Modelářství a hudba ?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
djmikin
Kontaktovat uživatele:

Modelářství a hudba ?

#1 Příspěvek od djmikin »

Ahoj, zajímalo by mě, kolik z Vás hraje na nějaký hudební nástroj, co? Pochlubte se.Hudba je krásný koníček stejně jako létání, tak schválně kdo má dva krásné koníčky jako já?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
HonzaS

Re: Modelářství a hudba ?

#2 Příspěvek od HonzaS »

Zkoušel jsem to, ale začal jsem pozdě. Hrozně pomalu se mi to učí.

Jednou se na něco naučím :-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Bozha

#3 Příspěvek od Bozha »

Nevím jestli "hrát" je to pravé slovo - ale jinak akustická šestistrunka + ~80 skladeb vlastních, dalších >50 kolektivních. Taky nějaké studiové nahrávky na triku :P
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od djmikin »

Honzo: Na housle?
Bozha: tak to je super, máš nějaké nahrávky na youtube třeba?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
HonzaS

#5 Příspěvek od HonzaS »

Na housle umím sotva pár tónů, jinak nic. Jen mi to přijde, že mi docela sluší :lol: trošku víc mi to jde na klávesy, ale bavilo mě zkoušet i kytaru :-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Hunger

#6 Příspěvek od Hunger »

Kytara akustika i elektrika, ale od té doby co modelařím jsem přestal pořádně hrát holt není čas :D.
"Šmirgl to jistí!"
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od djmikin »

Já hraju na cimbál, to ani nevíte, co je, že ?:D
Bozha

#8 Příspěvek od Bozha »

Tsss, samo že víme co je cimbál! To jsou přeci takové ty zavěšené kovové tyče, co na ně Mike Oldfield buší v Tubular Bells :wink:

(dělám si prču, pochopitelně :D zrovna včera jsem ocenil cimbál v jedné starší písničce od sourozenců Ulrychových)

Re: nahrávky na YouTube - možná tam něco je, nekontroluju to... ona ta moje (a mojich přátel) muzika je taková... no jak to jenom říct... inu... je to v zásadě folk... ale má velmi specifickou posluchačskou skupinu a obsah :D
Naposledy upravil(a) Bozha dne úte 30.10.2012 17:15, celkem upraveno 1 x.
zero_ozero

#9 Příspěvek od zero_ozero »

Na výbornou hraju na Nervy tej mojí.
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Hunger

#10 Příspěvek od Hunger »

DJi bohužel vim co je cimbál :D Co bych dal za to, kdybch to něvědl rok jsem nemohl dostat z hlavy jednu cimbálovku(ne že bych jí chtěl poslouchat, ale pořád mi zněla v hlavě a strašně mě štvala :D)
"Šmirgl to jistí!"
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JirkaA »

Pátky večer čistím hlavu od práce i modelařiny v naší hospůdce. Slejzá se tam poměrně početná parta stejně potrefených, pět, šest, sedm kytar, mandolína, mandolínový i pětistrunný banjo, občas basa, jak kdy a jak kdo přijde. Starý trampský písničky, ryvolovky, ale strouhneme si klidně i něco bluesovýho nebo swing.. Hraju si na dvanáctistrunku, kdysi v mládí jsem chvilku hrával s kapelou bluegrass a country, mým snem bylo bluegrassový banjo, dokonce jsem na něj měl i našetřeno ale pak jsem se místo toho oženil :mrgreen: .
OK2WY
Spikyair
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Spikyair »

Já nevim jak vy ale já umím ostatním hrát na nervy :lol:
Jsi druhý, prohráls... http://www.rc.hys.cz/
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
Nepp

#13 Příspěvek od Nepp »

JirkaA píše:Pátky večer čistím hlavu od práce i modelařiny v naší hospůdce. Slejzá se tam poměrně početná parta stejně potrefených, pět, šest, sedm kytar, mandolína, mandolínový i pětistrunný banjo, občas basa, jak kdy a jak kdo přijde. Starý trampský písničky, ryvolovky, ale strouhneme si klidně i něco bluesovýho nebo swing.. Hraju si na dvanáctistrunku, kdysi v mládí jsem chvilku hrával s kapelou bluegrass a country, mým snem bylo bluegrassový banjo, dokonce jsem na něj měl i našetřeno ale pak jsem se místo toho oženil :mrgreen: .

Já chci takýýý do takové hospody.
Reely Carbon fighter; RadianPRO; Summit; FunCub; EasyStarII; Volere 22
Hitec Aurora9
cilek

#14 Příspěvek od cilek »

Občas na pijáno. :lol:
Jardátor

#15 Příspěvek od Jardátor »

Toš já kurňa po 15 pivečkách umím tak maximálně na vozembouch! :D
Odpovědět