Kde sehnat depron?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Pitros
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pitros »

Jedině z toho velkýho uříznout jen 2 aby byl na každé straně takovej ten hladký povrch, zkusil jsem říznout 8mm a docela v pohodě. Pevný to je docela dost a zlomíš to tak v 80° ohnutí, Bydlím u Českých Budějovic a tam v OBI nic nemaj. Akorát ten IZOFLOOR ale ten je s drážkama. Ptal sem se na CLIMAPOR a hned věděli o čem je řeč ale prej oto není zájem.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Já dělal letadlo z toho Izoflooru a drážky byly vevnitř a nebylo to vidět.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Pista.Wassermann

#18 Příspěvek od Pista.Wassermann »

[quote="MakoBear"]pred tydnem - bauhaus - jmenuje se Thermoplan - 4 mm desky po 8 ks rozmery 800x600 za 400,-KÄ
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Pista.Wassermann píše:Přesně tak...jsou to lamy,jsem sice kousek od Ostravy a nakupoval jsem je v Hornbachu, ale tak dlouhou procházku po obchodě bych vám nepřál.....nakonec jsem našel,desky po 8 ks rozmery 800x600 za 400,-Kč , ale posílali mě odnikud nikam.....ps:ani vyjmenování všech obchodních názvů někdy nestačí/
Já to hledal v olomouckým OBI, dlouho jsem se procházel a hledal to, nic. Fakt je, že ti co mají lidem pomáhat (maj to na tričkách) ví úplný hovno. Obchodní názvy mi nepomohly, ale stačilo jim říct jak to vypadá a na co to je, tak mě zhruba poslali na to správné místo...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
jio

#20 Příspěvek od jio »

Billy Bob Bean píše: tak mě zhruba poslali na to správné místo...

Kam tě tam poslali? Směrem od vstupu vlevo nebo vpravo? Už jsem to tam taky hledal a našel jsem prd.
Voodoo-cz

#21 Příspěvek od Voodoo-cz »

Nahodou o nejakem "zarucenem" miste, kde v Brne (popripade v Mlade Boleslavi) sehnat depron nevite?
Live smart, die happy...
mendo

#22 Příspěvek od mendo »

ja som kupoval deptron v stavebninach a 1m stvorcovy 3mm stal 40sk a 5mm54sk
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Brabouk »

Depron jsem našel v Brněnským Hornbachu. Jemnuje se to Thermoplan. Nikdo z obsuhy nevěděl, že tam něco takovýho mají. Našel jsem ho v oddělení s tapety. Je tam ymslím 6 desek a stojí to 400Kč.
georg
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od georg »

Včera jsem byl v Bauhausu v Praze na Pankráci a měli tam ještě 6 mm a 3mm desky, takže do chce tak tam je to v oddělení jak jsou koberce úplně v rohu pod jménem extrupor.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
MartinH

#25 Příspěvek od MartinH »

V Bauhausu v Praze na Pankráci dnes už mají (?? :oops: ) jen 6mm desky (jen 1 balík). 3mm jsem koupil poslední :lol: . Další prý budou asi za 14 dní.
Oboje jsou desky v rozměrech 0,8x1,25 m a prodávají je po dvojicích. Cena je totiž za rozměr 0,8x2,5. 3mm stojí 85- Kč, 6mm 98,- Kč. Kódy jsou na obrázku účtenky:
http://prorc.wz.cz/climapor.jpg
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Marek71 »

Zdar, tak oživím starú tému...

Tiež ma pochytil taký nápad, že si niečo jednoduché a primitívne postavím. Urobil som prieskum v OBI a Hornbachu. Sice v Nemecku, ale to je jedno, sortiment je tam podobný, dokonca aj české nápisy na tovare tam mali :-)

Takže objavil som:

- nejakú zelenú izoláciu, hr. 5mm, z jednej strany hladká, z druhej vrúbkovaná. Názov neviem. Boli to dosky 800x625mm, v balení tuším 10ks, cena cca. 11 euro. To by mohol byť ten Izofloor.

- "Selitron" izoláciu, prikladám obrázky, v hrúbke 3mm (biela) a 6mm (bledozelená). Cena za 10 dosiek bielej je 12 euro a za 8 dosiek zelenej je 15 euro. Rozmery ako Izofloor.

Obrázek Obrázek

Zaujímalo by ma, či by ten 6mm Selitron bol vhodný na stavbu nejakého jednoduchého slow flyeru, napr:

http://www.rcweb.cz/aktual/3dx.htm

Pretože sa mi zdá, že tie materiály sú nejaké moc ohybné, hlavne ten 3mm, si nejako neviem predstaviť z toho lietadlo... :-) Ale v živote som to nevidel, takže sa nechám poučiť.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Billy Bob Bean »

jio píše:
Billy Bob Bean píše: tak mě zhruba poslali na to správné místo...

Kam tě tam poslali? Směrem od vstupu vlevo nebo vpravo? Už jsem to tam taky hledal a našel jsem prd.
Myslím, že mě poslali někam doprava, ale nenašel jsem to. Po svém vlastním hledání to bylo vpravo, ale jinde. Ještě před řezíním dřeva? Nevim nepamatuju si to, hlavně obi předělali, takže totálně nevim kde najdu další matroš.

Prodávaj něco v tom novým olomouckým hornbachu?
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
jio

#28 Příspěvek od jio »

Zrovna dnes jsem to v OL OBI prošel (před řezáním dřeva) a mají tam jen 6mm izoflor a pak další i 3mm jiných typů ale žádný z nich s rovným povrchem.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Však izofloor je vroubkovanej, jinej tam nemaj. Ale stavět se z toho dá. Ten 6 mm silnej se dá přesvědčit na potáhnutá křídla, bez nahřívání fénem... Postavil jsem z izoflooru už třetí výtvor a drážky zatím pro mě nebyly problém. Spíš mě sere ta zelená barva.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Marek71 »

MartinH píše:V Bauhausu v Praze na Pankráci dnes už mají (?? :oops: ) jen 6mm desky (jen 1 balík). 3mm jsem koupil poslední :lol: . Další prý budou asi za 14 dní.
Oboje jsou desky v rozměrech 0,8x1,25 m a prodávají je po dvojicích. Cena je totiž za rozměr 0,8x2,5. 3mm stojí 85- Kč, 6mm 98,- Kč. Kódy jsou na obrázku účtenky:
http://prorc.wz.cz/climapor.jpg

Dnes som tam bol a mali 3 aj 6mm desky Extruporu. Ako píše Martin, predávajú sa po 2ks, cena sedí :-) Majú ich zatiaľ dosť.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „Dílna“