VOLCANO
Re: VOLCANO
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kovaco píše::D No vidíš, všechno tě směřuje k novému Volcanu od Valenty.
V čem bude nové? Klasická recyklace:-)
xcaleb píše:Teda pánové, nahlodali jste mě pěkně s touto diskuzí. Nějak jsem na 80% rozhodnut jít do Volcana, aby byla nová hračka na příští sezonu.
Zkouknul jsem pohon u M2 (teda teď u Petertn) to mě nahlodalo ještě víc.
Proto dotaz, co byste zvolili za pohon (jedna varianta je od Petertn) a teď raďte další varianty, aby výkon byl 3kw a případně lehce víc.
KIRA 650 + KPG 27 alebo 1515 + P32
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
To si ho pustil z akej výšky??????? 
Tak jsem byl v pondělí u Valenty. Paní Valentová mi ukázala model, prošli jsme vzorníky barev, na hotových různých modelech jsem si prozkoumal jak vypadají různé kombinace barev, prodiskutoval možnosti a varianty volcana, jak ho nacpat uhlíkem, prostě parádní přístup a komunikace.
Jinak čekačka na dodání je nyní na přelom prosinec, leden.
Prodiskutovali jsme i nové ero, byl jsem upozorněn, že to není volcano2, ale úplně jiný model (i s jiným názvem), jiný profil, trup, prostě vše. Ale bude spadat do stejné kategorie jako volcano. Zatím ještě není naceněn a není termín začátku seriové výroby. Takže jsem se domluvil, že začátkem prosince se budu u nich informovat, kdy bude dostupné to nové letadlo a podle toho se zařídím, zda na něj počkám, nebo půjdu do volcana.
Prodiskutovali jsme i nové ero, byl jsem upozorněn, že to není volcano2, ale úplně jiný model (i s jiným názvem), jiný profil, trup, prostě vše. Ale bude spadat do stejné kategorie jako volcano. Zatím ještě není naceněn a není termín začátku seriové výroby. Takže jsem se domluvil, že začátkem prosince se budu u nich informovat, kdy bude dostupné to nové letadlo a podle toho se zařídím, zda na něj počkám, nebo půjdu do volcana.
Vítám tě mezi náma Volcanistama. 
xcaleb píše:Tak jsem byl v pondělí u Valenty. Paní Valentová mi ukázala model, prošli jsme vzorníky barev, na hotových různých modelech jsem si prozkoumal jak vypadají různé kombinace barev, prodiskutoval možnosti a varianty volcana, jak ho nacpat uhlíkem, prostě parádní přístup a komunikace.
Taky to bude mít 5kg?:-)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
že to tak dost lidem vychází 
holý model má 3 kg ... jenom pár křídel má lehce pod 2 kg
holý model má 3 kg ... jenom pár křídel má lehce pod 2 kg
SOVA is YouR CO-pilot