R/C modelhobby - všetko za 0€

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Eclectic666

R/C modelhobby - všetko za 0€

#1 Příspěvek od Eclectic666 »

Nuže, kto si prvý postaví T-Rexa 600? :lol: http://www.rcmodelhobby.sk/0,52,ND-T-RE ... =52&page=1
Nieže by som tomu obchodu chcel zle, ale tak, je to ich vina. A v prípade, že odmietnú dodať tovar za danú cenu, hurá na SOI

Pri platbe na účet dokonca aj poštovné majú zadara :mrgreen:

Obrázek
Howking
Kontaktovat uživatele:

Re: R/C modelhobby - všetko za 0€

#2 Příspěvek od Howking »

Takové sviňárny se nedělají.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Eclectic666

#3 Příspěvek od Eclectic666 »

Objednáno zopár vecí, platba na účet (0€ poštovné) avšak v potvrdzovacom e-mailu mi neposlali žiadne číslo účtu :mrgreen: A to som im chcel poslať aspoň 1 cent :mrgreen:
V následujúcich dňoch očakávam telefonát :lol:
Kovboj

#4 Příspěvek od Kovboj »

Eclectic666 píše:Objednáno zopár vecí, platba na účet (0€ poštovné) avšak v potvrdzovacom e-mailu mi neposlali žiadne číslo účtu :mrgreen: A to som im chcel poslať aspoň 1 cent :mrgreen:
V následujúcich dňoch očakávam telefonát :lol:

Jestli se nepletu tak podobné věci se už staly i u nás. Pokud se prodejce splete s cenou ale tak, že to může vypadat reálně tak by měl zboží dodat i za tuto cenu. Pokud je ale cena už na první pohled špatně - jako když je to třeba zadarmo - tak bys u soudu jako zákazník vyžadující zboží zadarmo neuspěl.
robotmz

#5 Příspěvek od robotmz »

pretože predaj za nulu už nie je predaj ale darovanie a to sa riadi úplne inými ustanoveniami...
Earl
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Earl »

Eclectic666 píše:Nuže, kto si prvý postaví T-Rexa 600? :lol: http://www.rcmodelhobby.sk/0,52,ND-T-RE ... =52&page=1
Nieže by som tomu obchodu chcel zle, ale tak, je to ich vina. A v prípade, že odmietnú dodať tovar za danú cenu, hurá na SOI

Pri platbe na účet dokonca aj poštovné majú zadara :mrgreen:

Obrázek

Tak z takových lidí jako jsi ty se mě vždy dělalo zle. Koukám, že jich je mezi námi stále dost. Pokud si budeš stěžovat na SOI jak píšeš věřím, že tam bude někdo normální a přetáhne tě alespoň klackem po koulích.
Kady

#7 Příspěvek od Kady »

Pokud tam je nula, tak je zřejmé že jim vypadl ceník a neuděláš s tím vůbec nic. Něco jiného by bylo, kdyby tam bylo alespoň jedno €čko. Takhle akorát se sebe uděláš ...
Hitec Aurora 9, Aero Fly Prof.
Katana S 120E, Mini Corado, FunCub, SU 29 EPP (1,2m), Griffin 450
scarabeus

#8 Příspěvek od scarabeus »

Vychcosi jsou stale mezi nami, jak vidim.
cilek

#9 Příspěvek od cilek »

Je to evidentní technická chyba. Žádný nárok na poslání zboží zdarma nemáš. Uděláš ze sebe akorát vola a ještě si zkrátíš život následným zbytečným rozčilováním. :wink:
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od davelbc »

když jsi tak bystrý, možná by bylo lepší cinknout prodejci že se mu do ceníku vloudila chybka! :wink: co myslíš?! pokud ho chceš díky překlepu "oškubat", je mi tě líto a chraň pánbůh moje děti, aby takových potkali v životě co nejméně!!! stejně z toho bude ho.no, tak nakopáno do vajec, jak již zde někdo psal!!! :wink: pokud si to myslel jako fffftip, tak to jó, ale už jsem slyšel lepší... :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od arda1 »

cilek píše:Je to evidentní technická chyba. Žádný nárok na poslání zboží zdarma nemáš. Uděláš ze sebe akorát vola a ještě si zkrátíš život následným zbytečným rozčilováním. :wink:

Přesně tak bych to viděl i já - nevím o co jde- chybička se prostě vloudí - :wink: :lol: :lol: :lol: Radek
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od arda1 »

Jinak volat na slovač fakt nebudu - ale poslal jsem jim mail s odkazem na tohle vlákno- Radek :wink:
ICQ 638556901
Feri62

#13 Příspěvek od Feri62 »

Taky jsem našel v e-shopu model za 1699.-Kč místo realných 16 999,-. Poslal jsem v meilu dotaz zda cena opravdu platí.
Během 20 minut v e-shopu opraveno a ani nepoděkovali.
Big Lama - 35MHz, Sky Climber - 2,4GHz
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od maroslong »

Neverím že toto (úvodný príspevok) môže človek ktorý vie čítať a písať a zaujíma sa o modelárčinu myslieť vážne. :wink: Takže podľa mňa šlo len o nepochopený fór (správne daný na smetisko). Ako keď som si kedysi rýpol na tu obľúbenú tému "neválí se někomu doma...?" otázkou na turbínu...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“