Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
terra
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 112 příspěvků

#196 Příspěvek od terra »

cilek píše:Jaktože se nechytl. Vždyť přispělo 112 lidí. To, že je zaregistrovaných x tisíc ještě neznamená, že tento web navštěvují nebo že k němu mají "kladný" vztah. Jinak těm podivným slovům o vládě a lidu taky nějak nerozumím - když nepiješ burčák, tak bych to tipnul na něco ostřejšího, možná s kapkou paliva do žhavíku. :roll:

je mi líto dobrého nápadu s 100,- ale jak jsem již naznačil pro některé ŠKODA SLOV! od roku 1976 modelařím, ale takové názory ?
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od JirkaA »

terra píše:
je mi líto dobrého nápadu s 100,- ale jak jsem již naznačil pro některé ŠKODA SLOV! od roku 1976 modelařím, ale takové názory ?

Nechapu, asi nerozumim reci tveho kmene. Tobe je lito, ze pres sto lidi prispelo, mnozi i vetsi castkou? Me to pripada jako uspesna akce.
OK2WY
iwojima1
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od iwojima1 »

Takze prisli peniazky, tak som Vam poslal.
Chcel by som sa tu vyjadrit o tom ze ci niekto nemoze kontrolovat vlakna a uzamknut alebo pripadne vymazavat prispevky od uzivatelov ktori iba rypu.
To musi byt kazde vlakno natiahnute minimalne o polovicu len preto, ze niekto potrebuje vybit energiu?
pripadne dat kontrolu nad svojim vlaknom zakladatelovi vlakna a ten by mohol mazat nepodstatne alebo urazlove prispevky...hm?
Zamyslime sa nad tym ludia.
Sme modelari a nie zveri tak sa podla toho chovajme.
Hawgh
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
2952

#199 Příspěvek od 2952 »

iwojima1 píše:Takze prisli peniazky, tak som Vam poslal.
Chcel by som sa tu vyjadrit o tom ze ci niekto nemoze kontrolovat vlakna a uzamknut alebo pripadne vymazavat prispevky od uzivatelov ktori iba rypu.
To musi byt kazde vlakno natiahnute minimalne o polovicu len preto, ze niekto potrebuje vybit energiu?
pripadne dat kontrolu nad svojim vlaknom zakladatelovi vlakna a ten by mohol mazat nepodstatne alebo urazlove prispevky...hm?
Hawgh

Ahoj na Slovensko :-) ..víš, něco vymazávat, to by zavánělo cenzurou....je tedy potřeba počkat, až se rýpal znemožní sám.
Někdy ty lidi taky nechápu...

Jinak jsem rád za "hodnosti"...je dobré vidět, kdo bere forum "za své" a přispěl...

Díky všem, zdraví Honza
cilek

#200 Příspěvek od cilek »

Hawgh

To by dopadlo. Z diskuze by se stal monolog a při procházení příspěvků bys nepoznal, na co kdo reaguje atp. Pochop, že na každou věc může existovat více názorů. Jinak je, myslím, vše vyřešeno v pravidlech fóra a moderátoři si to hlídají (klasická netiketa, příspěvky mimo téma ap.).
iwojima1
Kontaktovat uživatele:

#201 Příspěvek od iwojima1 »

Ahoj na Slovensko :-) ..víš, něco vymazávat, to by zavánělo cenzurou....je tedy potřeba počkat, až se rýpal znemožní sám.

To by dopadlo. Z diskuze by se stal monolog a při procházení příspěvků bys nepoznal, na co kdo reaguje atp. Pochop, že na každou věc může existovat více názorů.

Vidite to ma nenapadlo sa na to pozriet z tejto stranky. Ale niekedy to proste nastve :evil: :lol:
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
Hanyk
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od Hanyk »

Přispěl jsem, protože chci přispět!! A proč ten přispěvek tady dál pitváte? Kdo chce dát dá. TEČKA
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm +Aurora9,Tandem x20
insomnia

Pošleme každý 100,- ! zasláno 112 příspěvků

#203 Příspěvek od insomnia »

Hanyk píše:Přispěl jsem, protože chci přispět!! A proč ten přispěvek tady dál pitváte? Kdo chce dát dá. TEČKA

+1
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
terra
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od terra »

2952 píše:
Hawgh

Někdy ty lidi taky nechápu...

Jinak jsem rád za "hodnosti"...je dobré vidět, kdo bere forum "za své" a přispěl...

Díky všem, zdraví Honza

jen na vysvětlení - je mi líto toho malého zapojení členů, protože nápad je dobrý, jak jsem již psal, takže nevím, proč se mám nechat urážet pánem 2952! zatím si stále myslím, že se jedná o hlavně modelářské forum. :(
LV
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od LV »

terra píše: jen na vysvětlení - je mi líto toho malého zapojení členů, protože nápad je dobrý, jak jsem již psal(

Aktívnych členov tu bude tak 10% z registrovaných, takže viac ako 10% aktívnych poslalo príspevok a to je v dnešnej dobe fejsbúkovej slušné
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
terra
Kontaktovat uživatele:

#206 Příspěvek od terra »

LV píše:
terra píše: jen na vysvětlení - je mi líto toho malého zapojení členů, protože nápad je dobrý, jak jsem již psal(

Aktívnych členov tu bude tak 10% z registrovaných, takže viac ako 10% aktívnych poslalo príspevok a to je v dnešnej dobe fejsbúkovej slušné

zkusím se domluvit s kolegy z helimaniacs, zda také přispějí. určitě pošle pár mých přátel a uvidíme, toto je pro všechny modeláře max. zdroj informací, bohužel velmi dobrý pocit často kazí různí škarohlídové :lol:
cilek

#207 Příspěvek od cilek »

terra píše: zkusím se domluvit s kolegy z helimaniacs, zda také přispějí. určitě pošle pár mých přátel a uvidíme, toto je pro všechny modeláře max. zdroj informací, bohužel velmi dobrý pocit často kazí různí škarohlídové :lol:

Stále nechápu, co tady pořád řešíš? Umírá snad majitel webu hlady, hrozí odpojení serveru? Jak už tu někdo psal, kdo chtěl přispěl, kdo nechtěl nepřispěl. Krása internetu je právě v tom, že je tam spousta věcí zadarmo. Za oplátku uživatelé musí "skousnout" reklamy, které ho vůbec nezajímají. Ještě tady chybí známá věta, že se někdo stydí za český národ, protože je lakomý. :lol:
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#208 Příspěvek od TomasC »

Chtěl bych všechny požádat o trpělivost, jsem dost ponořen do závodůa pokusím se vše dohnat následně.
Vidím tak další příspěvky. Díky.
2952

#209 Příspěvek od 2952 »

Pro Terra:

Opravdu nevím, čím jsem tě mohl urazit...takového jednání jsem opravdu dalek :-)
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od zdendys »

2952 píše:Jinak jsem rád za "hodnosti"...je dobré vidět, kdo bere forum "za své" a přispěl...

Díky všem, zdraví Honza

Ať žijou kasty, dobře jsi to vymyslel.
Teď aby jsme se my, ne vlezdozadnicoví báli na něco zeptat...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“