Modelářství a hudba ?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Modelářství a hudba ?
Ahoj, zajímalo by mě, kolik z Vás hraje na nějaký hudební nástroj, co? Pochlubte se.Hudba je krásný koníček stejně jako létání, tak schválně kdo má dva krásné koníčky jako já?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Re: Modelářství a hudba ?
Zkoušel jsem to, ale začal jsem pozdě. Hrozně pomalu se mi to učí.
Jednou se na něco naučím
Jednou se na něco naučím
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Nevím jestli "hrát" je to pravé slovo - ale jinak akustická šestistrunka + ~80 skladeb vlastních, dalších >50 kolektivních. Taky nějaké studiové nahrávky na triku 
Honzo: Na housle?
Bozha: tak to je super, máš nějaké nahrávky na youtube třeba?
Bozha: tak to je super, máš nějaké nahrávky na youtube třeba?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Na housle umím sotva pár tónů, jinak nic. Jen mi to přijde, že mi docela sluší
trošku víc mi to jde na klávesy, ale bavilo mě zkoušet i kytaru 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Kytara akustika i elektrika, ale od té doby co modelařím jsem přestal pořádně hrát holt není čas
.
"Šmirgl to jistí!"
Já hraju na cimbál, to ani nevíte, co je, že ?:D
Tsss, samo že víme co je cimbál! To jsou přeci takové ty zavěšené kovové tyče, co na ně Mike Oldfield buší v Tubular Bells
(dělám si prču, pochopitelně
zrovna včera jsem ocenil cimbál v jedné starší písničce od sourozenců Ulrychových)
Re: nahrávky na YouTube - možná tam něco je, nekontroluju to... ona ta moje (a mojich přátel) muzika je taková... no jak to jenom říct... inu... je to v zásadě folk... ale má velmi specifickou posluchačskou skupinu a obsah
(dělám si prču, pochopitelně
Re: nahrávky na YouTube - možná tam něco je, nekontroluju to... ona ta moje (a mojich přátel) muzika je taková... no jak to jenom říct... inu... je to v zásadě folk... ale má velmi specifickou posluchačskou skupinu a obsah
Naposledy upravil(a) Bozha dne úte 30.10.2012 17:15, celkem upraveno 1 x.
- zero_ozero
Na výbornou hraju na Nervy tej mojí.
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
DJi bohužel vim co je cimbál
Co bych dal za to, kdybch to něvědl rok jsem nemohl dostat z hlavy jednu cimbálovku(ne že bych jí chtěl poslouchat, ale pořád mi zněla v hlavě a strašně mě štvala
)
"Šmirgl to jistí!"
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Pátky večer čistím hlavu od práce i modelařiny v naší hospůdce. Slejzá se tam poměrně početná parta stejně potrefených, pět, šest, sedm kytar, mandolína, mandolínový i pětistrunný banjo, občas basa, jak kdy a jak kdo přijde. Starý trampský písničky, ryvolovky, ale strouhneme si klidně i něco bluesovýho nebo swing.. Hraju si na dvanáctistrunku, kdysi v mládí jsem chvilku hrával s kapelou bluegrass a country, mým snem bylo bluegrassový banjo, dokonce jsem na něj měl i našetřeno ale pak jsem se místo toho oženil
.
OK2WY
Já nevim jak vy ale já umím ostatním hrát na nervy 
Jsi druhý, prohráls... http://www.rc.hys.cz/
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
JirkaA píše:Pátky večer čistím hlavu od práce i modelařiny v naší hospůdce. Slejzá se tam poměrně početná parta stejně potrefených, pět, šest, sedm kytar, mandolína, mandolínový i pětistrunný banjo, občas basa, jak kdy a jak kdo přijde. Starý trampský písničky, ryvolovky, ale strouhneme si klidně i něco bluesovýho nebo swing.. Hraju si na dvanáctistrunku, kdysi v mládí jsem chvilku hrával s kapelou bluegrass a country, mým snem bylo bluegrassový banjo, dokonce jsem na něj měl i našetřeno ale pak jsem se místo toho oženil.
Já chci takýýý do takové hospody.
Reely Carbon fighter; RadianPRO; Summit; FunCub; EasyStarII; Volere 22
Hitec Aurora9
Hitec Aurora9
Občas na pijáno. 
Toš já kurňa po 15 pivečkách umím tak maximálně na vozembouch!