Stock Heli out from the box. Settings from the manual into DX7s
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tqrsUt-McAY[/youtube]
buqi píše:Vypada to moc zajimave. Celkem namotorovane, ale obavam se tech linearnich serv.
to já se těším až bude manželka čučet na růžovku a já před telkou v obýváku budu akrobatitseltino píše:na nácvik akrobačky je už celkem moc pidi aby na to člověk v tom fofru viděl.
vylizplech píše:buqi píše:Vypada to moc zajimave. Celkem namotorovane, ale obavam se tech linearnich serv.
V této velikosti bych řekl,že lineární serva jsou výborné řešení,jestli ti dělá problém,to občasné pročistění,tak u mcpx,mi to zabere 20 minut i s kávou.
MCPX se chová jako dvourotor??? no dá se tak nastavit aby se tak choval ale jinak se jak dvourotor stopro nechová o mcpx je tady celé vlákno (teda několik vláken)Vaillante píše:Tak to me bys zas zahimal letovy projev.vazne se to bude chovat jako dospela heli.nebo to bude tzv.autostabilni.nemam mcpx,ale kdyz jsem jej dnes zkousel na simu phoenix,tak se choval pri beznem politani,jako dvourotor.nevim,cim to je.pri doprednem letu jsem zvykly jen tuknout do packy a heli leti.u mcpx jsem tu packu musel drzet,jako u nejakeho dvourotoru,kdyz jsem ji pustil,tak se mcpx zastavila a visela.proto se ptam znalych.jak se chova vlastne mcpx?je autostabilni,ze se pro let musi stale drzet packa?a bude se tak chovat i nano?