor a v autě při parkování rádio vypnu raději úplně :wink: A sám taky nemám rád uřvané malinkaté obludy,ale takhle to je nalajnovaný tak uvidíme co z toho bude...

P.S.: dokonce ten O.S.Max co v tom bude má i tlumič... :P :twisted:
MC-22

#134 Příspěvek od MC-22 »

Jestli máš problémy s hlukem vem si špunty do uší

To je houby platný. Já už v práci sežral dvoje a vůbec to nepomohlo. :D
wroum

#135 Příspěvek od wroum »

MC-22 píše:
Jestli máš problémy s hlukem vem si špunty do uší

To je houby platný. Já už v práci sežral dvoje a vůbec to nepomohlo. :D

malo si je zapil :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“