Výběr mobilu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
djmikin
Kontaktovat uživatele:

Výběr mobilu

#1 Příspěvek od djmikin »

Ahoj, už delší dobu vybírám nějaký ten smartphone.Mám na to maximálně nějakých 6000-6500Kč.A jde mi hlavně o to, aby na tom jeli ,co nejrychleji a nejlépe, aplikace jako facebook, rc mania, youtube, e mail, gmail, atd....Doporučte prosím.Líbila se mi Sony xperia Miro.Děkuju.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Jano
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr mobilu

#2 Příspěvek od Jano »

Zo Sony a Ipadov som chvalabohu vyliečený , nepozeral si nejaký samsung ....HTC a.p.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
milode

#3 Příspěvek od milode »

Měl jsem Iphona a mám Samsunga. Jednoznačně preferuji Samsung.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
seltino

#4 Příspěvek od seltino »

v zhledem k cenové hranici, kterou jsi stanovil bych doporučil toto: http://www.tadykoupimmobil.cz/d-2515-sa ... i9070.html
v případě že by ti přecijen nevadilo pár stováků přihodit šel bych do : http://www.tadykoupimmobil.cz/d-2445-sa ... ilver.html
nebo http://www.tadykoupimmobil.cz/d-2507--s ... -pink.html, ale to už jsme asi trošku někde jinde....
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Dejfak »

milode píše:Měl jsem Iphona a mám Samsunga. Jednoznačně preferuji Samsung.

A já zase naopak. :wink:
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CyCo »

Jsem nadmíru spokojený s Huawei Ascend G300 za 3977,- s dph v kameném obchodě Vodafone. Dodávaný s Androidem GB a možným OTA updatem na ICS.
Za ty peníze bezkonkurenční ,funkční!
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od maroslong »

Dejfak píše:
milode píše:Měl jsem Iphona a mám Samsunga. Jednoznačně preferuji Samsung.

A já zase naopak. :wink:
Ja tiež jednoznačne naopak, aj všetci v mojom okolí ktorí iPhone vyskúšali. A to nikto z nich nie je zarytý Applista ako ja. :wink:
seltino

#8 Příspěvek od seltino »

Boha, zase spam iphone vs Android. Chtěl telefon za cca 6500 kč, což je cena za kterou si iphone nekoupí, tak to sem netahejte. Tyhle debaty jsou o ničem, každý ať užívá to co mu vyhovuje, nelze říct, že to či ono zařízení je nejlepší, záleží na požadavcích a nárocích jednotlivých uživatelů a na financích které jsou ochotni do zařízení vrazit.

Ten Huawei G300 je za ty peníze bezkonkurenční přístroj, stím souhlasím. Jediná slabší věc na něm je TFT displej a jeho horší čitelnost na slunci, ale to není nic tragického, když člověk veme v úvahu cenu přístroje
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od vojta mansfeld »

Taky vybírám mobil, můžete mi poradit? Ale s cenou jsem jinde, chci maximálně do čtyř tisíc, víc rozhodně ne, požadavky mám podobné-taky aplikace jako fb a aby na tom šli stahovat hry něco jako ovi nebo android market, o samsungu jsem slyšel že je poruchový, líbila se mi nokia C5-03 ale nevím jestli to nechce spíš nějaký lepší, taky uvažuju jestli si nekoupit Nokii C7 použitou ale do toho se mi moc nechce, rozhoduju se mezi tou C5 nebo HTC, co byste mi doporučili, maximálně do 4000,- ale spíš levněji, tohle je opravdu maximum. dík
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
HonzaS

#10 Příspěvek od HonzaS »

seltino píše:Boha, zase spam iphone vs Android. Chtěl telefon za cca 6500 kč, což je cena za kterou si iphone nekoupí, tak to sem netahejte. Tyhle debaty jsou o ničem, každý ať užívá to co mu vyhovuje, nelze říct, že to či ono zařízení je nejlepší, záleží na požadavcích a nárocích jednotlivých uživatelů a na financích které jsou ochotni do zařízení vrazit.

Ten Huawei G300 je za ty peníze bezkonkurenční přístroj, stím souhlasím. Jediná slabší věc na něm je TFT displej a jeho horší čitelnost na slunci, ale to není nic tragického, když člověk veme v úvahu cenu přístroje

Já mám pořád HTC Touch HD s TFT displayem a nepřijde mi to jako nevýhoda. Třeba můžu stylusem psát smsku v rukavicích když je ráno -10, nebo si přehodit playlisty čímkoliv (klacek, rukavice, ...) co mám po ruce bez toho, že mrznul :-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
seltino

#11 Příspěvek od seltino »

jasně máš rezistivní display to je taky něco jiného, tyhle displaye se na dnešní zařízení už prakticky nedávají, používají se převážně kapacitní :) Každá z těchto technologií má své nevýhody a výhody, nicméně rezistivním displeům už pomalu odzvonilo. Horší čitelnost na slunci jsem myslel v porovnání s AMOLED.. Za svojí kariéru člověka jsem vystřídal něco okolo 20 zařízení, vyzkoušel kde co a každá věc má své kouzlo a využití dokud člověka neomrzí :)
Werret007
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Werret007 »

Tak já jsem spokojen se SonyEricsson Active.
Prachotěsný, vodotěsný a není to velká plácačka.
Měl jsem něco od Vodafonu 858 nebo tak nějak a to mi nevyhovovalo.
U mě max spokojenost s Active. Před tím jsem měl K750i.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
oplu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od oplu »

Co treba velikost displeje? Mám HTC Sensation a jsem s ním nadmíru spokojený. Jinak v této cenové kategorii (stejně jako v každé jiné) jednoznačně HTC nebo Samsung. Prošlo mi rukama hodně telefonů a tyto mi seděli nejlépe.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od arda1 »

Ten Huawei si před týdnem koupila dcera a je sním zatím nadmíru spokojena. Radek
ICQ 638556901
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od jyrry »

mam LG E610 ... funguje...
jyrry.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“