FlyBear píše:Hmmm, ale vždyť to jde zamknout. Používám to už od začátku, co to rádio mám.
Musí sa to zamykať automaticky.....
FlyBear píše:Hmmm, ale vždyť to jde zamknout. Používám to už od začátku, co to rádio mám.
lubo1 píše:FlyBear píše:Hmmm, ale vždyť to jde zamknout. Používám to už od začátku, co to rádio mám.
Musí sa to zamykať automaticky.....
jeremi píše:T8 jde zamykat od začátku a automaticky od verze 5, tedy od února 2012
Takže předpokládám, že T14 už to bude mít v základu
lubo1 píše:jeremi píše:T8 jde zamykat od začátku a automaticky od verze 5, tedy od února 2012
Takže předpokládám, že T14 už to bude mít v základu
Udržujem si obecný prehľad o rádiach ...... Ak nájdem PRE MŇA neaký podstatný nedostatok - "píšem" si k výrobku veľký mínus a ďalej nesledujem....
jeremi píše:No pak těžko můžeš psát, že to nejde. Asi by bylo lepší napsat, že to nešlo v době uvedení na trh
No jen bych dodal, že fw v.5 je T8 o dost lepší radio, než bylo na začátku
lubo1 píše:Podobne to je u mňa s elektronikou - tam som dosť náročný. A tvrdenia, že to je špecial funkcia urýchľujúca programovanie ..... a že inteligentný človek si to môže zamknúť..... že si treba preoperovať palec, aby tom nemohol.....
sramy píše:Neměl by být problém vysílač má umět všechny tři systémy od Futaby FASST, FASTTest a FHSS.
rodzr píše:sramy píše:Neměl by být problém vysílač má umět všechny tři systémy od Futaby FASST, FASTTest a FHSS.
...obávám se, že by to tak nemuselo být - T14 SG se dodává s přijímačem 7003 a ten je odlišný od 6308 SBT. Asi by dokázali odpovědět majitelé T 18, která má ale také 7003 v základu
zdzd píše:Pohled do manuálu je asi trochu jistější než nepodložené obavy, ne?
koulinek píše: Futaba o přijímači R6308SBT tak nějak mlčí, na jejich webu prakticky vůbec neexistuje a kompatibilita tedy nejde zjistit.