Sperry Messenger - elektro (modela)
Sperry Messenger - elektro (modela)
Asi pred mesiacom som sa pustil do stavby tohto elektroletu a rad by som sa podelil s vami. 
Re: Sperry Messenger - elektro (modela)
Tak ať se daří, mám ho doma už léta, ještě ze stavebnice a na CO2 
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
No prave ja mam tiez ten planik ale toto som si nachal zvacsit asi o 30% takze to je trochu vacsie a dal som tam aj kridelka . Mal som postaveneho aj toho maleho mam tam ten najmensi Axi motor a lieta to nadherne
-
von boberov
Je to krásná stavba, to mám rád
Pan Ruda Hiesbök pracuje na znovu zrození Messengera, takže jich snad přibude. Ten jeho bude mít rozpětí 1.2m 
no je to veru vydarene ero teda myslim konkretne modela lieta to perfektne , nepoznam nic lepsie na pohodove polietanie 
von boberov píše:Je to krásná stavba, to mám rádPan Ruda Hiesbök pracuje na znovu zrození Messengera, takže jich snad přibude. Ten jeho bude mít rozpětí 1.2m
Ďakujem za info a že mu držím palce.. úplne zištne - to musím mať.
von boberov píše:Je to krásná stavba, to mám rádPan Ruda Hiesbök pracuje na znovu zrození Messengera, takže jich snad přibude. Ten jeho bude mít rozpětí 1.2m
Tak tohle je pozitivní informace...už aby byl na trhu...
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Tak pokud se mu povede jako ostatní éra, máme se na co těšit
Držím palce...
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...