Kde sehnat depron?
Jedině z toho velkýho uříznout jen 2 aby byl na každé straně takovej ten hladký povrch, zkusil jsem říznout 8mm a docela v pohodě. Pevný to je docela dost a zlomíš to tak v 80° ohnutí, Bydlím u Českých Budějovic a tam v OBI nic nemaj. Akorát ten IZOFLOOR ale ten je s drážkama. Ptal sem se na CLIMAPOR a hned věděli o čem je řeč ale prej oto není zájem.
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- Pista.Wassermann
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Já to hledal v olomouckým OBI, dlouho jsem se procházel a hledal to, nic. Fakt je, že ti co mají lidem pomáhat (maj to na tričkách) ví úplný hovno. Obchodní názvy mi nepomohly, ale stačilo jim říct jak to vypadá a na co to je, tak mě zhruba poslali na to správné místo...Pista.Wassermann píše:Přesně tak...jsou to lamy,jsem sice kousek od Ostravy a nakupoval jsem je v Hornbachu, ale tak dlouhou procházku po obchodě bych vám nepřál.....nakonec jsem našel,desky po 8 ks rozmery 800x600 za 400,-Kč , ale posílali mě odnikud nikam.....ps:ani vyjmenování všech obchodních názvů někdy nestačí/
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
V Bauhausu v Praze na Pankráci dnes už mají (??
) jen 6mm desky (jen 1 balík). 3mm jsem koupil poslední
. Další prý budou asi za 14 dní.
Oboje jsou desky v rozměrech 0,8x1,25 m a prodávají je po dvojicích. Cena je totiž za rozměr 0,8x2,5. 3mm stojí 85- Kč, 6mm 98,- Kč. Kódy jsou na obrázku účtenky:
http://prorc.wz.cz/climapor.jpg
Oboje jsou desky v rozměrech 0,8x1,25 m a prodávají je po dvojicích. Cena je totiž za rozměr 0,8x2,5. 3mm stojí 85- Kč, 6mm 98,- Kč. Kódy jsou na obrázku účtenky:
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, tak oživím starú tému...
Tiež ma pochytil taký nápad, že si niečo jednoduché a primitívne postavím. Urobil som prieskum v OBI a Hornbachu. Sice v Nemecku, ale to je jedno, sortiment je tam podobný, dokonca aj české nápisy na tovare tam mali
Takže objavil som:
- nejakú zelenú izoláciu, hr. 5mm, z jednej strany hladká, z druhej vrúbkovaná. Názov neviem. Boli to dosky 800x625mm, v balení tuším 10ks, cena cca. 11 euro. To by mohol byť ten Izofloor.
- "Selitron" izoláciu, prikladám obrázky, v hrúbke 3mm (biela) a 6mm (bledozelená). Cena za 10 dosiek bielej je 12 euro a za 8 dosiek zelenej je 15 euro. Rozmery ako Izofloor.
Zaujímalo by ma, či by ten 6mm Selitron bol vhodný na stavbu nejakého jednoduchého slow flyeru, napr:
http://www.rcweb.cz/aktual/3dx.htm
Pretože sa mi zdá, že tie materiály sú nejaké moc ohybné, hlavne ten 3mm, si nejako neviem predstaviť z toho lietadlo...
Ale v živote som to nevidel, takže sa nechám poučiť.
Tiež ma pochytil taký nápad, že si niečo jednoduché a primitívne postavím. Urobil som prieskum v OBI a Hornbachu. Sice v Nemecku, ale to je jedno, sortiment je tam podobný, dokonca aj české nápisy na tovare tam mali
Takže objavil som:
- nejakú zelenú izoláciu, hr. 5mm, z jednej strany hladká, z druhej vrúbkovaná. Názov neviem. Boli to dosky 800x625mm, v balení tuším 10ks, cena cca. 11 euro. To by mohol byť ten Izofloor.
- "Selitron" izoláciu, prikladám obrázky, v hrúbke 3mm (biela) a 6mm (bledozelená). Cena za 10 dosiek bielej je 12 euro a za 8 dosiek zelenej je 15 euro. Rozmery ako Izofloor.
Zaujímalo by ma, či by ten 6mm Selitron bol vhodný na stavbu nejakého jednoduchého slow flyeru, napr:
http://www.rcweb.cz/aktual/3dx.htm
Pretože sa mi zdá, že tie materiály sú nejaké moc ohybné, hlavne ten 3mm, si nejako neviem predstaviť z toho lietadlo...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že mě poslali někam doprava, ale nenašel jsem to. Po svém vlastním hledání to bylo vpravo, ale jinde. Ještě před řezíním dřeva? Nevim nepamatuju si to, hlavně obi předělali, takže totálně nevim kde najdu další matroš.jio píše:Billy Bob Bean píše: tak mě zhruba poslali na to správné místo...
Kam tě tam poslali? Směrem od vstupu vlevo nebo vpravo? Už jsem to tam taky hledal a našel jsem prd.
Prodávaj něco v tom novým olomouckým hornbachu?
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
MartinH píše:V Bauhausu v Praze na Pankráci dnes už mají (??) jen 6mm desky (jen 1 balík). 3mm jsem koupil poslední
. Další prý budou asi za 14 dní.
Dnes som tam bol a mali 3 aj 6mm desky Extruporu. Ako píše Martin, predávajú sa po 2ks, cena sedí
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te