Airbrush chudého příbuzného

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Woita
Kontaktovat uživatele:

Airbrush chudého příbuzného

#1 Příspěvek od Woita »

Ahoj,
zítra je v Lidlu akce:
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz ... date=27457
Tak kdo chcete zkusit airbrush... a pak tu pistolku vyhodit a zůstane vám kompresorek! :lol:
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
paplik

Re: Airbrush chudého příbuzného

#2 Příspěvek od paplik »

zajimalo by mě jaký výkon má ten kompresorek :)
kope
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kope »

paplik píše:zajimalo by mě jaký výkon má ten kompresorek :)

Technické údaje:
- max. příkon: 100 W
- otáčky: 1440 ot./min.
- pracovní tlak: 1,6 bar
- max. tlak: 3 bar
- skutečný výkon: cca 15 l/min.
- sací výkon: 39 l/min.
- rozměry kompresoru: cca 21 x 14 x 21 cm
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
paplik

#4 Příspěvek od paplik »

tak to mi ledničkáč zatím stačí :)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od arda1 »

Kluci když jsem u toho - ty pásy do brusky - ta sada 6ti je v různých zrnitostech jak jsem pochopil(po jednom od každýho) - jak jsou na tom kvalitou? Radek
ICQ 638556901
DAF
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DAF »

Pravda, že jsem zatím žádné zařízení této značky v LIDLu nikdy nekoupil, takže nemohu komentovat kvalitu. Mám pouze ultrazvukovou čističku, která zatím fachá (na druhou stranu není až tak moc vytížená :wink: ). Pokud by tenhle přístroj fungoval a aspoň něco vydržel, tak proč ne. V Globáči prodávají pouze pistolku (nevím, jestli byla Revellácká, nebo Humbrolácká), a jen základní sestava, za asi 8 stováků. K tomu byla myslím pixla luftu. A co pak, až se luft vypotřebuje, stejně budu nějaký kompresorek shánět. Ještě jestli se to nebude "prát" s jinými barvami, než těmi přiloženými. Občas bych potřeboval něco "fouknout" a že bych za to chtěl dávat majlant, to zrovna ne. Jestli už někdo z přítomných pánů zaobstaral tento aparát, nechť se podělí o zkušenosti!
Hitec Aurora 9X
UŤU
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od UŤU »

Tu pistolku mám a na občasné stříknutí stačí bohatě. Používám ji na EPP letadla a velké plochy u plast. modelů, Používám acrylové barvy AGAMA a tlak mám z upraveného hasičáku CO2. Ten jejich kompresor na to občasné blbnutí vypadá taky dobře a za ty prachy! :D
http://utu79.rajce.idnes.cz/
MX 2 -Scout, Beta 1400 ,Spektrum DX7, Mini Bee, a buggyna.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Nakadah »

Mam z Lidlu UZV cisticku, vibracni brusku, lupenkovou pilku, pasovou brusku ... vsechno slape a s nicim neni problem. Na tu airbrush sadu jeste cekam na nejaky dalsi refernce, vyuziti by u me nasla. Dneska sem si dotahl domu pravr pasovou brusku s dvema sadami brusnych pasu, bere to pekne jen je hodne hlucna. Nak
paplik

#9 Příspěvek od paplik »

ja mam z lidlu jen horkovzdušnou pistoli, ale nedoporučuji, protože při vypnutí se naráz vypne spirála, i vrtule a spirála ještě žhne a tak se mi z pistole po vypnutí ještě kouří. Hned třetí den jsem vyměňoval tepelnou pojistu, ale teď už to jede po pár úpravách :)
Drobec

#10 Příspěvek od Drobec »

