JAK- 7 esa
JAK- 7 esa
zdravim, mam JAKa 7 urobil som nan novy trup ale teraz lieta trochu zle
lebo vzdy ked pritiahnem vyskovku >sice stupa ale vzdy sa naklana na pravo takze musim zasahovat do riadenia, predtym mi to robilo ked bola zlomena vyztuha vo vyskovke
a este nieco >mam tam tento motor
je na dvojclanok 1800mAh mam tam vrtulu APC 8/3.8, ale zda sa ze to netaha tak dobre, skusal som aj 9/4 stupanie sa zlepsilo ale je pomalejsi
prosim poradte mi
dakujem
lebo vzdy ked pritiahnem vyskovku >sice stupa ale vzdy sa naklana na pravo takze musim zasahovat do riadenia, predtym mi to robilo ked bola zlomena vyztuha vo vyskovke
a este nieco >mam tam tento motor
je na dvojclanok 1800mAh mam tam vrtulu APC 8/3.8, ale zda sa ze to netaha tak dobre, skusal som aj 9/4 stupanie sa zlepsilo ale je pomalejsi
prosim poradte mi
dakujem
Re: JAK- 7 esa
grifon píše:lebo vzdy ked pritiahnem vyskovku >sice stupa ale vzdy sa naklana na pravo takze musim zasahovat do riadenia, predtym mi to robilo ked bola zlomena vyztuha vo vyskovke
z vlastni zkusenosti bych vazne zkontroloval tu vyskovku, zda se ze 'zabira vic napravo' - tj. vsechny uhly, chod serv (vylomeny zub v prevodech umi udelat uzasnou paseku)
kontroloval som uhly a su v poriadku, s tou vyskovkou ste mali pravdu, prava polovica bola trochu hore, uz som to opravil tak uvidim zajtra
ohladom pohonu> dnes som bol kupit vrtulu 8.5/7 skusal som lietat ale vietor 2-3 m/s a bolo vidiet ako model ma problemy pri lete proti vetru,
lietal som vzdy na plny plyn a motor bol uplne studeny aj bat. a aj 12A regulator bol ako kus ladu
zajtra kupim vacsie vrtule a dam vediet , a aku mam kupit? vacsie stupanie alebo vacsi rozmer? lebo neviem ci bude taka aku ja potrebujem
dik
ohladom pohonu> dnes som bol kupit vrtulu 8.5/7 skusal som lietat ale vietor 2-3 m/s a bolo vidiet ako model ma problemy pri lete proti vetru,
lietal som vzdy na plny plyn a motor bol uplne studeny aj bat. a aj 12A regulator bol ako kus ladu
zajtra kupim vacsie vrtule a dam vediet , a aku mam kupit? vacsie stupanie alebo vacsi rozmer? lebo neviem ci bude taka aku ja potrebujem
dik
mal som tam vrtulu 8/6 apc
ale pri zalietavani som ju zlomil
som myslel ze ked dam vacsie stupanie tak poleti trochu razantnejsie
lebo sa mi zda ze s 9/3.8 ma tah dobry len ta rychlost sa mi nezda
stat tah som nemeral, takze neviem, ale doporucuju vrtulu 8/3.8 s 2cl a ma tocit 9000 ot/min a podla prepoctu by to mal by vacsi tah ako vaha modelu
ale pri stupaku hned spadne po kridle
ale pri zalietavani som ju zlomil
som myslel ze ked dam vacsie stupanie tak poleti trochu razantnejsie
lebo sa mi zda ze s 9/3.8 ma tah dobry len ta rychlost sa mi nezda
stat tah som nemeral, takze neviem, ale doporucuju vrtulu 8/3.8 s 2cl a ma tocit 9000 ot/min a podla prepoctu by to mal by vacsi tah ako vaha modelu
ale pri stupaku hned spadne po kridle