Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
georg
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od georg »

:lol: :lol: :twisted:
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Abu
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Abu »

pp píše:Neřvi tu jak stará bába a umři jako chlap!
:D :D

Jasne, jasne, ale proc uz tak brzo ?? :cry:
:D
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Acroholic
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Acroholic »

Koukám, že jste tady všichni správně namotivovaný :D To Abu-don´t worry, akorát si možná po tý bitce budeš muset dát pod nick fotku jinýho éra :D :D :D PS lopatky a smetáky budou erární, nebo si každej vezme svoje? :D
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja bych to s tou vahou neprehanel! Preci jen se nehodlame zabit.
Je to hold zkouska konstrukcniho umeni, aby se neprekrocilo 0.6 kg.

Jo hele a budem taky vyzadovat ukazku, ze kazdy soutezici je schopen ukocirovat svuj stroj? Mozna by to nebylo od veci, ne?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Abu »

Spravne, do 0.6kg se da prece postavit i dvoumetrovy ero na S400 (=motor jako cihla, s prevodovkou ma pres 100g).

Jako zkouska ovladani stroje navrhuji oblet stativu s anemometrem, samozrejme v prizemni vysce - http://www.rcserver.cz/images/clanky/el ... er2/08.jpg
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Kabriolin »

Abych řekl pravdu nedovedu teď odhadnout váhu budoucího kombatu, protože ho chci prostě už koupit a nebrečet až mě ho někdo z vás sundá z oblohy nad zmařenou prací.. tak doufám, že to co pořídím nebude 1 000 000 x zpravované a tudíš cihla.. jinak vzduchoplavče tvůj nápad vítám a myslím, že nikdo nebude proti udělat cvičné kolečko bez stuhy (i taková situace může nastat) a ukázat že to není životu a majetku nebezpečné.Asi každý trošku víme co naše ruce umějí a nemyslím si, že to bude ta pravá akce na to si něco dokazovat. :idea:
Naposledy upravil(a) Kabriolin dne úte 09.10.2007 20:11, celkem upraveno 2 x.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Kabriolin »

Abu píše:Spravne, do 0.6kg se da prece postavit i dvoumetrovy ero na S400 (=motor jako cihla, s prevodovkou ma pres 100g).

Jako zkouska ovladani stroje navrhuji oblet stativu s anemometrem, samozrejme v prizemni vysce - http://www.rcserver.cz/images/clanky/el ... er2/08.jpg

Tak na ten anemometr rovnou přidělej stuhu s cedulkou 0 bodů... :twisted:
wroum

#68 Příspěvek od wroum »

Kabriolin píše:
Abu píše:Spravne, do 0.6kg se da prece postavit i dvoumetrovy ero na S400 (=motor jako cihla, s prevodovkou ma pres 100g).

Tak na ten anemometr rovnou přidělej stuhu s cedulkou 0 bodů... :twisted:

jako na Rany...utok v plny palbe na vetrnej pytel :D :D :D
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Stativ klidne, ale bez anemometru! Preci jen bych o nej nerad prisel. :lol:

Predpokladam, ze to bude rezba vsichni proti vsem. Nebo budou dva teamy? Rozlisene barvou stuhy? Asi pro zacatek dame total war, ne?
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Kabriolin »

Hele to taky není špatná myšlenka...pokud ty letadla vydržej na víc startů nebylo by od věci vymyslet nějakou taktiku " hry " páč tým to zní zajímavě no a nebo postupně podle bodů (délky stuhy) budou hráči odpadat a pak si to rozdaj jen dva o pomyslné zlato :wink: Možností je dost jen abych si skoro vzal pět náhradních letadel... :roll:
pp
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od pp »

Vzduchoplavec píše:Asi pro zacatek dame total war, ne?

A druhé kolo až za 1/2 roku až všichni postaví nové éra... :D
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Vzduchoplavec »

PP: Ja myslim, ze to nebude tak zle. Ona fakt neni sranda se ve vzduchu zasahnout. Dokonce jsme zjistili, ze kdyz se o to clovek cilene snazi, tak se to zaboha nedari a naopak, kdyz se clovek snazi se nesrazit, tak to je hned:

http://www.letecka.cz/fota/akce/sv_2007_07_14/17.jpg
http://www.letecka.cz/fota/akce/tu_2007_08_12/11.jpg
Abu
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Abu »

Tim jsi ovsem prozradil kdo byl ucastnikem obou nehod.... a komu bude tedy potreba se ve vzduchu vyhybat.
Uz mate vymysleny z ceho stuhy a rozmery? Cetl jsem ze EPA/ESA kombatari to zezacatku docela resili, aby to bylo tak akotrat, elektro to utahlo a taky useklo a zaroven aby se to netrhalo pri startu...
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Abu: Ano, ale pokazde jsem v tom byl temer nevinne. Poprve do me vrazil Aviatik (foto 1.) kvuli tvemu poplasenemu vykriku "Pozor vetron!" a ja jsem srazku preckal bez poskozeni. A v druhem pripade mi sednul Kokoumes na zada, pri nevydarenem synchronizovanem pristani. Pravda necekane jsem pri pojizdeni vybocil, ale stejne... :lol:

Co se stuh tyce, tak Kabriolin prisel s ideou nakoupit klasicke role krepaku a srolovane je roztrihat na tenka kolecka - jako kdyz se kraji salam a tim by mela snadno vzniknout tenka stuha. Kdyz to nebude dost dlouhe, tak se to svaze z nekolika kusu.

Ja jsem svou stuhu nasel nekde na letisti, ale je dost kratka.
Acroholic
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Acroholic »

já mám stuhy udělaný z krepáku-role má šířku asi 50 cm, délku 2,5m, takže když se spojej 4 2cm pásky, dá to těch deset metrů..stříhání je celkem nuda, ale dá se.. :D
Odpovědět

Zpět na „Kombat“