GeeBee Cup 2013
Re: GeeBee Cup 2013
Potvrzuji předběžný termín 9. a 10.3.2013 i halu Gymnázium Dašická, která prošla certifikací Hoblíkama.
Časový program bych nahrbo nastřelil takhle:
9.3. Hala pro nás od 10:30 do 18:00, zahájení 11:00, 1. kolo 11:30-14:30, 2. kolo 15:00-18:00;
10.3. Hala pro nás od 8:00 do 12:30, 3. kolo 8:30-11:30, vyhlášení 12:00.
Přespání v šatnách na temperované podlaze za 50 Kč na osobu. Jedny klíče od haly budou k dispozici. Ověřím další ubytovací kapacity v okolí včetně nějaké hospody na sobotní večer.
Máme možnost objednat si provoz bufetu (kafe, čaj, párky, párek v rohlíku, polévka, guláš, ...), takže navrhuji provozní dobu na 9.3. 13:00-15:30 (pozdní oběd) a 10.3. 7:30-9:00 (svačina).
Otázkou na nás je, co budeme chtít připravit k jídlu a pití, protože to bude jen pro nás. Cenu s provozovatelem doladím až bude jasné, co chceme a kolik toho asi chceme.
Pokud jde o rozhodčí, tak ověřené lidi jsem oslovil. UŠ - Tomek, Radoš, F2B - Rozbořil, (neověřeno Hricinda, Barbarič), rezerva - můj táta.
Takže můžete začít s šířením evangelia mezi ostatní, aby si v tomhle termínu náhodou nezajišťovali nějaké horské či jiné aktivity.
Časový program bych nahrbo nastřelil takhle:
9.3. Hala pro nás od 10:30 do 18:00, zahájení 11:00, 1. kolo 11:30-14:30, 2. kolo 15:00-18:00;
10.3. Hala pro nás od 8:00 do 12:30, 3. kolo 8:30-11:30, vyhlášení 12:00.
Přespání v šatnách na temperované podlaze za 50 Kč na osobu. Jedny klíče od haly budou k dispozici. Ověřím další ubytovací kapacity v okolí včetně nějaké hospody na sobotní večer.
Máme možnost objednat si provoz bufetu (kafe, čaj, párky, párek v rohlíku, polévka, guláš, ...), takže navrhuji provozní dobu na 9.3. 13:00-15:30 (pozdní oběd) a 10.3. 7:30-9:00 (svačina).
Otázkou na nás je, co budeme chtít připravit k jídlu a pití, protože to bude jen pro nás. Cenu s provozovatelem doladím až bude jasné, co chceme a kolik toho asi chceme.
Pokud jde o rozhodčí, tak ověřené lidi jsem oslovil. UŠ - Tomek, Radoš, F2B - Rozbořil, (neověřeno Hricinda, Barbarič), rezerva - můj táta.
Takže můžete začít s šířením evangelia mezi ostatní, aby si v tomhle termínu náhodou nezajišťovali nějaké horské či jiné aktivity.
V Michalovom mene ho prihlasujem ako bodovaca F2B (dal mi na to mandat) 
jofrey007 píše:V Michalovom mene ho prihlasujem ako bodovaca F2B (dal mi na to mandat)
Takže jako každý rok, rozhodčích asi bude dostatek. Ale teď musíme vyřešit, co s tím Bufíkem.
Otázka 1. ANO nebo NE?
Otázka 2. CO?
Předpokládám, že v sobotu dopoledne se každý nadlábne, co mu budou síly stačit, takže odpoledne to bude jako taková kvalitní svačinka před večeří v hospodě. Takže podle mě by mohla stačit nějaká hustší polévka a případně párek v rohlíku. No a v neděli by to mohla být snídaně, která se po ránu špatně shání. Takže třeba ve vajíčku smažený chleba s nějakým doplňkem (cibule, hořčice, okurek) a hlavně kafe nebo čaj. Ale je to na Vás, co tady protlačíte, já to pak už jen objednám.
