Nový regl pro jistotu dávám tenhle http://pelikandaniel.com/?sec=product&id=53477#1
Nekupoval jste někdo náhradní díl celý trup? Je včetně motorového lože? To mi taky prdlo, ale asi to půjde slepit. Celý trup je nouzová varianta. Díky
x.line píše:Měl bych dotaz.
Kam jste umístili u Scouta regl? Z obrázku v manuálu je patrné že by měl "ležet" vedle baterky na tom sucháči ale to je hrozné praní se z kabely. Vešel by se z levé či pravé strany do "kapsy" na boku. Jakoby pod uchycením sucháče, ale je tam dost na těsno a bojím se, aby se tam neupek, protože bude chladičem nacpaný na stěně. Nemáte nějaké postřehy?
A taky hned při první snaze zavřít kryt motoru se ulomila ta plastová packa. Asi bude nejjednodušší to řečit přes magnet co?
x.line píše:Tak včera jsem byl létat a stalo se mi, že cca v 5-10m výčce cca 70m od sebe mi najednou model vyplnul motor a fungovali jen serva. Naštěstí se asi metr nad zemí zas chytil a stačil jsem to ukočírovat.
Chodím na to místo létat docela často a zatím jsem s ničím podobným neměl problém. Scout je nový, je možné, že to mohl být problém reglu, nebo motoru?
x.line píše:Co se týče podvozku asi nemá cenu tu rozvádět debaty, ale řeším jinčí věc.
Když dám při letu plný kředýlka doprava, tak se éro krásně protočí kolem své osy, ale když dám levý křidýlka, tak dělá "sud". Čím by to mohlo být?
x.line píše:x.line píše:Co se týče podvozku asi nemá cenu tu rozvádět debaty, ale řeším jinčí věc.
Když dám při letu plný kředýlka doprava, tak se éro krásně protočí kolem své osy, ale když dám levý křidýlka, tak dělá "sud". Čím by to mohlo být?
?