Easycopter V4.5 COLIBRI
-
tralfamadorian
Re: Easycopter V4.5 COLIBRI
zdravím, koupil jsem si nového colibri a mám torchu zmatek v označeních těch baterek ... z toho co sem četl by do něj tyhle ve verzi měli jít ne? ikdyž tedy na obrázku jsou 2 drážky... díky za odpověď
http://aukro.cz/bat-do-mic-vrtulnicku-a ... 20354.html
http://aukro.cz/bat-do-mic-vrtulnicku-a ... 20354.html
Ahoj,
to co postuješ je "twin rail" baterie. Koukni kolik máš na originální baterce u kontaktů vodicích výstupků - pokud nemáš staršího Colibri z 2ruky nebo nějak bastleného, tak tam budeš mít na 99% jenom jednu vodicí lištu. Ergo, u toho samého prodejce máš v nabídce i "single rail" http://aukro.cz/bat-do-mic-vrtulnicku-a ... 20261.html
to co postuješ je "twin rail" baterie. Koukni kolik máš na originální baterce u kontaktů vodicích výstupků - pokud nemáš staršího Colibri z 2ruky nebo nějak bastleného, tak tam budeš mít na 99% jenom jednu vodicí lištu. Ergo, u toho samého prodejce máš v nabídce i "single rail" http://aukro.cz/bat-do-mic-vrtulnicku-a ... 20261.html
-
tralfamadorian
tak se mi podařilo ztratit tu kovovou částečku, která drží flybar s vrtulí. byl jsem překvapený, že to není ničím jištěné, nemáte nějaký tip na vylepšení?...díky
tralfamadorian: Ja tam narval dratek (kus kancelarske sponky) a na koncich ho rozmackl klestemi. Problem vyresen a litalo se dal. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Zdravím,
má tady někdo kabinu nebo listy vrtule od extremu?
zkoušel jsem namontovat listy a zdá se mi, že kolibřik na jednu stranu "neumí" pořádně zatočit.
Je to u nich normální?
má tady někdo kabinu nebo listy vrtule od extremu?
zkoušel jsem namontovat listy a zdá se mi, že kolibřik na jednu stranu "neumí" pořádně zatočit.
Je to u nich normální?
Zdar, mam kabinu i listy od etremu a nezda se mi, ze by to zmenilo letove vlastnosti colibriho.
vovo
vovo
Ahoj, postihl mě následující problém. Colibříka jsem zakoupil a asi po 5 baterkách se začal chovat podivně. Občas sám přidal plyn, občas naopak. Pak se přestal úplně párovat. Dal jsem ho na reklamaci a vrátil se "opravený". Jenže při druhém letu (venku), najednou automaticky přidal plyn naplno a přestal reagovat na vysílačku. Nepomohlo ani její rychle vypnutí a znovu zapnutí. Výsledek je ten, že se ztratil v mracích a už jsem neměl šanci ho najít
. Tak mě napadá, jestli je tohle nějak běžná situace, a když koupím jiný nemůže se to opět opakovat. Mám i Colibri V4, ale s ním už jsem odlétal desítky hodin a naprosto bez problém.
Toto se mi přesně stalo. Měl jsem pocit, že to bylo, ale výpadkem signálu... Ale zvláštní bylo to, že když už sem viděl jenom obrysy tak mě napadlo vypnout vysílajdu po té chvíli ještě běžel na plný výkon a po té následný pád... Pak se mi to myslím stalo ještě jednou, ale to už jsem rychle vypnu vysílačku a colibri se odporoučel včas neřízeně na zem - vždy bez poškození... 
Vysílačku jsem zkusil vypnout a zapnout rychle několikrát, ale bez výsledku. Jelikož jsem měl zrovna nabitou baterku, tak už jsem pak jen sledoval jak mizí v mracích
A protože jsme v zástavbě, tak mohl skončit kdekoliv - najít ho je bez šance. Teoreticky bych řekl, že by se měl při ztrátě signálu z vysílačky automaticky vypnut, ale evidentně se nějak zasekl. Měl jsem ho před tím na opravě, protože dělal něco obdobného a pak se úplně přestal párovat s vysílačkou. Myslel jsem si, že vyměnili řídící desku, ale po tom co ulétl už si myslím, že to jen pošolíchali, aby to nějak fungovalo. No, a bez vrtulníku už to reklamovat znovu nemůžu.
-
tralfamadorian
ahoj. nevite někdo jak dostat do extreme kabinky ty gumové kroužky na zachycení?:) nějak se mi to nedaří..dík
-
tralfamadorian
vyreseno hrubou silou:)
Prosím, víte někdo co je to za konektor, který připojuje battery case k hlavní desce? Nevím jak, ale sešly se mi tři podvozku bez konektoru, jenom s dráty a chtěl bych s tím něco udělat (přidělat samice...). Otázka tedy zní spíše kde co koupit
Bohužel nemám v modelářské technice moc praxi, a tak se mezi množstvím konektorů na webu ztrácím
Bohužel nemám v modelářské technice moc praxi, a tak se mezi množstvím konektorů na webu ztrácím
- Rampa McKvák
EDIT: Sry za spam, beru Turnigy z Aukra 
Můžete prosím někdo doporučit baterie z HK? Mám profipack, 2 původní baterie po půl roce co jsem nelítal jedou, s Extreme bat. co jsem dokupoval na RC kingu vrtulník po minutě ztrácí výkon. Díky
Můžete prosím někdo doporučit baterie z HK? Mám profipack, 2 původní baterie po půl roce co jsem nelítal jedou, s Extreme bat. co jsem dokupoval na RC kingu vrtulník po minutě ztrácí výkon. Díky
Zdar, je mezi Colibríkáři někdo kdo má ještě V911? Zajímalo by mě jestli by mechanicky na Colibri pasoval rám a deska elektroniky z V911 
- PavelSiKra
Zdravím, mám dotaz pořídil jsem kolibříka s kufříkem synovi pod stromek a při prvním rozbalení jsem si všiml že pravá páčka ovladače se ve vertikálním směru (od sebe k sobě) nevrací doprostřed, tahle páčka se nemá vracet ? Při pohybu páčkou vpravo- vlevo se doprostřed vrátí ale od sebe a k sobě zůstane viset tam kde ji posunu. Jsem začátečník takže netuším jestli je to vada ovladače nebo to takhle má být.
Zatím jsem ho jen rozbalil a neměl čas vyzkoušet.
Děkuji za info.
Zatím jsem ho jen rozbalil a neměl čas vyzkoušet.
Děkuji za info.