MaPaCZE píše:Potvrzuji předběžný termín 9. a 10.3.2013 i halu Gymnázium Dašická, která prošla certifikací Hoblíkama.
Hala nádherná, nová, plocha k létání rozlehlá, vejdou se na ní 3 kruhy. Výškově jsem létal záměrně na nejnižší konstrukce pod stropem (konstrukce basketbalových košů) a od modelu k nim byly ještě tak 2 Fokkery (=1,5m). Vedle plochy dost veliká tribuna, kam se případní koukači dají zahnat a nepřekážejí pak na ploše. Možná by se tam v první řadě líbilo i bodovačům. Hala má po jedné dlouhé straně okna, takže během dne nebude třeba svítit. Světla jsou po obvodě a na nosnících střechy. Svítí buď jedny nebo druhé nebo všechno. To už by bylo na nás, co si necháme rozsvítit.
Pan správce byl rád, že nepřijede nikdo, kdo v hale bude smrdět, lítat z něj olej a bouchat do podlahy těžkými předměty. To byl taky důvod průzkumné návštěvy.
Jardah
paráda už se těším vypadá to stejně slibně jako předešlé ročníky
zjišťovaly jste jak je to s klimatizací a vytápěním haly ať není pruvan ani zima 
GeeBee Cup začíná letos v Rakovníku:
http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... p?id=268/2
a vrcholem zimní sezóny budou Pardubice:
http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... hp?id=87/6
Jen JardaH by se měl konečně pochlapit a zřídit si účet na FB, aby mohl vygenerovat event jako je pro Pardubice:
https://www.facebook.com/events/392222537517197/
http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... p?id=268/2
a vrcholem zimní sezóny budou Pardubice:
http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... hp?id=87/6
Jen JardaH by se měl konečně pochlapit a zřídit si účet na FB, aby mohl vygenerovat event jako je pro Pardubice:
https://www.facebook.com/events/392222537517197/
kvuli tomuhle nechutnymu naboru dalsich obeti komunikacniho moru bych fejsbuk ignoroval...
jyrry.webnode.cz
To je kvůli fíčůrám, který bez registrace prostě nemůžou fungovat.jyrry píše:... bych fejsbuk ignoroval...
Na fesjbuuku je nejhorsi ta jeho vlezlost... dostat se mu do sparu je desne jednoduche, ale vyskubnout se, najit cudlik "deaktivace uctu", to bylo na 2 vecery ... :-(
blby je, ze (skoro) vsichni ho maji, tak pro informace se musi neco podstoupit, kdyz se chcou ...
to ja jen tak mrmlam, toho si nevsimejte :-)
blby je, ze (skoro) vsichni ho maji, tak pro informace se musi neco podstoupit, kdyz se chcou ...
to ja jen tak mrmlam, toho si nevsimejte :-)
jyrry.webnode.cz
Účet mám, event, ten vytvořím/opíšu a pověsím. Ale když na fb vlezu 1x za 2 měsíce, tak je rychlejší komunikovat přes papír a normální poštu.
Fb mě dostal, když se mi při vytváření účtu několikrát zeptal, abych mu řekl moje heslo na mail (že podle mailového adresáře mne vnutí dalším iks x iks lidem). Díky téhle vlezlostí mě odpudil. Absolutní nerespektování soukromí. A filtrace na přátele? Kdo je přítel? Rodina? Spolužáci? Kolegové z práce? Modeláři? Milenky? Kamarádi mých synů, které mi to za přátele vnucuje? Takže tohle dělení na přátele a (ne)přátele žádný filtr není. Tímhle přístupem si ze mě fb udělal odpůrce. Jediná možnost pro bezpečné udržení soukromí je tam o sobě nic nepsat. Pak ale, pokud člověk nehledá informace o(d) druhých, je zbytečné tam být.
Fb mě dostal, když se mi při vytváření účtu několikrát zeptal, abych mu řekl moje heslo na mail (že podle mailového adresáře mne vnutí dalším iks x iks lidem). Díky téhle vlezlostí mě odpudil. Absolutní nerespektování soukromí. A filtrace na přátele? Kdo je přítel? Rodina? Spolužáci? Kolegové z práce? Modeláři? Milenky? Kamarádi mých synů, které mi to za přátele vnucuje? Takže tohle dělení na přátele a (ne)přátele žádný filtr není. Tímhle přístupem si ze mě fb udělal odpůrce. Jediná možnost pro bezpečné udržení soukromí je tam o sobě nic nepsat. Pak ale, pokud člověk nehledá informace o(d) druhých, je zbytečné tam být.
Jardah
To se ti zdá jen na první pohled. Chce to podobný přístup, jako když ladíš upoutance. Je prostě potřeba si projít všemožná nastavení a pak není problém ho nakrmit i údaji, které uznáš pro jeho fungování za vhodné a přitom je nemusí nikdo jiný než ty vidět.jardah62 píše:Fb mě dostal, když se mi při vytváření účtu několikrát zeptal, abych mu řekl moje heslo na mail (že podle mailového adresáře mne vnutí dalším iks x iks lidem). Díky téhle vlezlostí mě odpudil. Absolutní nerespektování soukromí. ... Tímhle přístupem si ze mě fb udělal odpůrce. Jediná možnost pro bezpečné udržení soukromí je tam o sobě nic nepsat.
Dnes mě žádná kravina neotravuje. Když se najde "přítel", který humusí FB odkazy na kde co, tak ho buď vypneš ze zobrazování nebo ho prostě vyhodíš z přátel. Aplikace (které nejčastěji otravují a chtějí se dostávat do osobních údajů) se dají blokovat. Já jich používám minimum a zbytek systematicky blokuju.
A tím se dostávám k výhodám, což je propojení s mobilem, dříve se dal využívat dokonce jako zdroj mailů i pro gmail v Androidu, než FB udělal takovou hovadinu, že všem změnil primární zobrazovaný mail na mail FB a téměř nikdo si to pak nevrátil na tem svůj původní, máš to jako telefonní seznam, který si nemusíš sám aktualizovat, protože ti ho aktualizují uživatelé, máš je na chatu, eventy fungují jako kalendář včetně aktualizací, prostě paráda.
A krom profilu se v něm dá udělat i stránka organizace, jako je třeba https://www.facebook.com/Modelklub.HK kde jí ovládáš podobným způsobem, jen stránka nemá přátele. Ale eventy se na ní dají také zakládat, a to včetně fotogalerií a videogalerií a i zpětně pomocí úpravy data a místa, kde bylo oné pořízeno. Nová stránka se dá udělat na tomhle odkazu https://www.facebook.com/pages/create.php (některé fíčůry prostě nemají na FB přímý odkaz a musí se chvíli bádat, jak na to). Obdobně se dají zakládat skupiny, takže máme celkem funkční mezinárodní skupinu https://www.facebook.com/groups/119490068110977/ pro upoutance, kde se sdílí různé akce a informace podobně jako tady na fóru.
jardah62 píše:Účet mám.....
no, jak ctu Pavla, tak bys to mohl pouzit i jako sve stranky, onehdy jsme se o tom bavili (cbcnet a tak..).
ale chce to obetovat cas a dukladne umravnit ten humus, ktery je v zakladu jak slepici prdel...
jyrry.webnode.cz
BINGO !!!jyrry píše:jardah62 píše:Účet mám.....
no, jak ctu Pavla, tak bys to mohl pouzit i jako sve stranky, onehdy jsme se o tom bavili (cbcnet a tak..).
ale chce to obetovat cas a dukladne umravnit ten humus, ktery je v zakladu jak slepici prdel...
jyrry píše:jardah62 píše:Účet mám.....
v práci si k fb ani nečuchnu a doma 356%(zima na krku, zahrada ve stavu jako by byl červenec a GB zatím nikdo nedělá).
Jardah
jyrry píše:ale chce to obetovat cas a dukladne umravnit ten humus, ktery je v zakladu jak slepici prdel...
Právě. Dovedu si představit líp investovaný čas i úsilí...
http://jakvok.rajce.idnes.cz/