Blade Nano CP X
- karlosmikos
Re: Blade Nano CP X
Muzu poprosit majitele o nejake shrnuti dosavadnich zkusenosti?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
tak tdy krátké shrnutí v provozu od 1.10 , vyměněn pouze 1 x podvozek , 2x ocasní tyčka a 1x narovnaná příčná hřídel , má neskutečně pádů, přežil i v tlamě psakarlosmikos píše:Muzu poprosit majitele o nejake shrnuti dosavadnich zkusenosti?
co se týká baterek tak zatím nejlépe fungují ty originál baterky , Duremax 160 a hyperionky zatím nic moc
občas se stává že se začne klepat ale to dávám na vinu té příčné hřídelky
ale má jeden neduch rozbindovává se , mám DX7SE a cca každou čtvrtou baterku musím znova nabindovat , nevím proč ale dělá to a určitě nejsem sám komu se to stává děje se to u Dx7 ,DX7SE a u všech vysílačů s DSM ti co mají DSMX tak tam snad žádný problém není
- karlosmikos
A co na to parovani rikaji v astre?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Mam Nano cp dva týdny vylétáno 60 baterek a zatím spokojenost, létám uvnitř i venku. Co se týče havárií tak jich bylo poměrně hodně a škoda byla až při té poslední kdy mi praskla zadní tyčka k vrtulce a jedna nožka podvozku jinak vše zatím dobré.
Stroj mám 14 dnů, má nalítaný 4 hodiny (60 startů) a odešel mi hlavní motor. Dneska jsem ho objednal. Po rozebrání měl pěkně vymletej komutátor a rozšmelcovanej jeden kartáček... Objednal jsem hned 2 kousky.
Mini Titan FBL + Align 3G + Align 3GX Compact
Aurora 9 (Mode 2)
Aurora 9 (Mode 2)
cthulhu píše:Stroj mám 14 dnů, má nalítaný 4 hodiny (60 startů) a odešel mi hlavní motor. Dneska jsem ho objednal. Po rozebrání měl pěkně vymletej komutátor a rozšmelcovanej jeden kartáček... Objednal jsem hned 2 kousky.
Podobne, mne vydržal 80 letov.
hmmm, motor kus za 300kč, tohle bude taky slušná jáma na peníze 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
No jáma to je o tom žádná e-flite je na díly hodně předraženej když něco kupuju na prcka tak si řikám co by za ty prachy mohlo všecko bejt na 450tku na e-bayi. Doufám že se v nejbližší době vyskytne nějakej alternativní zdroj dílů.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
No a to mě tak svrběly prsty, že jsem je už měl v peněžence, ale jak se to nano začíná "vybarvovat", tak si zatím budu hýčkat své mCPX-ko. 
A to jsem se po prvotní euforii domníval, že se poučili z chyb u mCPX a že to konečně bude to pravé ořechové...
A to jsem se po prvotní euforii domníval, že se poučili z chyb u mCPX a že to konečně bude to pravé ořechové...
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Chlapy nevím co furt proti Nano máte. Je to super stroječek a dá se s ním blbnout i doma. Pokud někdo lítá tak že odlítá 3-4 byterky v kuse za sebou a pak se diví že "upeče" hlavní motor nebo servo, tak to není chyba heliny ale pilota. Je potřeba si uvedomit že stejnosměrný motor nemá moc velkou životnost a je náchylný k přehřívání a není to o nekvalitní výrobě. Takže je třeba lítat trošku ohleduplně. Podobné je to i s Blade 130X. Pokud tam má někdo vibrace a přesto lítá, tak se nemůže divit, že to serva nevydrží a odejdou. Toť můj názor.
No koupit si heli s tím, že nesmím odlétat, ani jen čtyři baterky za sebou, jak píšeš - do toho by moc lidí nešlo.
Snad to opravdu není, tak extrémní jako se zakoupením módní obuvi - "krása - jen v ních nesmíš chodit..."
Mimo to se musím přiznat, že jsem vůbec nevěděl, že ten mrňous má střídavý motorek - je to opravdu tak???
Snad to opravdu není, tak extrémní jako se zakoupením módní obuvi - "krása - jen v ních nesmíš chodit..."
Mimo to se musím přiznat, že jsem vůbec nevěděl, že ten mrňous má střídavý motorek - je to opravdu tak???
Spektrum DX8 + Phoenix
Nemá střídák je tam právě stejnosměr ale pokud se někde vyskytne přestaba na střídák tak to už by byla kurňa žívá vosa.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
No jo, už to vidím.
Stačilo si vzít brýle. Sorry a děkuji.
Spektrum DX8 + Phoenix
můžeš odlétat klidně 10set baterek za sebou ale mezi starty si dej malou pauzičku na pokec nebo cigárko aby sis uklidnil rozklepané prstySváťa píše:No jo, už to vidím.
- karlosmikos
to paleni motorku bude asi otazkou hard 3d ne? uvazuju o necem na doma na zimu, ale ja litam jen 2d. Pripada mi to lepsi varianta nez sedet u simu.