mugwai píše:...Mam zpred dvou let HK 500 v holem kitu jeste za par stovek, premyslel jsem do ni dat 4taktni motor (zhavik) 5ccm co mi zbyl z jednoho era:).
To bych asi nevydržel chodit 2 roky kolem 5tistovky.Co že jsi ji už dávno neosadil?
mugwai píše:...Mam zpred dvou let HK 500 v holem kitu jeste za par stovek, premyslel jsem do ni dat 4taktni motor (zhavik) 5ccm co mi zbyl z jednoho era:).

tadik píše:Tak už jsem taky nahodil hlavní stříďák a po dvou měsících konečně lítám (to čekání na EH200 z HK bylo peklo). Stáhl jsem to na vysílačce na 30% a pořád to má neskutečnou sílu. Oproti stock motoru je to fakt velká změna. Dokonce to vypadá že ani nijak extra nevadí ten 11z pastorek, takže ho tam asi nějakou dobu nechám.
Tak jako ostatní ale pomalu začínám mít strach o zadní motorek. Když tomu přitnu opravdu hodně, tak už to nestíhá ustabilizovat a helina se ve vzduchu protočí, dostává teď hlavně v těch špičkách opravdu zabrat. Dnes zkusím aplikovat ty dva chladící plíšky mezi ty plastové žebra a líbí se mi taky ty vyfrézované díry aby mohl motorek odfukovat, takže provedu i tohle. Snad to ten motorek nevzdá moc brzy....
Dáva píše:Nepozoroval jsem žádné změny oproti standardu,vrťas se mi po přidání plynu nikdy neprotočil.Pravda,že brutální otáčkové šoky jsem neprovozoval,prostě jsem lítal normálně.Takže to gyrovalo v pořádku.Co se týká pastorku ,tak 11zubů pastorek je podle mě moc.Průběh otáček pak neni ideální a rotor zbytečně moc točí.Ideál je 9zubů - já lítám 10zubů a v poho.
Dáva píše:Bavíme se o změně počtu zubů pastorku hlavního motoru,takže jde o hlavní rotor.