Velke open kombatove klani - prvotni napady
Abu: Naprosto chápu tvé obavy a jelikož mám stejné nenechá se to jen tak "bez dozoru" .Pravidla létání boudou.Startovací "lajna" za kterou smrtelník nesmí vkročit a taky samozřejmě letovej prostor kterej od pilotů bude dostateně vzdálen.Nejprůserovější považuji létání kolem sebe - s takovým umělcem se ten den rozloučíme o zranění nikdo nestojí.Bude určena vzdálenost, která by se měla dodržovat všemi piloty.Dejme tomu podélná práh dráhy(pilot bude stát na vzdálenost šířky vysekaného obdélníku.Tím dáme šanci pilotům co to neupáčkujou a vyletí "z davu letadel" aby měli šanci svou chybu napravit a nebo ať skončej v bezpečnostní zóně mezi pilotem a protilehlým prahem dráhy.Myslím, že nikdo nechce žádné škody na majetku natož na zdraví.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
U samokridel se asi bude muset suha umistit na kraj kridla - pripadne umistit tam dve stuhy na kazdou stranu jedna. Tlacny motor je v tomto ponekud problematicky. Pripadne nejak vytvorit nejakou vevnou tycku, ktera bude koncit az za motorem a na ni pak stuhu povesit...
Na tento souboj hodlam nastoupit s Mustangem, ale budu mu muset doprat 3 clanek a vyztuzit kridlo, nebot takto se mi strasne prohyba.
Na tento souboj hodlam nastoupit s Mustangem, ale budu mu muset doprat 3 clanek a vyztuzit kridlo, nebot takto se mi strasne prohyba.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
zdar
vzducho plavce hele mohl bych startovat z malou extrou 330 s je rychla obratna a vse stuhu za ni mam 5 metrovou a v poho jen nevim jestli tam snim budu moct kvuly rozpeti ma jen 60cm.-)
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Bezpecnostni zasady vypadaji dobre, pokud se dodrzi, tak asi doma necham brneni a neprustrelnou vestu a spokojim se se svou snowboardackou prilbou (ktera ma krasny mekky krytky na usi, takze mi nebude zima a neuslysim ten jekot rozdrazdenejch dvaapulek)
Zacnu teda zase litat s Mustangem at si na nej trochu zvyknu...
Zacnu teda zase litat s Mustangem at si na nej trochu zvyknu...
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
runner111
- Kontaktovat uživatele:
Já sem teda určitě pro. Přijedu s Mustangem. Ale buďte na mě hodný, nikdy sem kombat nelítal, tak doufám že mě nikdo nesestřelí nebo ještě hůř že já nikomu letadlo nepošlu k zemi
.
Letový deník- http://runner-cz.blogspot.com
- MC-22
Pokud to bude někdy o víkendu, tak se rád připojím. Jen je třeba vědět kdy a kde.
Mustanga mám teprve objednaného, takže zatím můžu vzít jen moje otlučené Minitornádo, ale na vyblbnutí by to mohlo pro začátek stačit.
Mustanga mám teprve objednaného, takže zatím můžu vzít jen moje otlučené Minitornádo, ale na vyblbnutí by to mohlo pro začátek stačit.
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju.
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju.
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů