Upravy a strihani videa
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Upravy a strihani videa
Zkusim polozit tenhle dotaz, koupili jsme si videokameru panasonic HCV-100, full HD a nataci to videa ve formatu AVCHD, natocili jsme celou dovolenou a nekolik mych letu, videa vsak nesla stahnou do pocitace, kdyz sem kameru pripojil jako disk tak tam jako by nic nebylo, nicmene tohle vyresila instalace programu dodavaneho s kamerou a pres ten jsem vsechna videa uspesne stahnul, chtel jsem si udela sestrih z letani tak jsem videa otevrel v movie makeru, mam Win 7 a normalne je to otevre, prehraje, ale pri pokusech o sestrihani se mi micha obraz a zvuk treba z uplne jineho videa, takze si treba ustrihnu zacatek, dam znova prehrat a zvuk mi jde puvodne ale obraz ustrihnuty, nebo dam dve videa za sebe a kdyz to pustim tak zase mi jde prvni dobre a ke druhemu hraje zvuk z prvniho, kdyz to ale pustim treba na potreti tak je to spravne, proste podle nalady pocitace, vztekal jsem se u toho asi hodinu, nakonec jsem zkusil neco pokusne ulozit a i se to spatne ulozilo a to ulozene uz to prehrava porad stejne spatne, dla sem dve videa k sobe, obraz ok a zvuk mi jde dvakrat po sobe z prvniho videa, mate nekdo tip proc to tak je a co je spatne, predem diky, tesil jsem se ze konecne budu moci neco natacet a jak vidim tak zas prd 
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Re: Upravy a strihani videa
poptej se na foru tvfreak. Ja pouzivam na strih Edius. Movie maker neznam, ale zkusil bych presto nejaky jiny soft pro strih videa.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Movie Maker je shit, skus treba Pinnacle Studio 14 ten podporuje HD a aj ten tvoj format resp. kodek, alebo Sony Vegas.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
goggie radí dobře - syn používá na střih videa Pinnacle studio a naprostá spokojenost.
I květák je jen vycepované zelí
Na taketo strihanie ti uplne postaci ten pinacle ako radia ostatní. Je aj v cz a veľmi ľahko sa s ním dá naučiť pracovať.
- MarthiR
Movie Maker je základ každého počítače ale k věci, Sony Vegas nebo Ulead VideoStudio SE DVD
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Pajnekl. Nestoji nic a poslouzi ti dobre.
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
No nemyslím, že by Pinnacle nic nestál. Jinak pro střih už na dost dobré úrovni Adobe Premiere a After Effects. Sony Vegas nejlépe ve verzi Pro, aby to nebyla osekaná verze.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
To co radite jsou uz dost drahe softy
. A co blender, ten taky umi strihat video a na zakladni veci staci.
BTW: jo a je zadarmo
Logo 600 + spirit
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
error414 píše:To co radite jsou uz dost drahe softy. A co blender, ten taky umi strihat video a na zakladni veci staci.
No, asi tak nejak, me osobne maximalne vyhovoval ten movie maker, jinak momentalne jsem zjistil ze nejake upravy jdou delat i softem ktery byl ke kamere, takze zkusim neco v tom, dekuji za doporuceni
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
František Koudelka píše:error414 píše:To co radite jsou uz dost drahe softy. A co blender, ten taky umi strihat video a na zakladni veci staci.
No, asi tak nejak, me osobne maximalne vyhovoval ten movie maker, jinak momentalne jsem zjistil ze nejake upravy jdou delat i softem ktery byl ke kamere, takze zkusim neco v tom, dekuji za doporuceni
No cenova otazka je dalsi vec (ale myslim, ze to vsichni/vetsina asi "kupovali" na netu
Jak dostavas to video do PC - grabujes to pres ten MM(jestli to vubec umi) nebo to prenasis na karte? U prenosu pres FW se stava, ze se rozhodi sync a grabovany soubor se musi do programu nacist posleze z disku, kdy se pri tomto nacteni provede resync.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...