Blade Nano CP X
- Rampa McKvák
Re: Blade Nano CP X
http://prochymodel.cz/425/4100-duremax- ... 5c-4a.html takže tyto např? 
tyhle fungují jakš takš http://www.hobbyking.com/hobbycity/store/__11893__Turnigy_nano_tech_160mah_1S_25_40C_Lipo_Pack_Kyosho_E_flite_Parkzone_Etc_.html ale počítej stím že alespoň podle mojí zkušenosti že s 10 ks je 5ks vadnejchRampa McKvák píše:Můžete mi pls někho hodit link na vhodné/odzkoušené baterie na HK? Dík
já jsem skoušel hyperionky 160 a taky nic moc drží cca polovinu letu a pak docela rychle ztrácí výkon
kupodivu šlapou dobře ty setový co jsou u vrťase a ty duremax 160 , jo a čistá doba blbnutí 3 min
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
prochel píše:přesně ,to je uplně normální ten vrtulník se musí pořád řídit aby to nikam neutíkalo , řídit jako s pádlama , jen větší bezpádlové heliny drží na fleku při piruletáchOPR píše:Doporučuju se čas od času proletět s pádlovým vrtulníkema na tyhle zhejčkanosti příště vůbec nedojde.
Ale né každé bezpádlo umí točit piruety na fleku. A do obou stran. Mněl jsem na chvilinku půjčenou heli s VStabi a docela jsem se divil jak to umí. Naopak GT5 to fláká asi stejně jako pádlo, možná jen nepatrně pomáhá ale spíš ne, než jo.
Není nad pomaloučku točenou piruetku s pádýlkem.
Naposledy upravil(a) OPR dne pát 12.10.2012 13:11, celkem upraveno 2 x.
- Rampa McKvák
Nano se mi moc líbí a asi si ho nadělím
Možná tady ze sebe udělám maxitrubku, ale mCPX jsem ztratil v létě v křoví u našeho letiště v TP, hledali jsme ho ve třech tři dny vždycky po lítání s éry a buď ho první večer někdo sebral nebo nevím, nejednalo se ani o velkou plochu a nespadl daleko ode mě, musel se nějak šikovně schovat 
Vrtulníčky chci zatím na zahradu nebo na doma, mám teď jen Kolibříka, ale to je taková nouzovka
Vrtulníčky chci zatím na zahradu nebo na doma, mám teď jen Kolibříka, ale to je taková nouzovka
OPR píše:Doporučuju se čas od času proletět s pádlovým vrtulníkema na tyhle zhejčkanosti příště vůbec v budoucnu nedojde.
Lítám pádlo právě na tý 450tce a při piruletě drží líp něž prťavý bezpádlo.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
A nano v-bar neplánujú? 
PS: na dx4 sa expo nastaviť dá
PS: na dx4 sa expo nastaviť dá
-
jsiki
- Kontaktovat uživatele:
Rampa McKvák píše:Nano se mi moc líbí a asi si ho nadělímMožná tady ze sebe udělám maxitrubku, ale mCPX jsem ztratil v létě v křoví u našeho letiště v TP, hledali jsme ho ve třech tři dny vždycky po lítání s éry a buď ho první večer někdo sebral nebo nevím, nejednalo se ani o velkou plochu a nespadl daleko ode mě, musel se nějak šikovně schovat
Nejsi trubka, mCPx jsem už taky mockrát hledal v louce nebo poli. Naštěstí jsem ho zatím vždy našel, ale někdy jen podle bzučení serv cykliky.
Blade mCPX, Minititan 325, Toro 900, Wingdragon, Rogalo, Blade mSR
Spektrum DX6i
Spektrum DX6i
jsiki píše:Nejsi trubka, mCPx jsem už taky mockrát hledal v louce nebo poli. Naštěstí jsem ho zatím vždy našel, ale někdy jen podle bzučení serv cykliky.
A nejste sami - taky jsem jedenkrát myslel, že se snad můj mCpx propadl pod zem, ale našel jsem ho.
Nicméně mě napadá, jak se tedy bude hledat nano cpx, když je ještě menší - možná by stálo zato na něj instalovat GPS nebo třeba hledač klíčů.
Naposledy upravil(a) Sváťa dne pát 12.10.2012 21:34, celkem upraveno 1 x.
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
- Rampa McKvák
Několikrát jsem ho úspěšně taky našel, ale v tom křoví bohužel servíčka ani neťukla, pak jsem si koupil bzučáky i do větších letadel pro jistotu 
Nano jen doma nebo na zahradě pro jistotu
Nano jen doma nebo na zahradě pro jistotu
Rampa McKvák píše:Několikrát jsem ho úspěšně taky našel, ale v tom křoví bohužel servíčka ani neťukla, pak jsem si koupil bzučáky i do větších letadel pro jistotu
Ten hledač klíčů jsem uvedl jako fór a koukám, že je hledání helin vyřešeno.
Jen ze zvědavosti - mužeš PLS uvést nějaký link na onen bzučák...
Neviděl - neslyšel - neznám a tak díky
Přesto mám zato, že na větší heliny to není třeba, ale možná se pletu...
Spektrum DX8 + Phoenix
- Rampa McKvák
Ne, myslel jsem to tak že jsem to koupil JEN do větších letadel
žádný mikrobzučák nemám.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=14521
Ale nebylo by na škodu do prťousů od Bladu bzučák instalovat hned z výroby
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=14521
Ale nebylo by na škodu do prťousů od Bladu bzučák instalovat hned z výroby
Hlavný motor je rovnako ako podvozok z msr? Lebo v náhradných dieloch v astre nie je.
ale je označení BLH3303Fenius píše:Hlavný motor je rovnako ako podvozok z msr? Lebo v náhradných dieloch v astre nie je.
Ale je to teda ten istý? Výkonovo.
Vyskúšané, motor z msr tam nepasuje.