Navazuji na moje předchozí téma Ultrama 14 u které jsem zjisti, že nevybijí
HYPERION EOS 5i DP AD
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
HYPERION EOS 5i DP AD
Chlapy, chtěl jsem se ještě opat na tuto nabiječku...co by jste na ní říkali?
Kdyby se mi je podařilo nějako vyměnit, tak bych se nerad opět ukvapil.
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
No v podstatě konkrétně nic, spíše ptám na obecné informace a spokojenost lidí s touto nabiječkou. Jelikož jsem se předtím ukvapil a s Ultramatem 14 jsem šlapl tak trochu vedle, jelikož až doma s návodem jsem zjistil že neumí vybijet.
Jo myslel jsem tu verzi AC/DC, trochu jsem to v tom názvu zašmodrchal. Jinak co je ten A123?
Já se v těchto věcech moc nevyznám, baterky používám jen tam, kde jsou nejnutněji potřeba.
Jo myslel jsem tu verzi AC/DC, trochu jsem to v tom názvu zašmodrchal. Jinak co je ten A123?
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
No takto, meria standartne kapacitu resp. dodany naboj pri nabijani.
Takztiez meria odovzdanu kapacitu (naboj) pri vybijani.
Skorsie verzie A123 nevedeli nabit ale novsie uz maju upgrade firmwareu, preto jeden o nich mlci druhy nie, pravdepodobne ma este starsie kusy.
Napis mail predajcovi a zistis.
Pre Nixx clanky ma programy 3 Nabit, vybit a cyklovanie(Nabit vybit a opacne)
http://www.horejsi.cz/czech/nabijece/manualeos5iDP.pdf
V navode na nete este niesu A123.
Takztiez meria odovzdanu kapacitu (naboj) pri vybijani.
Skorsie verzie A123 nevedeli nabit ale novsie uz maju upgrade firmwareu, preto jeden o nich mlci druhy nie, pravdepodobne ma este starsie kusy.
Napis mail predajcovi a zistis.
Pre Nixx clanky ma programy 3 Nabit, vybit a cyklovanie(Nabit vybit a opacne)
http://www.horejsi.cz/czech/nabijece/manualeos5iDP.pdf
V navode na nete este niesu A123.
Umenie zit spociva v spravnosti rozhodnutia na co sa vys....at 
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
NABÍJEČ HYPERION EOS 5i DP AD
ZDRAVÍM VŠECHNY,
TENTO NABÍJEČ VLASTNÍM UŽ 2 MĚSÍCE MAKÁ SUPER.V MENU U BATEREK NIXX MÁM DOKONCE MOŽNOST I 5 X NABÍJET A VYBÍJET A UMÍ BATERKY A123.JENOM MĚ NENÍ JASNÝ POČÍTADLO NABÍJECÍHO ČASU.KDYŽ NABÍJÍM NIMH BATERKU O KAPACITĚ 1300 mAh PROUDEM 100mA TAK POČÍTADLO ČASU NA KONCI UKAZUJE 60 MINUT COŽ JE BLBOST.NIKDE JSEM NEZJISTIL MAX. HODNOTU NABÍJECÍHO ČASU A MŮJ ODHAD JE OKOLO 5 HODIN COŽ ZNAMENÁ ŽE PO UPLINUTÍ 13H NABÍJENÍ SE VYNULUJE A POČÍTÁ OD ZAČÁTKU.PROSÍM KDO VLASTNÍ TENTO NABÍJEČ MATÉ TO TAKY TAK NEBO TO BLBNE JENOM MĚ?
TENTO NABÍJEČ VLASTNÍM UŽ 2 MĚSÍCE MAKÁ SUPER.V MENU U BATEREK NIXX MÁM DOKONCE MOŽNOST I 5 X NABÍJET A VYBÍJET A UMÍ BATERKY A123.JENOM MĚ NENÍ JASNÝ POČÍTADLO NABÍJECÍHO ČASU.KDYŽ NABÍJÍM NIMH BATERKU O KAPACITĚ 1300 mAh PROUDEM 100mA TAK POČÍTADLO ČASU NA KONCI UKAZUJE 60 MINUT COŽ JE BLBOST.NIKDE JSEM NEZJISTIL MAX. HODNOTU NABÍJECÍHO ČASU A MŮJ ODHAD JE OKOLO 5 HODIN COŽ ZNAMENÁ ŽE PO UPLINUTÍ 13H NABÍJENÍ SE VYNULUJE A POČÍTÁ OD ZAČÁTKU.PROSÍM KDO VLASTNÍ TENTO NABÍJEČ MATÉ TO TAKY TAK NEBO TO BLBNE JENOM MĚ?
- pozorovatel
- Kontaktovat uživatele: