3GX a DX6i
3GX a DX6i
Ahoj, mám T-Rex 450 3gx a vysílačku Dx6i. Problém je v tom, že 3gx nereaguje na povely vysílače ohledně zisku gyra. Mám připojeny dva satelitní přijímače tzn. že není připojen standardní přijímač. Kanál 5 je pravděpodobně obsazen funkcí governor. Potřebuji 7 kanálový vysílač, aby mi fungovala funkce zisk gyra z vysílače? Děkuji za pomoc.
Re: 3GX a DX6i
Zkus na vysilači k zisku gyra přiřadit Gear a nebo Aux2
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
a tadyten http://www.youtube.com/watch?v=w37K0Mqv ... re=related má dx6 a má taky 3GX ne ? 
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
Mam dojem, ze ma microbest a dx8.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
DX9
Je to přesně jak jsi napsal. Kanál 5 je přiřazený governoru, takže u 3GX pouze se satelity nemůžeš ovládat gyro. Taky jsem z toho byl chvíli jelen, proč mi jednotka stále ukazuje u gyra červeně normal mode. Nedá se to přehodit ani přes počítač. Vyřešil jsem koupí DX8. Jediné řešení by bylo zapojit tam normální spektrum přijímač a ten spojit s 3GX, pokud chceš používat DX6. Tam to jde.
Díky moc za odpovědi, už jsem na to taky přišel. Zatím tam mám klasický přijímač, ale budu muset koupit min. 7-kanálový vysílač.
yvo píše: Zatím tam mám klasický přijímač, ale budu muset koupit min. 7-kanálový vysílač.
proc? bez klasickeho prijimace to poleti lepe?
EVIL IS BACK 15.5.2012
Samozřejmě to nepoletí lépe, ale připojení se satelitními přijímači se mi líbí vic, navíc klasický přijímač mohu využít pro jiný model.
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
hezký večer ,
nevíte jak zapojit kabely 3GX jen jako gyro k pádlové verzi?
vysílačka DX6i - přijímač - 3GX
nevíte jak zapojit kabely 3GX jen jako gyro k pádlové verzi?
vysílačka DX6i - přijímač - 3GX
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2