Chlapci tak som vám otestil airbrush a musím povedať, že sklamanie. Nič iné vás nečaká. Ďakujem Ardovi za pomoc rady a podporu, ale ani jeho um, i keď nadiaľku, tak v mojích rukách túto sadu proste nerozchodím!
Ak konečne strieka- po úpravách hadičky miešaní farieb a zväčšení dierky pre podtlak, tak to strieka obrovské kvapôčky a to je stále prakticky vodou - farba síce kryje, ale slabo aj papier. Pištoľ je totožná so 6dolárovou z HC, a kompresor je slabý, skáče a rýchlo sa hreje.
Všeho všudy NEKUPOVAŤ.
http://www.youtube.com/watch?v=tZE8jp68 ... e=youtu.be - tu som dosiahol najlepší výsledok s tým combom
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od zdendys »

arda1 píše:Kluci když jsem u toho - ty pásy do brusky - ta sada 6ti je v různých zrnitostech jak jsem pochopil(po jednom od každýho) - jak jsou na tom kvalitou? Radek

Ahoj Radku,
pokud jsou ve stejné kvalitě, jakou mají brusné kotouče, co se připevňují suchým zipem na adaptér k úhlovce,
tak kvalita je strašná. Cena sady kotoučů na kov, dřevo a kámen byla velmi nízká, ovšem stejně jako jejich kvalita.
Kotouče se rozpadaly okamžitě, už bych to nikdy nekoupil...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Dejfak »

Drobec píše:Chlapci tak som vám otestil airbrush a musím povedať, že sklamanie. Nič iné vás nečaká. Ďakujem Ardovi za pomoc rady a podporu, ale ani jeho um, i keď nadiaľku, tak v mojích rukách túto sadu proste nerozchodím!
Ak konečne strieka- po úpravách hadičky miešaní farieb a zväčšení dierky pre podtlak, tak to strieka obrovské kvapôčky a to je stále prakticky vodou - farba síce kryje, ale slabo aj papier. Pištoľ je totožná so 6dolárovou z HC, a kompresor je slabý, skáče a rýchlo sa hreje.
Všeho všudy NEKUPOVAŤ.
http://www.youtube.com/watch?v=tZE8jp68 ... e=youtu.be - tu som dosiahol najlepší výsledok s tým combom

Před 4hod jsem to držel v ruce a chtěl to koupit, no tak ještě že jsem to nevzal, díky za recenzi....
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
arda1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od arda1 »

zdendys píše:Ahoj Radku,
pokud jsou ve stejné kvalitě, jakou mají brusné kotouče, co se připevňují suchým zipem na adaptér k úhlovce,
tak kvalita je strašná. Cena sady kotoučů na kov, dřevo a kámen byla velmi nízká, ovšem stejně jako jejich kvalita.
Kotouče se rozpadaly okamžitě, už bych to nikdy nekoupil...

A sakra - no Nak je odzkouší(pásy) a uvidíme- já právě koukal že maj občas i ty větší brusky na 75x533mm pásy a taky sadu 6 kusů za pade. Mám "božku" a ty pásy kupuju kolem 35-50kaček za kus(i víc- dle výrobce) tak jsem myslel ......no uvidíme -každopádně díky-Radek
ICQ 638556901
DAF
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od DAF »

Hmmm, tak to se kouknu po jiné stříkačce. Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Design stroje je ucházející, ale jak čtu, tím to končí, hlavně, že na to mají video o fantastických výkonech toho stroje a nepřekonatelných výkonech :lol: .
Hitec Aurora 9X
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Nakadah »

Tak sem si to taky koupil, jen tak na zkousku proste sem zvedavy na vlastni zkusenost. Udelal sem takove male video -

http://www.youtube.com/watch?v=MIpUhfRBlXo&feature=youtu.be

Barvu sem nezkousel, to zkusim treba odpoledne. Zkusim i nejakou syntetiku, je mozne ze ta vodou reditelna proste neni dobra pro tohle pouziti. Kompresorek se behem toho meho testu ohral postupne na asi 55°C, rozhodne by to chtelo tlakovou nadobku a nevim co rekne na delsi provoz. Pouzit ho na nejake husteni - mno nevim ceho. Je celkem slaby. Pokud najdu manometr muzu vyzkouset kolik opravdu tlaci. Nak
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“