Je zima :-(
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Je zima :-(
Když je léto, stačí slabá bunda. Když je podzim, tak ty slabý bundy 2 nasebe. A když je zima, tak ještě na ně třetí bundu (třeba už trochu silnější)
No ale vůbec nejlepší je to termo prádlo jako spodní vrstvu a něco neprofučného jako horní vrstvu. No a na hlavu kuklu https://www.tchibo.cz/Mikrofleecova-kuk ... 08903.html . Je to paráda, když je zima, fouká a nemrznou tváře. 
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
nostromo píše:Pod sest stupnu bacha na plasty.
to nemuzu pod 6stupnu litat s logem? nebo jak bacha?
Logo 600 + spirit
- bayerische
Doporučuji si koupit tuhle lehkou a vyhřívanou bundu Milwaukee http://www.profinaradi.cz/onlineshop/index.php?link=detail&id=5639
Mám i maskáčovou-nešustivou do lesa a maxi spokojenost, neprofoukne a nepromokne. Akorát bacha na praní-bez aviváže
Mám i maskáčovou-nešustivou do lesa a maxi spokojenost, neprofoukne a nepromokne. Akorát bacha na praní-bez aviváže
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
bayerische píše:Mám i maskáčovou-nešustivou do lesa a maxi spokojenost, neprofoukne a nepromokne. Akorát bacha na praní-bez aviváže
Máš někde na to odkaz nebo fotku? rád bych se podíval co nosí ostatní za "zelené" věci.
Jo obecně pokud máš cokoliv s goratexem tak žádný žár (například nesedat si k ohni), vůbec neprat, nečistit nijak chemicky a nedej bože abys to dal do čistírny. I proto mě zajímá co máš.
- bayerische
Mrkni na ten odkaz, tam jsem to kupoval. Je tam i ta maskáčová a videa. Jinak na trubce najdeš těch videí víc
Na lyžování mám Columbii Titanium už dest let a ještě jsem ji nemusel prát. Oblíkám si ji teda až na svahu a pak ji hned sundám, ani do hospody v ní nevlezu a pořád funkční tak jak má být. Testováno na Hochkaru v dešti, sněžení a i v -20-je perfektní i kalhoty, ale jiná cenovka. A hlavně při páčkování nezahřeje, na to je zase ta Milwaukee
Na lyžování mám Columbii Titanium už dest let a ještě jsem ji nemusel prát. Oblíkám si ji teda až na svahu a pak ji hned sundám, ani do hospody v ní nevlezu a pořád funkční tak jak má být. Testováno na Hochkaru v dešti, sněžení a i v -20-je perfektní i kalhoty, ale jiná cenovka. A hlavně při páčkování nezahřeje, na to je zase ta Milwaukee
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
Zima není je jenom otužilý modelář....
Jsi druhý, prohráls... http://www.rc.hys.cz/
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
bayerische píše:mám Columbii Titanium už dest let a ještě jsem ji nemusel prát
ehmmm...no ja ti neviem
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
termoprádlo nebo strejda používá takovou elektrickou vestičku, která topí, to se mi docela líbilo, mohlo by být dobrý 
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Když neletím, lepím.
Ja bych chtel vyhrivany kniply na vysilaci
Jsem byl o vikendu litat a chvili nechal lezet vysilac na mrazu, vetru a ty kovovy kniply desne vymrzly - toho se pak dotykat po dobu letu byl celkem horor 
Jirka Masník
[Wind S50E, Mini FuntanaX, E325, Ricco, Rotorshape,...]
Na to je jednoduché řešení - navlíkni si na kniply smršťovačku.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
To neni blbej napad, mozna zkusim... akorat jak se znam, tak jsem desna citlivka a jak je neco trosku jinak, nez na co jsem zvyklej, tak mi to hned vadi. Takze rukavice nenosim, nejakej futral na vysilac mi celkem vadi... ale smrstovacku bych mozna snesl 
Jirka Masník
howku ak chces vydrzat cez zimu vonku, potrebujes sa
izolovat od zeme dobrymi botami
potrebujes termopradlo
neprefuk bundu a nohavice
nemusis mat na sebe ziadnu bundu za 30litrov, ani 10kg paperku s vatou...
izolovat od zeme dobrymi botami
potrebujes termopradlo
neprefuk bundu a nohavice
nemusis mat na sebe ziadnu bundu za 30litrov, ani 10kg paperku s vatou...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
error414 píše:nostromo píše:Pod sest stupnu bacha na plasty.
to nemuzu pod 6stupnu litat s logem? nebo jak bacha?
Litat muzes, neni problem. Pokud tam das zahrate aku z kapsy. S plasty je to tak, ze kdyz je teplota kolem nuly a pak samozrejme i minus, krasne praskaji i pri malych ranach. Takze v lete pri hrubsim sednuti si na zem ti podvozek vydrzi, v zime uz nemusi a muzes jen sbirat. Proto bacha.
Lítal jsem s protosem (plastové gripy) v -10°C docela tvrdě a pohoda. Jediné, co mi křuplo byla plastová kabinka při nasazování.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Ano, vsak nikdo nepsal, ze to prasknout MUSI. Jen je dobre lidi upozornit, ze plast je v zime krehci, aby se nedivili, ze pripadne MUZE krupnout